Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το πήρε από τους πρώτους και οι αποστολες τώρα είναι σχετικά γρήγορες, Δε λεει γιατί το πουλάει μέσα σε τρεις μέρες, αλλά το review δεν είναι απογοητευτικό, μόνο οι φοτος το βράδυ. Μπαταρία καλύτερα από g4. Είπε ότι δεν έχει ράδιο. Πιστεύω απηυδησε με τα ξεκλειδώματα. Αλλά αυτό είναι κάτι δεδομένο (πλέον), δεν περιμένεις να σου έρθει πρώτα.
-
Παράθεση από flowin_through: “Πρόβλημα. Της έκανα αναβάθμιση το firmware που μου έβγαλε στα κινέζικα, τώρα δε συνδέεται. Πως γυρίζουμε πίσω...; ” Και κάνω παραθεση τον εαυτό μου... Ιδού η λύση Xiaomi YI ants smart camera - Unofficial info page - Firmwares - κάνουμε φορματ την κάρτα SD σε FAT32 αν δεν ειναι ήδη - Κατεβάζουμε το firmware και το κάνουμε unzip στην κάρτα χυμα χωρίς κανένα φάκελο, ώστε να είναι κατευθείαν το home αρχειο - Ανοίγουμε την καμερα και κάνει τα δικά της, πατάμε το κουμπάκι…
-
Ιδού η λύση Xiaomi YI ants smart camera - Unofficial info page - Firmwares 1. κάνουμε φορματ την κάρτα SD σε FAT32 αν δεν ειναι ήδη 2. Κατεβάζουμε το firmware και το κάνουμε unzip στην κάρτα χυμα χωρίς κανένα φάκελο, ώστε να είναι κατευθείαν το home αρχειο 3. Ανοίγουμε την καμερα και κάνει τα δικά της, πατάμε το κουμπάκι από πίσω για να κάνει reset (ανάβει το πορτοκαλί). Η καλύτερη στιγμή για reset είναι όταν ανάβει σταθερά το μπλε 4. Βγάζουμε την καμερα απ'την πριζα. 5. Βάζουμε την κάρτα SD στη…
-
Παράθεση από vezouvios: “φυσικά Και δεν εννοώ την αναβάθμιση της εφαρμογής του κινητού .Εννοω πως η κάμερα σας θα ζήτησει αναβάθμιση firmware .Αν την κάνετε αποχαιρέτηστε την ” Φιλε τί εκανες τελικα; εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Αν κρίνω απο την yi sports camera που βαζεις το firmware στην καρτα SD, την κουμπωνεις και μολις ανοιγει το περναει μονη της, ειμαι σχεδον σίγουρος οτι αυτο θα γινεται και εδω. Το ψαχνω και επανερχομαι
-
θα δουλέψει με power bank. Απλα δεν ξερω αν θα κανει τη δουλεια, γιατι εμενα δε μ'αρεσε η ενταση της ενισχυσης.
-
Παρελαβα και γω... Και συνδέθηκα. Δε βλεπω όμως να μου έρχονται ειδοποιήσεις.. Είμαι στο ίδιο δικτυο Wi-Fi αν παίζει ρόλο και κάρτα δεν έχω να βάλω ακόμα. Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημενο. Ώπα, ήρθε ειδοποίηση με βίντεο, αλλά όποτε το θυμήθηκε, υπάρχει συνεχής κίνηση...και κατέγραψε μόνο ένα βιντεακι. Άσχημο αυτό.
-
Παράθεση από barcelonistas1899: “@takisfrag πραγματικά απογοητευτικό το xiaomi mi5! Βέβαια έχουν 1gb διαφορά οι συσκευές, αλλά και πάλι διαολε τεράστια διαφορά! Καλά εκεί που φόρτωσε το YouTube στο browser έκλαψαν μανούλες! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παιδιά αυτό δεν είναι φυσιολογικό, τα κινητά μας τώρα φορτώνουν πιο γρήγορα.
-
Παράθεση από takisfrag: “Σου δίνει την εντύπωση ότι μπροστά στο S7 είναι βάστα τούρκο να γεμίσω το όπλο ” Μα αφού είναι πιο γρήγορο.. Επίσης είναι ζήτημα και το στήσιμο του λογισμικού, το s7 δουλεύει πιο ψηλά (από ότι φαίνεται στον cpu-z που άνοιξε) και μαζί με την οθονη, θα τρώει και περισσότερη μπαταρία. Και επιπλέον, με τόσα updates και βελτιώσεις το mi5 θα πάρει ακόμα περισσότερο fine tuning