Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Και γω άμα το έβρισκα 150€ το έπαιρνα σφαίρα. Έχω δύο αφυγραντηρες και αμα εβρισκα Xiaomi έκανα πάρτι

• Πράγματι, παρακάμπτει το πρόβλημα, αλλα δεν το διορθώνει, άλλωστε υπάρχει και λατινικό αλφάβητο από κάτω. Εγω απλά έγραψα οποια επαφή μού ήταν χρήσιμη, αντί για Peugeot, πεζω για παράδειγμα.

• Περαστικά, τα έστειλα.. Όποτε μπορέσεις, δεν ειναι θέμα

• Παράθεση από spoulk: “Επαναλαμβάνω!!! Δοκιμάστε να σβήσετε επαφές που αρχίζουν με το γράμμα "Χ" ή με το γράμμα που σας πάει... ” παιδια αυτο ειναι, εμενα σταματαγε οχι στο Φ, αλλα απο το Π. Αρχισα να σβηνω επαφες και αλλοτε επιανε το Π και Ρ και άλλοτε το Σ και Τ. Ξεφορτώθηκα επαφες με αγγλικούς χαρακτήρες που δε χρησιμοποιουσα κιολας και εφτιαξε ολο το αλφαβητο.

• Δεν ξερω τι γίνεται, εσβησα το φάκελο για να ξανακανω τη διαδικασία από την αρχή και τώρα δημιούργησε δύο φακέλους, έναν 124 και έναν 187 και δεν ξερω ποιος είναι του Wi-Fi amplifier. Άλλη συσκευή δεν έχω, εκτός από το remote control (redmi note 2), αλλα πριν δεν του είχε δημιουργήσει φακελο. Κατεβασα το αρχείο του Wi-Fi amplifier με νουμερο 1066, να το βάλω στον 187 φακελο που εχει όμως τώρα ένα 1504.apk που δεν είχε πριν, είχε ένα 985.apk που τώρα δεν έχει..

• Για word βάζεις το Word ή το WPS office

• Αυτό το αρχείο που εχω στο φάκελο data/data... δε με αφήνει να το ανεβάσω σε κανένα cloud, αποτυγχανει. Ο file explorer έχει δικαιώματα root. Θα το αποθηκεύσω προσωρινά στην κάρτα και θα το αντικαταστήσω με αυτό που έχεις στα downloads αφού το μετονομάσω

• Τα ιδια και γω. Η αίσθηση της γυμνής οθόνης δεν υποκαθίσταται με τίποτα. Αλλα και εγω δεν το βγάζω

• Καλησπερα δοκτορα, για το wifi amplifier το plugin ειναι εδω; Σε μενα στη διαδρομη data/data/com.xiaomi.smartphone/files/plugin/install/mpk/187 εχει ενα 985.apk. Τι κανω; κατεβαζω το αρχειο απο το λινκ που δινεις και το αντικαθιστω;

• Εγω δεν το έχω δει αυτό.. Γύρισα στην 5.12.17 και ξαναείδα 5ωρο (με MP3/ραδιόφωνο 1.5 ώρα, δλδ σβηστη οθόνη), αλλα απο TWRP backup γιατί με φλασαρισμα δε γυρνούσε με κανένα τρόπο.

• Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από GR_Macedon: “Οπως θα διαβάσεις η αυτονομία είναι κάτι σχετικό. Το δικό σου έβγαλε αν δεν κάνω λάθος 1+ μερα με 2 ώρες οθονη. Αν ειχες 4 ωρες οθόνη μάλλον θα σου έβγαζε 10 ώρες. Ολα είναι σχετικά και δεν μπορεί να υπάρχει σύγκριση αν 2 συσκευές δρν τις χειριστουν και φορτισουνακριβώς με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μπαταρία. ” Ok φίλος, όλα λοιπόν ρευστά για το θέμα αυτονομία, απλά διαβάζοντας πολλούς εδώ μπερδεύεσε και άκρη δεν βγάζεις........ ” Παράθεση από GR…

• Τώρα που το σκέφτομαι, μπορείτε να φορτισετε το κινητό με Xiaomi power bank και θα δείτε για πόση ώρα αναβοσβηνουν τα λαμπάκια μετά το 100%..

• Δε μπορω να κανω downgrade και να αναγνωριζει καρτα SIM με τιποτα, μονο με ολικο TWRP restore και factory reset. Δεν υπαρχει τροπος να περασω προηγουμενη ρομ κρατωντας τα δεδομενα;

• XIAOMI REDMI NOTE 2 BATTERY CHARGE

flowin_through - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλό είναι να το αφήσεις με έναν μικρότερο φορτιστή απο το δικό του, να ειναι μεταξύ 0.5 και 1Α.

• Eγω νομιζα αυτα τα δωρα που λεει οτι τα παιρνει το πρωτο site και λεω ενταξει δεν ειναι και τπτ φοβερο, αλλα παιρνει μονο ενα κινητο. Το οποιο τους στοιχιζει κατι κερματα.. Αν ειναι δυνατον

• XIAOMI REDMI NOTE 2 BATTERY CHARGE

flowin_through - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Επιβεβαιώνω και γω τα ευρήματα. Σε πλήρη overnight φόρτιση έβαλε και παραπάνω από τα ονομαστικα 3060mAh, δλδ 3136mAh. Η κατανάλωση σε αδράνεια δεν πιστεύω με τπτ ότι είναι σχεδόν 100mAh το βράδυ, οπότε το hardware παίρνει και παραπάνω, το πρόβλημα είναι στην ένδειξη. Να πω ότι ούτε θέμα calibration είναι, γιατί εσβησα το batterystats και δεν υπήρξε αλλαγή. Ίσως το πρόβλημα είναι με το quick charge που έβαλε η Xiaomi και κατι δεν παει καλα..

• Τοτε κατι λαθος καταλαβες... Με αυτά που λες θα βγαζεις 3 μερες

• - Καλα, δεν παει πολυς καιρός που ειχαμε στα κινητα τις 3,5 ωρες καλο νούμερο.. Και 2 ώρες με παιχνίδι. 4-5 ώρες δεν ειναι προβλημα, μην τρελαθούμε

• Παράθεση από Vulk: “Παράθεση από flowin_through: “Οχι ρε Αυτό συμβαίνει. Μέχρι το 100% βάζει 2000mAh, μετά βάζει 1000+mAh ακόμα.. (ναι, μεγάλη διαφορά) ” Κοντά στο 4ωρο είμαι πάντα αλλά το έβγαζα στο 100% μετά απο λίγο. Πολύ κουφό αυτό που λες αλλά θα το δοκιμασω γιατί με ταλαιπωρεί πολύ η κακή απόδοση της μπαταρίας μέχρι στιγμής! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου ” Εχει αναφερθει πολλακις, εχω ανεβασει και φοτος απο τις μετρησεις εδω και στο myphone, κουφο, αλλα συμβαίνει. Και ολοι αυτο κανουν κ…