Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 403.
-
Μπορει καποιος να γραψει ενα link για την τελευταια fastboot rom να το αρχισω απο την αρχη? Δεν θελω ουτε twrp ουτε root ουτε τιποτα. Θέλω να το κάνω μαμά το τηλέφωνο. Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Εχω μεινει απο laptop, εμεινα και απο τηλεφωνο, θα τα βροντηξω ολα και θα παω παραλια.
-
Προσπαθησα να το βαλω σε twrp και δεν προχωραει. Επισης τωρα δεν κανει restart. Το κλεινω με παρατεταμενο power button, ξαναπαταω και παει μονο του σε twrp χωρις να φορτωνει τελικα. Καμία ιδέα? Λοιπον, φλάσαρα απο adb το twrp 3.2.2.0 (το τελευταιο που βρηκα για το κινητο μου) και μεσα απο εκει φλάσαρα το supersu που ειχε μεσα η rom 8.1.1.0 Δυστυχως ομως, και παλι δεν ειμαι root. τι κάνω λάθος?
-
Δεν έχω την room. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Το SuperSU που είχα; Κανένα link να το κατεβάσω; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Σημερα το μεσημερι το τηλεφωνο τα επαιξε! Ενω ηταν σε λειτουργια, κολλησε. Κραταγα πατημενο power , προσπαθουσε να κανει restart, δεν τα καταφερνε. Απο twrp δεν εκανε ουτε wipe. Τελικα μετα απο ενα wipe factory, αφου δεν καταφερε να κανει ουτε καν reboot απο το trwp (παταγα reboot και δεν εκανε τιποτα), το εκλεισα, το αναψα, και σιγα σιγα ξεκινησε. Ξαναστηθηκε ολο απο την αρχη, ευτυχως με το Mi Cloud που με ειχε φωτισει ο θεος και ειχα αγορασει χωρο. Οποτε ηταν ολα εκει. το θεμα ειναι οτι χαθηκε…
-
Πριν απο 2 μερες παρελαβα το stratos αγγλικη εκδοση απο gearbest. Με βεβαιοτητα μπορω να πω οτι η ακριβεια των παλμων δεν ειναι πολυ καλη, οπως και ολοι οι παλμογραφοι καρπου. Το μεγαλο θεμα που ψαχνω να βρω λυση, ειναι οτι δεν αναγνωριζει τον υπνο εκτος νυχτας. Καμια λυση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από ktlk21: “Κι εγώ συγκεκριμένος ήμουν.... Δεν πιστεύω οτι αξίζει να κρίνεις ενα κινητό με κριτήριο το fb... Αν σε ενδιαφέρει αυτό είσαι σε λάθος forum... S9 ή iPhone X και θα έχεις και του κόσμου τα loke Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ειναι μια οπτική και αυτή που προσωπικά δεν την ασπάζομαι. Εκατομμύρια χρήστες του FB υπάρχουν χωρίς S9 και Iphone X. Συνεπώς, ας δούμε τι μπορεί να πάει καλύτερα, έτσι ώστε να λειτουργεί το τηλέφωνο και όταν πάει στα 700mbyte free.
-
Παράθεση από ktlk21: “Αν είναι τόσο σημαντικό το fb στην ζωή σου καλό είναι να αλλάξεις ζωή και οχι κινητό.. Φιλικά πάντα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Ημουν πολυ συγκεκριμενος στο τι εγραψα. Δεν τιθεται θεμα να συζηταμε για smart phone στο οποιο θα κλεινουμε αυτες τις εφαρμογες που αναφερω παραπανω. Πολυ απλα τοτε, το παρατας και παιρνεις ενα καταπληκτικο απλο κινητο με μπαταρια εβδομαδας. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από ktlk21: “Δεν χρειάζεται να ξηλώσεις πολλά πράγματα.. Facebook, messenger, YouTube κ viber...κακογραμμενες και πολυ μνημοβορες εφαρμογές.... Απο την άλλη τι είναι αυτο που σε κάνει να έχεις ενα fb και ενα YouTube να τρέχει απο πίσω.. Δεν τρέχει τίποτα να χάσεις και κάποιο notification για like... Μια χαρα είναι τα 3 gb.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Τα μονα που τρεχουν σε autostart ειναι fb, messenger, viber, whats app, gmail, google calendar. Τιποτα αλλο. Δεν ξερω αν …
-
Παράθεση από paparounas81: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από George Kaggelaris: “ ” Τα 3gb του δικου μου, ειναι οριακα. Ευκολα φτάνει στα 700mb free και αρχίζει και σέρνεται. ” αν θελεις ραμ σε παλια συσκευη, η λυση ειναι μια pure android custom rom.....Μια δοκιμη θα σε πεισει! ” Παραπάνω πληροφορίες που θα βρώ? Παράθεση από aeriko7475: “Δεν ξέρω τι φορτώνετε στο κινητό σας.. αλλά εμένα κάτω από 1.4GB - 1.2GB free δεν έχει πέσει η μνήμη.. Ακόμη και να φορτώσω αρκετές εφαρμογές όταν το αφήσω …
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Το pro κυκλοφορεί μόνο στην Ινδία. Εδώ στας Ευρώπας κυκλοφορεί ως Redmi Note 5. Δες και τον πίνακα με τις εκδόσεις να πάρεις μια ιδέα. Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred) Αλλά ας μην βγαίνουμε άλλο Off-Topic σε παρακαλώ. ” Και ακόμα καλύτερα, φαντάζομαι σε κάτι τέτοιο Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Facial-Recognition 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone Sale - Banggood.com Ο 660 εχει σημαντικη διαφορα απο τον 636 ? Με νοιάζει, μπα…
-
Παράθεση από makis1024: “Xiaomi Mi Note 3 - Full phone specifications Και Xiaomi Redmi Note 5 Pro - Full phone specifications ” Για αυτό μιλάς? Xiaomi Redmi Note 5 4G Phablet Global Version - $229.99 Free Shipping|GearBest.com Γιατι δεν βλέπω να λέει πουθενά "pro"
-
Παράθεση από fog: “@andreasp Ο 625 σε απόδοση είναι πιο κάτω από τον επεξεργαστή του kate. Από την άλλη είναι λιγότερο ενεργοβόρος. Από το kate στο 5 plus είναι αλλαγή σε νεότερο κινητό οπωσδήποτε, αλλά όχι τεράστια. Αν σε παίρνει οικονομικά δες το redmi note 5 αν σου κάνει. ” Καλά το μυρίστηκα και δεν το πήρα.... Παράθεση από makis1024: “Μετά το redmi note 3 se , πάμε σε redmi Note 5 4/64 γύρω στα 200€ , εκτός εάν περισσεύουν και άλλα 50-60 € και πάμε σε mi note 3. ” Ευχαριστώ για τις απαντήσει…
-
Μια ερώτηση σχετική και άσχετη. Μετά το Redmi Note 3 SE , σε ποιο Xiaomi πάμε? 10αδες διαφορετικα εχει βγαλει που δεν μπορω να βγαλω ακρη. Ενα 5 plus ειδα προσφορα στα 135€ χτες, αλλα δεν ηξερα αν ειναι καλυτερο ή χειρότερο. Ειχε 4gb RAM, και έναν Snapdragon 625. Κανένα Link τουλάχιστον με το πώς πάνε οι snapdragon ?
-
Παράθεση από NasDriver: “Axisinternational For Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE Special Edition 152mm global ver Battery Back Cover case+side keys+glass lens-in Mobile Phone Housings from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group For Xiaomi Redmi Note 3 150mm Battery Rear Door Case For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Special Edition 152mm Housing Back Cover-in Mobile Phone Housings from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Ψάξιμο θέλει ” Δεν το έψαξα …
-
Παράθεση από NasDriver: “Για την λάμπα θα ρωτήσεις εδώ ---> MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ ” οκ! Sorry! Πάντως το απόγευμα έπαιξαν όλα κανονικά. Εγιναν pair οι λαμπες και δουλευουν. Πιθανον να ηταν καποιο προβλημα του server.
-
Παράθεση από NasDriver: “Axisinternational For Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE Special Edition 152mm global ver Battery Back Cover case+side keys+glass lens-in Mobile Phone Housings from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group For Xiaomi Redmi Note 3 150mm Battery Rear Door Case For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Special Edition 152mm Housing Back Cover-in Mobile Phone Housings from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Ψάξιμο θέλει ” Εισαι και ο π…
-
Παράθεση από NasDriver: “Ένα παράδειγμα ---> Spare Parts for xiaomi redmi note 3 pro 152MM Special Edition back replacement case battery cover Side Buttons Camera Flash Lens-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group? Χρησιμοποίησε συνδυασμούς από τον ορισμό "xiaomi-redmi-note-3-pro-152MM-Special-Edition-back-replacement" για να βρεις και άλλες επιλογές ” Δεν βρίσκω χρυσό ρε γαμώτο! Μήπως ήσουν πιο τυχερός?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπορείς να βρεις στο skroutz καπάκια ή στο bestprice, δεν ξέρω εάν έχουν χρυσό, ρώτα και στα καταστήματα qubestore or mygad μήπως έχουν...διαφορετικά κοιτάς από Κίνα, aliexpress κτλ” Εχεις κανενα λινκ ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk