Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 403.
-
Και τι ρυθμίσεις κάνουμε στο soundabout? Πειράζουμε κάτι για να δουλεύει πάντα το μικρόφωνο?
-
Μετά απο αρκετό καιρό χρήσης της Stable σε Kate, μπορώ να πώ ότι τα μοναδικά παράπονα που έχω είναι τα εξής : 1. Ακόμα μερικές φορές, τραβάει ζόρι στην σύνδεση των ακουστικών, ενώ είχες ενεργοποιημένο το bluetooth. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο του Hands Free. 2. Κολλάει και αργεί η αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο. Οχι πάντα, αλλά το κάνει συχνά. Κάποιο άλλο πρόβλημα δεν έχω συναντήσει.
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από andreasp: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην με ειδοποιεί το Playstore για την αναβάθμιση του SuperSU ? Του έχω βγάλει το "auto update" αλλά μου δείχνει μόνιμα το διαθέσιμο update, καθώς μου εμφανίζεται και ειδοποίηση στο status bar. Πέρα απο αυτό, δεν μπορώ να πατήσω το "update all" γιατί θα αναβαθμιστεί και αυτό. ” βαλε την τελευταια εκδοση του supersu απο το XDA developers για να μη σου ζηταει updateSuperSU-v2.79-201612051815.zip supersu.zip-download ” T…
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην με ειδοποιεί το Playstore για την αναβάθμιση του SuperSU ? Του έχω βγάλει το "auto update" αλλά μου δείχνει μόνιμα το διαθέσιμο update, καθώς μου εμφανίζεται και ειδοποίηση στο status bar. Πέρα απο αυτό, δεν μπορώ να πατήσω το "update all" γιατί θα αναβαθμιστεί και αυτό.
-
Παράθεση από babalou25: “Καλησπέρα σε όλους, Εν τέλει το παρέλαβα το κινητό, με miui 7.+ και αγγλικό μενού. Έκανα αμέσως την επίσημη αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λογισμικού. Είχε πλέον και τα ελληνικά (άσχετο αν δε τα χρησιμοποίησα). Είμαι πολύ ευχαριστημένος το πρώτο αυτό πενθήμερο που το χρησιμοποιώ. Το έχω φορτίσει δυο φορές με πολύ έντονη χρήση όμως (ταξίδι με συνεχές άνοιξε-κλείσε, ανοιχτά δεδομένα, διαδικτυακό ράδιο, 3d παιχνίδια και ίντερνετ σχεδόν ταυτόχρονα όλο το Σάββατο, ανοιχ…
-
Παράθεση από housas08: “Επιβεβαιώνω με τη σειρά μου ότι το πρόβλημα παραμένει και στην 8.1.1.0 global stable. Μέχρι στιγμής το το λύνω χρησιμοποιώντας το Sound About από το market με το οποίο λειτουργούν κανονικά τα hands-free. Παράθεση από andreasp: “Με την 8.1.1.0 stable, αν κλείσεις την επιλογή bluetooth , τα ακουστικά δουλεύουν. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. ” Σε ποια επιλογή αναφέρεσαι ακριβώς (εννοείς εάν διαθέτεις παράλληλα συνδεδεμένα και bluetooth ακουστικά); Πάντως είναι γνωστό θέμα που επ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από andreasp: “Τι πρέπει να κάνω? ” Βγαλε απο την ρομ το ζιπ του superSU και φλασαρε το μέσω twrp. ” Μόλις το έκανα. Καπάκι έκανα και ένα Wipe Cache/Dalvik που μου έβγαλε. Τώρα έιναι στο reboot. Για να δούμε... Yes !! Δούλεψε! ευχαριστώ!
-
Εγώ που έβαλα την stable 8.1.1.0 πάνω απο την ελληνική στο Redmi Note 3pro KATE, δεν έχω SuperSU. Κατεβάζω και το root checker και μου λεει οτι δεν ειμαι properly root. Τι πρέπει να κάνω?
-
Παράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από thiras: “Αγαπητέ Souits ,η γνώση είναι για να μοιράζεται....νομίζω και αυτό είναι το νόημα των φόρουμ,και είμαι σε διάφορα μέλος.Τώρα αν εσύ ενοχλήσαι η βαριέσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων που χρειάζονται βοήθεια,απλά μην το κάνεις.. Δεν έχει νόημα να κάνεις παρατηρήσεις σε ύφος δασκάλου σε παιδια που είναι αδιάβαστα,δεν διαβάζουν τους οδηγούς και δεν ξέρουν το μάθημα... Φιλικά πάντα.... ” Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, έχω την άποψη -μ…
-
Οταν πάω στα contacts, και γράφω π.χ "Ανδρέας" και μου βγάζει όλες τις επαφές του google account και απο κάτω έρχονται και οι επαφές του mi account. Εχω βάλει στις ρυθμίσεις του τηλεφωνικού καταλόγου να εμφανίζονται μόνο οι επαφές στο google account, έχω πάει στο mi cloud και έχω σβήσει όλες τις επαφές, έχω κλείσει το sygxronize απο το κινητό, αλλά παρόλα αυτά εμφανίζονται. Καμιά ιδέα? Οκ. το έφτιαξα. Επρεπε να ενεργοποιήσω και πάλι το sygxronize στις επαφές στο κινητό, έτσι ώστε αφού τις έσβησα…
-
Εγώ πάντως που έβαλα την 8.1.1.0 Stable δεν το μετάνιωσα καθόλου. Επιτέλους μετά απο 1μιση μήνα, και δεκάδες φλασαρίσματα και ταλαιπωρία, δουλεύει το τηλέφωνο.
-
Με την 8.1.1.0 stable, αν κλείσεις την επιλογή bluetooth , τα ακουστικά δουλεύουν. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
-
Παράθεση από andreasp: “Δεν εκανα κανενα restore. Ξανά απο την αρχή. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι το σήμα κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ καλύτερο απο την τελευταία ελληνική. Και το γραφείο μου και το σπίτι μου είναι σε δύσκολες περιοχές. Μόνο η Cosmote πιάνει και αυτή οριακά. Στο γραφείο αυτή την στιγμή είχα 5 παύλες, και μίλαγα άψογα! Ελπίζω να μην ήταν τυχαίο γεγονός γιατί με είχε κουράσει πολύ το θέμα. Αν δουλεύουν και τα ακουστικά δε, κλείσαμε! ” Και στο σπίτι μου , που είναι εξίσου προβληματικ…
-
Δεν εκανα κανενα restore. Ξανά απο την αρχή. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι το σήμα κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ καλύτερο απο την τελευταία ελληνική. Και το γραφείο μου και το σπίτι μου είναι σε δύσκολες περιοχές. Μόνο η Cosmote πιάνει και αυτή οριακά. Στο γραφείο αυτή την στιγμή είχα 5 παύλες, και μίλαγα άψογα! Ελπίζω να μην ήταν τυχαίο γεγονός γιατί με είχε κουράσει πολύ το θέμα. Αν δουλεύουν και τα ακουστικά δε, κλείσαμε!
-
τι σημαίνει "καθαρή εγκατάσταση" ? Εκανα factory default, και πέρασα την stable. Ολα εγιναν απο TWRP. Με το δευτερο factory default δουλεψε. Τωρα κανει restore απο το local backup που ειχα κρατησει. Μετά το restore του backup λοιπον "Unfortunately , System launcher has stopped" και δεν ανοίγει ο system launcher. Καμιά ιδέα? Ξαναμπήκα σε TWRP και έκανα και Wipe system. Restart. Δεν αναψε ποτέ. Μπηκα λοιπον σε TWRP και ξαναφλασάρισα απο πάνω την ίδια έκδοση. Το θέμα μου είναι, να κάνω restore τώρα…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από andreasp: “...... Επίσης, αυτή η stable , εμπεριέχει την διόρθωση για τους 160χαρακτήρες στα sms ? ” Ναι είναι ενσωματωμένο.Παράθεση από andreasp: “Το έκανα τελικά update με τον τρόπο που περιγράφω παραπάνω. Ομως στο πρώτο ξεκίνημα, αφού περνάω όλα τα στάδια, μου πετάει "System launcher error" και δεν ξεκινάει να βγει στο "desktop" ” Δοκίμασε πάλι, αλλά μέχρι να ολοκληρώσεις το αρχικό setup, γύρισε την γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά. ” Πάντα στα αγγλικά έχω…
-
Το έκανα τελικά update με τον τρόπο που περιγράφω παραπάνω. Ομως στο πρώτο ξεκίνημα, αφού περνάω όλα τα στάδια, μου πετάει "System launcher error" και δεν ξεκινάει να βγει στο "desktop" EDIT : Με άλλο ένα Wipe απο το TWRP, την 2η φορά ξεκίνησε κανονικά. Για να δούμε...
-
Εχω το Redmi Note 3 pro KATE με την τελευταία ελληνική. Για να πάω στην τελευταία stable που όπως είδα βγήκε, την κάνω απλά copy paste μέσα στο κινητό, στη συνέχεια factory reset απο τις ρυθμίσεις του κινητού και πάω στο system update , διαλέγω το package και φλασάρω? Απο το Mi Backup θα επιστρέψουν όλες οι εφαρμογές του κινητού όπως ήταν? Επίσης, αυτή η stable , εμπεριέχει την διόρθωση για τους 160χαρακτήρες στα sms ?
-
Παράθεση από diaton101: “Παράθεση από andreasp: “Με το πρόβλημα με το Hands free τι γίνεται?Βλέπεις κάτι άλλο σε πρόβλημα? Ευχαριστώ! ” Κανενα προβλημα ως τωρα, πουθενα. Ολα δουλευουν αψογα.Με το hands free δεν ειχα και πριν προβλημα με ενα HTC hands free που χρησιμοποιουσα. ” Δουλεύεις και bluetooth μαζί? Γιατί αν δεν δουλεύεις, και δουλεύεις μόνο με ακουστικά, τότε δεν έχεις πρόβλημα. =============== Δεκ 8th 2016, 3:07pm =============== Απο την Ελληνική, πώς θα πάμε σε αυτή την Global Stable τ…
-
Παράθεση από diaton101: “Παράθεση από ALXIOA: “Παράθεση από diaton101: “Εκανα το Update. Ολα πηγαν καλα Και ω του θαυματος... Υπαρχουν τα Ελληνικα!!! ” πια ρομ εβαλες με φαστβοοτ..? ειναι ευκολο ενα λινκ για κατεβασμα..?? ” Δεν εβαλα ROM με Fastboot.Μεχρi στιγμης δεν εχω πειραξει κατι στο κινητο. Οτι update εχω κανει ειναι μονο ΟΤΑ και μονο stable Εκανα λοιπον ΟΤΑ update απο stable V8.0.4.0.MHRMIDG σε V8.1.1.0 MHRMIDI. Καποια στιγμη χθες ανοιξα το wifi και μου εκανε αυτοματα Download τη νεα ROM.…