@Thracia ο @ditheo θελει να παει απο global dev σε global stable..λογικα παλι μεσω updater..αν δεν γινει,φλασαρεις την fastboot
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
ας ρίξει ένα βλέφαρο, εδώ:
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 ProΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τελικα τα ελληνικα για το kate ηρθαν την ιδια μερα που ο κινεζος εστειλε και flip case......Μετα απο τοσες μερες χρηση των αγγλικων η αληθεια ειναι οτι τα ελληνικα δειχνουν καπως στη μεταφραση αλλα φανταζομαι ειναι θεμα συνηθειας. Ωραιο αυτο με την καμερα επανω στη lock screen (flip left κι ανοιγει)
-
Ο/H jefm έγραψε:
Δοκίμασα να βάλω xposed στην Stable V8.1.1.0.MHOMIDI αλλά ενώ ολοκληρώνεται η εγκατάσταση δεν ενεργοποιείται
Τελικά μπαίνει xposed στην Stable V8.1.1.0.MHOMIDI αλλά πρέπει να χρησιμοποιηθεί η framework
xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126 που είναι ειδική για miui,
σε προηγούμενη εγκατάσταση είχα βάλει το νορμαλ framework αλλά τωρα δεν...
Αυτη την φορά χρησιμοποίησα την τελευταία xposed XposedInstaller_3.1.1Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Οταν πάω στα contacts, και γράφω π.χ "Ανδρέας" και μου βγάζει όλες τις επαφές του google account και απο κάτω έρχονται και οι επαφές του mi account.
Εχω βάλει στις ρυθμίσεις του τηλεφωνικού καταλόγου να εμφανίζονται μόνο οι επαφές στο google account, έχω πάει στο mi cloud και έχω σβήσει όλες τις επαφές, έχω κλείσει το sygxronize απο το κινητό, αλλά παρόλα αυτά εμφανίζονται. Καμιά ιδέα?
Οκ. το έφτιαξα.
Επρεπε να ενεργοποιήσω και πάλι το sygxronize στις επαφές στο κινητό, έτσι ώστε αφού τις έσβησα απο το mi account στο pc, να τις σβήσει και απο το κινητό. -
Καλημέρα παιδιά !
Αν και είχα βρει την λύση :
Redmi Note 3 pro International version (Kate) - Ήρθε με ρομ από Kenzo
Θα χρειαστώ την βοήθειά σας μιας και βλέπω έχει προχωρήσει πολύ το θέμα kate
Είχα περάσει την MIUI 8 Global 6.10.13 |Beta και σήμερα με ενημέρωσε ο φίλος που το κατέχει ότι του ήρθε update και από χτες το βράδυ
κολλάει στο updating με το σήμα mi. Φτάνει περίπου στην μέση και κάνει restart... Για bootloop μου μυρίζει.
Τι επιλογές έχω ; -
Καλησπέρα σε όλους,
Εν τέλει το παρέλαβα το κινητό, με miui 7.+ και αγγλικό μενού. Έκανα αμέσως την επίσημη αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λογισμικού. Είχε πλέον και τα ελληνικά (άσχετο αν δε τα χρησιμοποίησα).
Είμαι πολύ ευχαριστημένος το πρώτο αυτό πενθήμερο που το χρησιμοποιώ. Το έχω φορτίσει δυο φορές με πολύ έντονη χρήση όμως (ταξίδι με συνεχές άνοιξε-κλείσε, ανοιχτά δεδομένα, διαδικτυακό ράδιο, 3d παιχνίδια και ίντερνετ σχεδόν ταυτόχρονα όλο το Σάββατο, ανοιχτό ίντερνετ με δεδομένα και wifi και συνεχές άνοιξε-κλείσε με δοκιμές στις εφαρμογές κλπ την Κυριακή και εν τέλει ΣΧΕΔΟΝ χρειάστηκε φόρτιση την Κυριακή το βράδυ -είχε πέσει στο 20%). Σήμερα το βράδυ θα το ξαναφορτίσω! Αυτό για μένα είναι εντυπωσιακό!
Από εκεί και πέρα πάει σφαίρα, μου άρεσε πολύ η δομή του μενού του, εύχρηστο και κατανοητό.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι μου στείλανε από άλλο κατάστημα (aliexpress) λάθος θήκη και ψάχνω εναγωνίως να αγοράσω καινούρια. Είτε flip είτε απλή.
Υπάρχει κάποια συνεννόηση που κάνατε για παραγγελία; Υπάρχουν διαθέσιμες θήκες στην Ελλάδα;
Ευχαριστώ
ΥΓ. ΑΝ θέλετε κάντε ένα σχόλιο για τις συσκευές που έφερε ο Κωτσόβολος! Εϊναι όντως international edition? Νομίζω η τιμή τους αξίζει, λόγω και της αμεσότητας/εγγύησης -
Ο/H babalou25 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Εν τέλει το παρέλαβα το κινητό, με miui 7.+ και αγγλικό μενού. Έκανα αμέσως την επίσημη αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λογισμικού. Είχε πλέον και τα ελληνικά (άσχετο αν δε τα χρησιμοποίησα).
Είμαι πολύ ευχαριστημένος το πρώτο αυτό πενθήμερο που το χρησιμοποιώ. Το έχω φορτίσει δυο φορές με πολύ έντονη χρήση όμως (ταξίδι με συνεχές άνοιξε-κλείσε, ανοιχτά δεδομένα, διαδικτυακό ράδιο, 3d παιχνίδια και ίντερνετ σχεδόν ταυτόχρονα όλο το Σάββατο, ανοιχτό ίντερνετ με δεδομένα και wifi και συνεχές άνοιξε-κλείσε με δοκιμές στις εφαρμογές κλπ την Κυριακή και εν τέλει ΣΧΕΔΟΝ χρειάστηκε φόρτιση την Κυριακή το βράδυ -είχε πέσει στο 20%). Σήμερα το βράδυ θα το ξαναφορτίσω! Αυτό για μένα είναι εντυπωσιακό!
Από εκεί και πέρα πάει σφαίρα, μου άρεσε πολύ η δομή του μενού του, εύχρηστο και κατανοητό.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι μου στείλανε από άλλο κατάστημα (aliexpress) λάθος θήκη και ψάχνω εναγωνίως να αγοράσω καινούρια. Είτε flip είτε απλή.
Υπάρχει κάποια συνεννόηση που κάνατε για παραγγελία; Υπάρχουν διαθέσιμες θήκες στην Ελλάδα;
Ευχαριστώ
ΥΓ. ΑΝ θέλετε κάντε ένα σχόλιο για τις συσκευές που έφερε ο Κωτσόβολος! Εϊναι όντως international edition? Νομίζω η τιμή τους αξίζει, λόγω και της αμεσότητας/εγγύησης
Η Infoquest πήρε την αντιπροσωπεία της Xiaomi στην ελλάδα, και προς το παρόν φέρνει τις 2 international συσκευές της Xiaomi. -
Θηκες και tempered έφερε η infoquest?Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Θηκες και tempered έφερε η infoquest?
-
-
Χρόνια Πολλά σε όλους.
Ευτυχής κάτοχος rn3 pro kate 8 μέρες τώρα (ήρθε την προηγούμενη από την ανακοίνωση για infoquest).'Ολα μια χαρά με το τηλέφωνο ,έχω την global stable 8.1.1.0(MHRMIDI).Έχω μια μια απορία όμως,όταν λαμβάνω κάποια κλήση αν προσπαθήσω να χαμηλώσω το κουδούνισμα από τα κουμπιά τότε το τηλέφωνο είναι σαν να μπαίνει σε σίγαση .Ένδειξη της στάθμης του ήχου δεν εμφανίζεται,αλλά ούτε ανεβαίνει στο σημείο που ήταν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα