Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 403.
-
Στο Redmi Note 3 pro Kate, Κάτι έπαθε το ραδιόφωνο και σταμάτησε να δουλεύει. Βρίσκει σταθμούς κανονικά, αλλά ήχο δεν βγάζει πουθενά. Ούτε στο hands free ούτε στο ηχείο. Καμιά ιδέα? Του έκανα ένα wipe Και ξαναλειτούργησε το ραδιόφωνο. Τώρα τι έιχε πάθει... ένας θεός ξέρει.
-
Το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη, όταν απομακρύνεις το τηλέφωνο απο το αυτί σου, επανήλθε. Μάλιστα τώρα δεν λειτουργεί και το Calibration του Proximity Sensor της συσκευής. Βγάζει "Calibration Failed". Καμιά ιδέα? EDIT : Με τα πολλά πολλά λειτούργησε το calibration. Μένει να δούμε αν θα διορθώσει το πρόβλημα.
-
Είναι εμφανέστατο ότι η Ελληνική έκδοση τρώει ίσως και την διπλάσια μπαταρία απο την 8.0.4.0 stable που είχα πριν. Για ποιον λόγο? Στις 10 του μήνα, εβγαλα όλη την ημέρα μέχρι το βράδυ με μπαταρία στο 49% που έγινε χαμός απο μηνύματα και τηλέφωνα, και σήμερα μέσα σε 3,5 ώρες έχει πέσει στο 83% ουσιαστικά χωρίς τηλεφωνήματα.
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από derveni: “@andreasp Μην φοβάσαι όλα πήγαν θαυμάσια, όταν ολοκληρωθεί ενημερώνεις. ” Περάστηκε αλλά δυστηχώς το θέμα με το hand's free υπάρχει ακόμα.Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αυτό το supersu που κατέβασα τι το κάνω?Πρέπει με κάποιον τρόπο να το φλασάρω? ” Εσύ αποφασίζεις αν θες να το φλασάρεις, η ενέργεια πάντως αν αποφασίσεις θα γίνει μέσω twrp.Πάντως αν δες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά δεν θα είσαι root. ” Είμαι Root. Και το Titaniu…
-
Εχω μια ειλικρινή απορία. Κανείς δεν χρησιμοποιεί και Bluetooth και hand's free ? Και η ελληνική έκδοση έχει το ίδιο πρόβλημα με την stable. Για να δουλέψει το μικρόφωνο απο το Hands free , πρέπει να κλείσεις το bluetooth και να κάνεις restart!
-
Παράθεση από alekos-ep91: “Οπως δειχνει το screenshot: Εχω την developer εγω Ανοιγεις το Oem unlocking Πατας απο κατω και μετα την επομενη εντολη που θα βγει που λεει κατι για add my device. Εγω χρειαστηκε να κανω ενα ρεσταρτ για να μου παιξει. Μετα εβαλα το unlock tool και προχωρησε και πιο πανω απο το 50% Εβαλα alka twrp αλλα μεχρι εκει...θα ασχοληθω το μεσημερι παλι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Εγώ πάντως όταν ανοίγω το Oem unlocking στην stable, δεν μου ανοίγει καμία επιλογή απ…
-
Παράθεση από Tony Therion: “εκει φιλε που ειναι ο λογαριασμος Mi cloud στο κινητο,καπου επρεπε να προσθεσω την καινουρια συσκευη,γιατι με το ιδιο λογαριασμο ειχα ξεκλειδωσει και την παλια,και στο unlock tool εγραφε cant find device.Tωρα πως περναω recovery?δεν εχει βγει τιποτα για Kate .Μονο για Kenzo ” Μιλάς για settings > accounts > Mi Account ? Εμένα μόνο το Redmi Note 3 έχει, που ειναι και το τηλέφωνο. Μονο του έχει πάρει την ρύθμιση της συσκευής απο όσο θυμάμαι.
-
Παράθεση από Tony Therion: “Παιδες.μολις το ξεκλειδωσα με Mi unlock.Επρεπε καπου στις ρυθμισεις του λογαριασμου να προσθεσω την συσκευη μoy.σορρυ δε θυμαμαι τι πατησα ακριβως.Τωρα μενει να δω περναω recovey σε ξεκλειδωτο ” Τι εννοείς στις ρυθμίσεις του λογαριασμού? Μπήκα και εγώ στο Developer Menu, ενεργοποίησα την επιλογή ώστε να αφήνει να ξεκλειδώσει το bootloader αλλά δεν κάνει τίποτα. Εχω την 8.0.4.0 Stable. Πρέπει να του βάλω dev έκδοση για να ξεκλειδώσει? Και πώς την βάζω? απλά copy paste …
-
Παράθεση από jbakog: “Ξέρετε που μπορώ να αναφέρω το bug με το μικρόφωνο του handsfree στο επίσημο site της xiaomi? ΟΚ το βρήκα εδω. Αυτό εδώ το θέμα είναι το πιο κοντινό. Όσοι έχουν πρόβλημα με το handsfree καλό είναι να το κάνουνε confirm για να το τρέξουνε λιγάκι. ” Το έκανα και εγώ. Σιγά που θα ασχοληθεί κανείς. Και αν ασχοληθεί κανείς, θα είναι μετά απο μήνες...
-
Παράθεση από demakhs: “είναι η τελευταία έκδοση της rom αυτή που φοράς? ένα factory reset δεν είναι μέσα στα πλάνα σου? ή ακόμα χειρότερα, μια καθαρή εγκατάσταση (format data, system και δε συμμαζεύεται)... ” Σε εμένα αναφέρεσαι? Τι factory default να κάνω? καινούργιο είναι το τηλέφωνο. Εχεις την MIUI 8 ? Δοκίμασε αυτό που λέω με το hand's free να δούμε αν το κάνει και εσένα.
-
Παράθεση από killbill667: “γειά χαρά σε όλους.. έχω το note 3 pro miui global 8.0 stable 8.0.4.0 (MHRMIDG) με android version 6.0.1MMB29M όταν μιλάω στο τηλέφωνο και το βάζω στο αυτί μαυρίζει η οθόνη..όταν απομακρύνεται από το αυτί παραμένει μαύρο και δεν μπορώ ουσιαστικά να το λειτουργήσω-κλείσω ότι κι αν πατήσω..επανέρχεται όταν τερματιστεί η κλήση.. παλαιότερα είχα παρατηρήσει ότι ενώ μιλούσα με το κινητό στο αυτί ενεργοποιούνταν επιλογές από την οθόνη κλήσης.. τι συμβαίνει?είναι θέμα ρύθμιση…
-
Παράθεση από kostasz: “καλησπερα παιδια ! μια ερωτηση εχετε προβλημα οταν βαζετε ακουστικα να μιλησετε ;; εμενα γενικα δεν με ακουνε καθαρα με ακουνε σαν να είμαι πολυ μακρια και δεν φταινε τα ακουστικα μου γτ εχω αλλαξει 5 διαφορετικα και σε ολα το ιδιο προβλημα απλα λιγο με τις apple τα ακουστικα ειναι καπως καλυτερα . μηπως θελει της xiaomi τα ακουστικα ; ” Δές εδώ. Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate) Σε ακούνε μακριά, γιατί σε ακούνε απο το μικρόφωνο του τηλεφ…
-
Λοιπον. Μαλλον για την Xiaomi είναι πυρηνική φυσική να κάνει ένα Hands free να δουλεύει αξιοπρεπώς. Το θέμα έχει ώς εξής. Πρώτα απο όλα, πρέπει να κουμπώσεις το handsfree σου και να πάς στις ρυθμίσεις να επιλέξεις τον κατάλληλο τύπο hands free που θα δουλέψουν. Παίζεις στην τύχη , μέχρι να βρεις κάτι που να κάθεται καλά. Δουλεύω όλη μερα με bluetooth. Αν κουμπώσεις το hands free , το τηλέφωνο παρόλο που βγάζει το σηματάκι των ακουστικών επάνω, για να μπορέσει να αναγνωρίσει το μικρόφωνο και να δ…
-
Λοιπόν, όσο αφορά το θέμα με το hand's free. Πήγα στο system update Και φυσικά δεν μου έδινε update. Πάτησα επάνω δεξιά στις 3 τελίτσες, και πάτησα "download update". Ξεκίνησε να κατεβάζει κανα gb. Μετά απο καμιά ώρα μου ζήτησε restart. Κάτι έκανε σε στύλ φλασαρίσματος (δεν άλλαξε η έκδοση του MIUI), και απο τότε δουλεύουν κανονικά τα ακουστικά!! Χρειάζεται και ένα OMTP to ctia adaptor για να παίξουν τα παλιά μου ακουστικά. Πολύ ταλαιπωρία ρε γαμώτο!
-
Παράθεση από nial: “Παράθεση από harris70: “Καλορίζικο, δεν σου έκανε αναβάθμιση σε MIUI 8? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι, δεν μου ζήτησε καμία αναβάθμιση.Να κάνω; ” Να μην κάνεις! Εγώ ψάχνω πώς θα γυρίσω πίσω. Θα σταματήσει να σου δουλεύει το μικρόφωνο του hands free.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μεχρι να καταφέρουμε να ξεκλειδωσουμε bootloader και να βάλουμε την ελληνική θα έχουμε διάφορα προβληματα. Για παράδειγμα σε καποιους ή και σε όλους δεν δουλεύει σωστά το μικρόφωνο του handsfree. ” Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς αναλυτικές πληροφορίες για το πώς θα γυρίσω σε Miui 7 που δούλευε το hands free ? Είμαι έτοιμος να το σπάσω στον τοίχο!
-
Παράθεση από kostasz: “καλησπερα παιδια ! μια ερωτηση εχετε προβλημα οταν βαζετε ακουστικα να μιλησετε ;; εμενα γενικα δεν με ακουνε καθαρα με ακουνε σαν να είμαι πολυ μακρια και δεν φταινε τα ακουστικα μου γτ εχω αλλαξει 5 διαφορετικα και σε ολα το ιδιο προβλημα απλα λιγο με τις apple τα ακουστικα ειναι καπως καλυτερα . μηπως θελει της xiaomi τα ακουστικα ; ” Μηπως σε ακούνε απο το μικρόφωνο της συσκευής, γιατί απλά δεν λειτουργεί το μικρόφωνο των ακουστικών? το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και ψά…