Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Της ρομ, όχι hardware...μπορεί να είναι και φυσιολογικό από την άλλη γιατί είναι διαφορετική συσκευή
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Της ρομ, όχι hardware...μπορεί να είναι και φυσιολογικό από την άλλη γιατί είναι διαφορετική συσκευή
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Στο δικό μου πάντως το 4G της Cosmote είναι καμπάνα και σχεδόν πάντα και παντού
-
Και με την ένδειξη δεν έχω πρόβλημα όπως είδατε παραπάνω. Μάλλον κάπου το μπερδεύετε. Αλλάξτε το όνομα και στις δύο ρυθμίσεις που δίνουν αλλαγή ονόματος και θα είστε εντάξει.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παιδες.μολις το ξεκλειδωσα με Mi unlock.Επρεπε καπου στις ρυθμισεις του λογαριασμου να προσθεσω την συσκευη μoy.σορρυ δε θυμαμαι τι πατησα ακριβως.Τωρα μενει να δω περναω recovey σε ξεκλειδωτο
-
Καλημερα!
Ξεκλειδωσα και γω οπως λεει ο τονυ απο πανω...
Τουλαχιστον λεει unlocked...σε λιγο θα τεσταρω τα υπολοιπα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Πάλι suspended το update για Kenzo/Kate.
Είχα βάλει Thunder συμφωνα με αυτόν τον οδηγο. Όλα πριμα με τη ρομ και το twrp-by-mic.
Βάζω XTRV, με όλα (+internal,+system) ta wipes. Μου χάνει το twrp-by-mic και γυρνάει στο ALKA (που είχα πρωτοβάλει). Λογικό?
Την τρεχω 2 μερες, και κ κάτι με κρατάει awake. Όχι τραγικά, αλλά φαίνεται.
Στην πρώτη φόρτιση 30% dex2oat(φυσιολογικό το ξέρω.) και 20%+ Αndroid system,
τώρα 15% GooglePlayServices, και 13-14% Αndroid system.
Με τη Thunder ήταν όλα <10%, συν του ότι τα βραδυα με Airplane mode δεν εχανε απολύτως τπτ, ενώ με την XTRV και τα δυο βραδυα εχασε από 3-4%. Εννοειται εχω κάνει τα reboot μου και τα καταλληλα wipes.
Και στις 2 περιπτώσεις τρέχω minimal συστημα, με καθόλου ειδοποιησεις, τίποτα στο autostart και Micloud Off εντελως.
@gkalen, αφού θα αργήσει η επομενη xtrv για το kate, με βλέπω να γυρναω Thunder αν δεν εξαλειφθει το φαινομενο μετα απο κανα δυο φορτισεις ακομα! -
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Παιδες.μολις το ξεκλειδωσα με Mi unlock.Επρεπε καπου στις ρυθμισεις του λογαριασμου να προσθεσω την συσκευη μoy.σορρυ δε θυμαμαι τι πατησα ακριβως.Τωρα μενει να δω περναω recovey σε ξεκλειδωτο
Μπήκα και εγώ στο Developer Menu, ενεργοποίησα την επιλογή ώστε να αφήνει να ξεκλειδώσει το bootloader αλλά δεν κάνει τίποτα.
Εχω την 8.0.4.0 Stable.
Πρέπει να του βάλω dev έκδοση για να ξεκλειδώσει? Και πώς την βάζω? απλά copy paste μέσα στο τηλέφωνο και μετά update απο το system update? -
-
Οπως δειχνει το screenshot:
Εχω την developer εγω
Ανοιγεις το Oem unlocking
Πατας απο κατω και μετα την επομενη εντολη που θα βγει που λεει κατι για add my device.
Εγω χρειαστηκε να κανω ενα ρεσταρτ για να μου παιξει.
Μετα εβαλα το unlock tool και προχωρησε και πιο πανω απο το 50%
Εβαλα alka twrp αλλα μεχρι εκει...θα ασχοληθω το μεσημερι παλι
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Εμένα μόνο το Redmi Note 3 έχει, που ειναι και το τηλέφωνο. Μονο του έχει πάρει την ρύθμιση της συσκευής απο όσο θυμάμαι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα