Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 550.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• @gvoi Με ποια rom;

• Παράθεση από lorenzo81: “Η gcam τρώει πολύ μπαταρία και το AnTuTu επίσης άμα το τρέξεις 2-3 φορές. Λοιπόν η 7.11.23dev ελληνική και μετά οι stable 9.1.1 και 9.1.3 τώρα έχουν πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Σε κάποιες άλλες dev. ελλ. rom ήταν άθλια η μπαταρία. Εάν κάποιος δεν πιστεύει στο Screenshot τι να πω.. Και φυσικά δεν είναι κάθε μέρα η ίδια χρήση, όταν είμαι στη δουλειά μπορεί να κάνω ώρες να ασχοληθώ με το κινητό! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα σε όλους, Φίλ…

• Θα μας τρελάνετε. Εγώ έβαλα την stable εχθές με καθαρή εγκατάσταση (δεν έκανα κανένα restore οποιουδήποτε είδους). Προφανώς δεν την έχω αρκετό διάστημα για να εξαχθούν συμπεράσματα αλλά το πρωί με κανά μισάωρο (και πολύ λέω) σερφάρισμα, email κλπ πήγα αμέσως στο 85%. Μάλλον και εγώ έχω προβληματική μπαταρία @demakhs. Ας δω 4 ώρες και ένα λεπτό sot και θα πανηγυρίσω με βεγγαλικά.

• Παράθεση από linuxilakis: “Πώς πάει η τελευταία stable... Έχουμε εικόνα? ” Ναι ρε σύντροφοι δώστε feedback. Face recognition έχει;

• @gvoi έχει face recognition? Να της δώσω μια ευκαιρία αν είναι.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από billfot: “μου ηρθαν σημερα 4 δεματακια απο 11ο και ενα απο...2/12 unregistered ολα φυσικα χωρις πρασινο μουχλιασμενο χαρτακι τελωνειου.Τα αλλα απο 9ο ΦΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑ Το τελωνειο μου θυμιζει το ανεκδοτο , να οργανωθουμε ρε παιδια εχω φαει τεσσερις και δεν εχω ριξει κανεναν! ” Κλάμα......

• Καλημέρα σε όλους. Εχθές παρέλαβα ένα μηχανάκι συρτής για καλάμι (ψαρέματος) απο ebay για τον ξάδερφο μου (εγώ δεν..). Το δέμα είχε την γνωστή ταινία τελωνειακού ελέγχου αλλά δεν χρέωσαν κάτι extra. Οπότε μου γεννιέται η απορία: μόνο τα κινητά είναι το πρόβλημα;;; Μιλάμε για μηχανισμό των 120 ευρώ. Πως στο καλό δεν το κόλλησαν να έχουμε άλλα κόλπα; Συνολικά από αποστολή μέχρι την παραλαβή στην Ξάνθη 24 ημέρες που είναι νορμάλ χρόνος (λόγω Χριστουγέννων).

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από annonnaki: “Εγώ πάντως το έχω ένα χρόνο σχεδόν χωρίς προστασία στην οθόνη. Το προσέχω βέβαια δεν μπαίνει με άλλα πράγματα σε τσέπες και τσάντες. Δεν έχει το παραμικρό σημαδάκι. ” ΑΠΟ - ΚΑΙ - ΚΛΕΙΕΤΑΙ! Εάν το γυρίσεις κόντρα στο φως με σβηστή οθόνη θα δείς μπόλικα πράγματα σχεδιασμένα. Άλλους τους ενοχλούν, άλλους όχι. Εσύ είσαι από αυτούς που δεν σε ενοχλούν...βεβαίως βεβαίως... ” Λοιπον μόλις γύρισα από απόσταξη σε τσιπούρα καζάνι κλπ οπότε δεν είμαι σε θέσ…

• Εγώ πάντως το έχω ένα χρόνο σχεδόν χωρίς προστασία στην οθόνη. Το προσέχω βέβαια δεν μπαίνει με άλλα πράγματα σε τσέπες και τσάντες. Δεν έχει το παραμικρό σημαδάκι. case βέβαια απαιτείται γιατί στο χέρι δεν κάθεται καλά. Είναι επίφοβο για πτώση χωρίς θήκη.

• Και μένα με απασχολεί το lightinthebox αλλά όπως λέει και ο φίλος @billfot αν το πάρω σε 3 μήνες τι να το κάνω που θα μου καλύψουν τα έξοδα τελωνείου. Υπάρχουν και τα έξοδα ψυχικής αποκατάστασης(βλ.τσιπουρα κλπ) μόλις δεις στο tracking ότι μπήκε τελωνείο.

• Εγω παιδιά το έχω ξεσκίσει στις δοκιμές. Δεν έχω βέβαια και κανέναν δίδυμο αδερφό αλλά δεν ξεκλείδωσε σε κανέναν που δοκίμασα (γύρω στα 20 άτομα στην ηλικία μου πάνω κάτω.) Φοβερή λειτουργία.

• Εγω σύντροφοι και συντρόφισσες μετά από δοκιμή της stable στις 3-4 ημέρες γύρισα στην aroma xtrv dev. Η μπαταρία είναι ένα + αλλά η 11.23 και σε αυτόν τον τομέα δίνει ρέστα. Βέβαια το μεγάλο μου θέμα ήταν το face recognition. Αν το δοκιμάσεις μετά δεν μπορείς σε rom χωρίς αυτό. Όταν το πάρει η stable ξαναδοκιμαζω. Επί του συνόλου έχω να πω πως το κινητό δεν σου δίνει λόγο να σκεφτείς αλλαγές. Πλέον κλείνω έτος. Σκέφτηκα κάποια στιγμή να μεταπηδησω σε mi note 3 6/64 (πρακτικά χωρίς επιπλέον έξοδα…

• Με φαγουριζει και εμένα η aroma stable. Πάντως εγώ στην προτελευταία aroma dev πήρα την καλύτερη απόδοση μπαταρίας με 9αρα. Το βράδυ θα κάνω ένα clean install στην stable.

• Επανέρχομαι επί της νέας xtrv dev aroma 7.11.16. Είναι σίγουρα ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στην συσκευή μου. Πολύ καλή αυτονομία, σταθερότερη (όχι ότι οι προηγούμενες είχαν θέμα), σφαίρα το fingerprint και ευχάριστη έκπληξη η απόδοση του face recognition. Πολύ καλή δουλειά και από τους έξω και από τους δικούς μας μάγειρες. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.