Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 550.

• Με την χθεσινή xtrv aroma Dev το δακτυλικό αποτύπωμα πάει σφαίρα. Τουλαχιστον στην δική μου συσκευή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Νομίζω πως και η κατανάλωση έχει βελτίωση (σε 45 λεπτά sot σήμερα τον πρωί είμαι στο 84%!!!!) αλλά είναι νωρίς ακόμη να πω κάτι τέτοιο.

• Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, είδα face recognition το δοκιμάσατε; Όχι ότι είναι χρήσιμο αλλά σαν feature έχει ενδιαφέρον.

• Καλημερα σε όλους. Διαβάζω για τρελά sot, για αυτονομίες της τάξης των 2 ημερών και δοκιμάζω rom για να δω μπας και βελτιωθεί η κατάσταση. Εγώ είμαι στις 3-3+ ώρες sot με μια ημέρα χρησης. Wifi-4g όλη μέρα ανοικτά (wifi στο γραφείο και το σπίτι). Bluetooth για το miband. Θεωρώ μια χαρά επίδοση τις 3+ ώρες και δεν είδα κάτι καλύτερο με την stable eu. Παραμένω στην xtrv aroma μέχρι να δούμε stable xtrv. Το μόνο που με χαλάει είναι το 10% drain το βράδυ που μάλιστα κλείνω και wifi.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Καλημερα σε ολους. Φίλε @pavlidisc δεν βρίσκω κάποιο αρκετά ελκυστικό για να αλλάξω αλλιώς θα σου έλεγα για το δικό μου 4/128. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω λόγο να το αλλάξω αλλά τρωγομαι με τα ρούχα μου.

• Παράθεση από geozn8: “Μήτσουμ αχ Μήτσουμ.. Χαχαχα. Ποιά ρομ πιστεύεται ότι μέχρι στιγμής είναι η ποιο καλή σε αυτονομία και σταθερότητα στο mi5s με τα λιγότερα κουσούρια..?? Εγώ λέω η 7.9.16. Εσείς τι λέτε ακούω γνώμες.. ” +1

• Αν και βγαίνουμε (πάλι) εκτός θέματος, εγώ αν ήμουν στέλεχος σε εταιρεία κατασκευής κινητών θα έβαζα ένα μήνυμα ή ένα γραφικό (πιο τζιμπιτζιλιάρικο) που θα έβγαινε όταν έκλεινες τις εφαρμογές και θα έλεγε 3,8 gb ελεύθερα από τα 4 με μια πράσινη μπάρα πχ. Έτσι και αλλιώς πρόκειται για δήλωση και οι καταναλωτές γουστάρουν να βλέπουν τεχνικά χαρακτηριστικά και νούμερα. Όπως με τις κάμερες 20 megapixel σου λέει ο άλλος ουάου. Δώστε στο κόσμο ότι τον ικανοποιεί. Δεν το λέω σαν μομφή σε κανέναν χρήστη…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Σήμερα παρατήρησα το εξής: στην νέα 7.9.21 aroma δεν μου παίζει το cosmote TV go. Γύρισα στην 7.9.16 που παίζει κανονικά. Ίσως θα πρέπει να το αναφέρω και στο thread της rom. Σημειώνω δεν έπαιζε και στην 7.9.7+8. Ίσως πάει μια ναι μια όχι.

• Παράθεση από lorenzo81: “Η Google Camera είναι πολύ ανώτερη από την εφαρμογή camera του κινητού παιδιά! Κάνετε δοκιμές και θα καταλάβετε μόνοι σας. Ευχαριστούμε @demakhs που μας άνοιξες τα μάτια Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λοιπόν και εγώ αν και δεν είμαι πολύ της φωτογραφίας από περιέργεια κάθισα σε επαγγελματικό ταξίδι και έκανα δοκιμές. Νομίζω πως έχει σημαντική διαφορά με την google camera να δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Ως άσχετος με το θέμα δεν εντόπισα το patern, σ…

• Καλησπέρα, εγώ πλέον είμαι στην 7.9.16. Όλες οι dev miui 9 μέχρι σήμερα μου άρεσαν (καλύτερη απόκριση - ταχύτητα και τσαχπινιά). Δεν μου έβγαλαν κανένα θέμα. Στην μπαταρία δεν παρατήρησα διαφορές είναι η αλήθεια. Την θεωρώ πάντως βελτιωμένη σε σχέση με την miui 8. Τέλος σε εμένα το fingerprint scanner δουλεύει μια χαρά. Με μια επαφή ξεκλειδώνει. Μάλιστα έχω καταχωρήσει δύο διαφορετικά αποτυπώματα (αντίχειρα και δείκτη) τα οποία λειτουργούν εξίσου καλά. Βέβαια δεν έχω άλλες εμπειρίες.

• Καλησπέρα σύντροφοι και συντρόφισσες. Έβαλα την νέα rom 7.9.14 arωma. Ενώ μου ήρθε ενημερωτικό email απο την εφαρμογή της αναβάθμισης που έκανα έλεγχο για ενημερώσεις δεν έβλεπε την καινούργια. Την κατέβασα και την έβαλα manually. Βιαστηκα και θα το έβλεπε σε λίγο ή είναι κάτι άλλο; Όχι ότι είναι και πρόβλημα απλά μου προξένησε την απορία.

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λόγω ανυπομονησίας μπήκα twrp ξαναφλασαρα και είμαστε κομπλέ. Αθάνατο mi4. Δεν σπάει δεν χαλάει. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές.

• Καλησπέρα κυριες και κύριοι. Αποφάσισα να την βάλω και στο mi4 της γυναίκας μου πλέον. Φλασαρα πρώτα το νέο twrp έτρεξα το aroma script, έκανα fr και flash στην rom. Τελείωσε με ένα μήνυμα failed... αλλά στην επόμενη σελίδα έλεγε πως η ρομ εγκαταστάθηκε. Έδωσα reboot και έχει μείνει στο mi logo κανένα μισάωρο οπότε ανησυχώ. 2 επιλογές: 1. Περιμένω και βλέπουμε. 2. Ξαναμπαινω σε twrp να ξαναδώσω flash την rom. Για πείτε οι ειδικοί.

• Λύγισε η οθόνη

annonnaki - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Ανησυχητικό αυτό που σημειώνεις εδώ. Και εγώ, όπως και αρκετός κόσμος, φορτίζω κάθε βράδυ οπότε μπορεί να είναι στην πρίζα από 6 έως 8 ώρες. Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ κάτι αλλά στο mi5s τουλάχιστον όταν ξυπνάω το πρωί δεν είναι ζεστό το κινητό (υποθέτω έχει σταματήσει να φορτίζει). Όπως και να έχει καλά ξεμπερδέματα.

• Λύγισε η οθόνη

annonnaki - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Καλησπέρα φίλε. Το πρόβλημα όπως το περιγράφεις είναι ίδιο (ακριβώς) με φίλης μου που το έπαθε σε redmi pro. Το είχα δει και έπαθα πλάκα. Εκείνη βέβαια το έπαθε 20 ημέρες μετά την αγορά και το έστειλε πίσω οπότε και αντικατασταθηκε άμεσα (ευρωπαϊκή αποθήκη από γνωστό κινέζικο κατάστημα). Αυτό έγινε τον Μάρτιο. Αστοχία υλικού και ατυχία για σένα. Το ερώτημα είναι από που το πήρες και πότε;

• Παράθεση από tsine: “Έχει κανείς παρατήρηση ότι με την 7.8.31 φορτιζει το κινητό πιο αργά? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Μπράβο φίλε. Δεν είμαι πολύ σίγουρος αλλά δοκίμασα σήμερα με την 7.9.7 να το αφήσω νύχτα χωρίς φόρτιση να δω battery drain (4%). Το πρωί που το έβαλα για φόρτιση μου έκανε εντύπωση η ταχύτατη φόρτιση και σκέφτηκα πως με την 7.8.31 πήγαινε πιο αργά. Μιλάω πάντα για αίσθηση, δεν δοκίμασα να μετρήσω χρόνους.

• Παράθεση από ronin13: “Ρε παιδιά, αποφάσισαν και σε εσάς οι ρυθμίσεις των πλήκτρων με την τελευταία rom? Όχι τπτ άλλο, αλλά δε μου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξω το πλήκτρο για τις πρόσφατες εφαρμογές! ” Ισχύει και εγώ τα είχα ρυθμισμένα διαφορετικά και πλέον δεν υπάρχουν κάποιες επιλογές. Όχι ότι τ θεωρώ τόσο μεγάλο θέμα απλά αλλάζουν οι συνήθειες

• Παράθεση από gvoi: “Ένα θέμα μικρό που εντόπισα με τις τελευταίες αρομα, είναι ότι όταν τα apps κάνουν update φεύγουν από τους φακέλους που τα έχω βάλει στην επιφάνεια και πρέπει να τα ξανά τοποθετήσω. Να διευκρινίσω ότι χρησιμοποιω Νόβα launcher. Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Περίεργο σε μένα δεν συμβαίνει αυτό. Έχεις τον free ή τον premium? Εγώ έχω τον premium. Ίσως είναι κάποια ρύθμιση.

• Και η καινούργια 7.9.7 μια χαρά μέχρι στιγμής. Το swift key μου φαίνεται πως είναι λίγο πιο αργό. Ίσως βαριέται τέτοια ώρα.