Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 550.

• Παράθεση από basilhskantzos: “έχει κανένας θέμα με τον chrome? εχω την 8.2.4.0 και εκει που χαζευω στο φβ ή σε αλλα site κλεινει ο chrome,μονο στον chrome εχω θεμα,αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο θεμα; ” Μπα, δεν έχω παρατηρήσει και τον χρησιμοποιώ κανά δίωρο την ημέρα. Δοκίμασες τίποτα; Ίσως ένα clear data, ή uninstal-reinstal να βοηθήσει.

• Επί της αυτονομίας σημειώνω πως σήμερα μετά από αρκετές ημέρες με χρήση κυρίως στο σπίτι+wifi και περίπου 30 λεπτά (on) έξω+4g έπιασα 4ωρες και 20 λεπτά και έχω ακόμα 20%. Ίσως η καλύτερη επίδοση που έχω δει στην συσκευή μου (σημειώνω xtrv stable 8.2.4.0)

• Εγώ παιδιά με την ίδια χρήση πάντα (όλη μέρα ανοιχτά wifi, δεδομένα και Bluetooth με miband και handsfree) πιάνω γύρω στο τετραωρο. Όταν είμαι λίγο περισσότερο εκτός γραφείου πέφτω όταν είμαι μέσα μόνιμα ανεβαίνω. Οι 4 ώρες οθόνη για χρήση μιας μέρας για μένα είναι μια χαρά.

• Παράθεση από mixaliscy: “Το ξανάπα και αλλού Η xiaomi για κάποιο λόγο (ίσως να φταίει η ίδια η ανάπτυξη της τεχνολογίας) δεν αναβαθμίζεται στην ουσία ανά ένα αλλά ανά 2 μοντέλα Για μένα αναβάθμιση των 1 ήταν το 3 και του 3 ήταν το 5. Άρα αναμένω πως και του mi5 θα είναι το 7. Όπως και του kenzo ή του ido, θα είναι το 5. ” Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σκέψη και όσο το σκέφτομαι συμφωνώ. Προφανώς δεν το κάνουν εσκεμμένα αλλά η ουσία είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να μη…

• Με έφαγε η περιέργεια με την 8.2.4.0 σήμερα πρωί πρωί fr. Προφανώς δεν μπορώ να πω ακόμη για αυτονομία αλλά το fingerprint scanner έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι πιο άμεσο. Παλαιότερα είχα γράψει ότι θέλει καλό πάτημα γεμάτο για να πιάσει άμεσα. Τώρα και με την αφή δουλεύει και νομίζω γρηγορότερα.

• Έκανες clean install ή πάνω στην 8.2.3.0; Εγω την έβαλα επάνω στην 8.2.3.0 αλλά δεν παρατήρησα διάφορες.

• Παράθεση από Thanos Kinigos: “Παιδιά, καλησπέρα! Εδώ και μία εβδομάδα το sg post μου γράφει arrival at destination post ενώ στα ΕΛΤΑ ακόμη βρίσκεται Σιγκαπούρη... Τι λέτε, σας έχει τύχει;;; Και να φανταστείτε το ετοιμάζω για τα γενέθλια της αδερφής μου στις 7/5 το κινητό... ” Εμένα πάντα μου συμβαίνει αυτό. Υποθέτω πως το δέμα πάτησε Ελλάδα αλλά δεν έχει χτυπήσει ακόμα το barcode κανένας στα ΕΛΤΑ. Λογικά είναι στην αποθήκη και περιμένει την σειρά του για να προωθηθεί. Η μοναδική περίπτωση να μην…

• Παράθεση από tsine: “Το ξέρατε ότι υπάρχει αυτό? ” Σε ποια rom είσαι φίλε; Στην xtrv stable δεν έχει αυτή την επιλογή.

• Αν την βάλεις φίλε δώσε ένα feedback αν και δεν έχω κανένα λόγο να φύγω από την xtrv stable 8.2.3.0. Για τα δικά μου γούστα είναι άψογη.

• Micloud upgraded to 105 gb!!!

annonnaki - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Σε καλή μεριά!!! ” Βρε καλοδεχούμενα και θα ανάψω και ένα κεράκι στον mitu αλλά επειδή σε αυτή την ζωή το τζάμπα δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά είπα να ρωτήσω να δω μπας και ξέρει κανείς πως μου ήρθε το δωράκι. Edit: Φαίνεται πως με κάποιο τρόπο πήρα για έναν μήνα free το megaplan. Στις 27/3 ασχολήθηκα πρώτη φορά και ήταν ο photo manager στα κινέζικα οπότε ίσως πάτησα και εγώ να κάνω upgrade στο mega plan. Too good to be true τελικά. 2u6fxwk.png

• Micloud upgraded to 105 gb!!!

annonnaki - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και μέρες έλεγα θα μπω να καθαρίσω το micloud γιατί μου έβγαζε μήνυμα ότι είχα καλύψει τα 5 gb που δίνει free και είπα σήμερα να το κάνω. Μπαίνω λοιπόν να κατεβάσω με το micloud photo manager και με σύνδεση στο i.mi.com και τι να δω. Διαθέσιμος χώρος 105gb!!!!! Πως γκένεν ατό που λέει και ο Ογκουνσότο;;;; sc5h1y.png

• Άρα μέχρι τα 100+ σίγουρα δεν ονομάζεται 4g+ τουλάχιστον για την xiaomi. Αν δει κάποιος 4g+ ας κάνει ένα τεστ να δούμε πόσο πιάνει. Όχι ότι έχει καμία σημασία το 100 με το 120 ή το 150 σε όρους εμπειρίας χρήσης βέβαια. Απλά για να ξέρουμε τι βλέπουμε.

• 14t6fx0.png Αυτό τώρα έξω από την Ξάνθη και πάλι χωρίς το 4g+.

• Καλημέρα σε όλους. Πιάσατε ένα περίεργο θέμα δεδομένου ότι υπάρχουν διαφορετικά όρια στο Web ανάλογα με τον παροχο, την χώρα κλπ. Έχω δει άρθρο που χαρακτηρίζει 4g+ τις ταχύτητες άνω των 60 mbps στην Αγγλία.... Προφανώς επειδή είναι και θέμα marketing ο καθένας πουλάει την ταχύτητα που πιάνει ως 4g+. Τα 100 mbps του rn3 pro πάντως εγώ θα τα δεχόμουν για 4g+ εύκολα. Στο κέντρο της Ξάνθης έχω δει μέχρι 80 με το mi5s. Upload δεν θυμάμαι αλλά θα δοκιμάσω ξανά. Τώρα αν αυτό θεωρείται 4g+ δεν ξέρω.

• Παράθεση από geozn8: “Ωραια αρα εχει βελτιωθει αρκετα απο οτι βλεπω...!!! Εγω παντως στο mi5 μου το εχω καταφερει και δουλευει με ενα απλο απαλο αγγιγμα οχι πατημα και ανοιγει σφαιρα οπως και να βαλεις το δαχτυλο !!! ” Ενδιαφέρον αυτό αλλά πως το έχεις καταφέρει; Δεν είναι ότι με ενοχλεί καθώς θεωρώ συνήθεια τον τρόπο που το πατάς αλλά με ένα άγγιγμα θα ήταν προτιμότερο σίγουρα.

• Για το sensor εμένα το 4/128 με την ελληνική stable δουλεύει άψογα. Αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι θέλει καλό πάτημα όχι απλό άγγιγμα. Όταν το πατάς καλά και γεμάτα πιάνει πάντα και άμεσα. Για την αγορά απέξω εγώ δεν θα το πρότεινα. Nl γνωστός μου την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε τελωνείο. Νομίζω από vickmall.

• Παράθεση από demakhs: “Τι να το κάνεις το nougat.....το κινητό τα σπάει γενικώς, ειδικώς και ανυπερθέτως!!!!! ” Συμφωνώ. Ακόμα και να βγει αν δεν περάσουν 2-3 εβδομάδες να διαβάσω καλά σχόλια δεν το κουνάω. Βέβαια εννοείται πως θα πρέπει να την βγάλουν την αναβάθμιση οι Κινέζοι ώστε να γίνουν τα βήματα βελτίωσης και θα δούμε πότε θα μετακομίσουμε και οι νορμάλ χρήστες.

• Παράθεση από Slash: “Για αυτή την θήκη τι λέτε; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31097/ ” Καλησπέρα φίλε. Σήμερα παρέλαβα 2 τέτοιες θήκες (1 για mi4 και 1 για mi5s). Μια χαρά ποιότητα και αίσθηση στο χέρι. Φαίνεται να προσφέρει επαρκή ασφάλεια. Ειδικά για πτώση με τις γωνίες θεωρώ πως δεν θα έχουμε κανένα θέμα. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε σαν επιλογή και μάλλον θα την χρησιμοποιήσω σαν πρώτη (έχω άλλη μία της mofi αλλά μέτρια). Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν το χρώμα. Εγώ τις πήρα σε …

• Παράθεση από dimdim: “Ευχαριστώ annonnaki για την απάντηση. Ξαναέκανα τα εξης: Μπήκα recovery, έκανα wipe cache & dalvic Έκανα install from zip την Rom και αφού τελείωσε χωρίς κάποιο λάθος, έκανα πάλι wipe cache & dalvic και μετά reboot. Όταν λες clean install εννοείς να κάνω και wipe data και να ξαναστησω το κινητό απ την αρχή; (accounts, εφαρμογές, κλπ;) ” Σωστό ερώτημα. Ίσως το clean install που έγραψα παραπέμπει σε κάτι τέτοιο με χρήση του miflash κλπ αλλά η αλήθεια είναι πως είχα στο μυαλό …

• Αφιέρωσε ο άνθρωπος κάποιες ώρες να φτιάξει το batch και θα μειώσει κατά πολύ τον χρόνο όλων των υπολοίπων που θα μπλέξουν σε περιπέτειες και σκαλώματα λόγω drivers (ξέρουμε όλοι πόσο συχνά συμβαίνει αυτό). Επιπλέον θα μειωθεί και ο χρόνος των φίλων εδώ μέσα που τρέχουν να βοηθήσουν πρωί-μεσημέρι-βράδυ με ζέστες-κρύο-βροχή κλπ. Εξαιρετική υλοποίηση που βασίζεται στην καινοτόμο προσέγγιση. Προφανώς απαιτούνται και τεχνικές γνώσεις αλλά κατ'εμέ έπονται της καινοτομίας της ιδέας και της όρεξης. Συγ…