Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 550.

• Στο ίδιο στυλ με λευκό περίγραμμα έχω ένα MOFI αλλά δεν το έβαλα ακόμη, ίσως αύριο. Έχω παραγγείλει και περιμένω 2-3 ακόμη διάφανα χωρίς περίγραμμα που δεν μου κάθεται καλά στο μάτι. Δεν με χαλάει το κενό στα πλάγια τόσο. Θα ενημερώσω αν πετύχω κάτι αξιόλογο. Στα του κινητού όσο το δουλεύω τόσο το γουστάρω. Ταχύτατο autofocus η κάμερα. Και μέχρι στιγμής η αυτονομία του είναι η ευχάριστη έκπληξη. Σε σύγκριση με το Mi4 μου φαίνεται ελαφρώς καλύτερο. Από βδομάδα θα δώσω και χρόνους.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Συγκεκριμενα: αν τα πιάσεις απαλά με το δάχτυλο και τα κινήσεις πάνω κάτω παίζουν αρκετά με την έννοια ότι είναι σχετικά χαλαρά. Επίσης αν τα "χαιδεψεις" κουνώντας το δάχτυλο σου από την οθόνη προς το πίσω μέρος σαν χορδές καταλαβαίνεις πόσο χαλαρά είναι ακούγονται κιόλας. Για μένα θα έπρεπε να είναι πιο σφιχτά με λιγότερο τζόγο και ίσως να προεξείχαν λιγότερο. Γενικά έχω δει πολύ ανώτερα κουμπιά. Σαφώς δεν αλλάζει η γενική εικόνα του κινητού ούτε η αίσθηση που σου δίνει απλά εμένα μου την "σπάν…

• Μεγάλη πίκρα φίλε. Κρίμα και είναι εξαιρετικό κινητό. Θεωρώ πως δεν έχεις να χάσεις πιέζοντας λίγο το vickmall. Είναι σοβαροί και δεν θα έχεις πρόβλημα απλά θα σπάσουν τα νεύρα σου στην αναμονή. Στα της συσκευής. Με την βοήθεια των φίλων εδώ μέσα το εστησα με την eu και τώρα απόλαμβάνω. Στα θετικά: φοβερή κάμερα, αφή και οθόνη-αποκριση. Ο αισθητήρας του αποτυπωματος μία χαρά αλλά δεν κατάλαβα και διαφορα σε σχέση με άλλους (κλασσικούς). Στα αρνητικά: μονάχα τα κουμπιά power + volume. Δεν συνάδου…

• respect.

• Πρόβλημα με twrp bootloop [solved]

annonnaki - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μείνε με αυτη προς το παρων ” Ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα μείνω με αυτήν αλλά λόγω χρήσης θέλω την ελληνική stable στην οποία παίζουν κάποιες εφαρμογές (cosmote tv go κλπ). Πως θα ξέρω ότι μπορώ να την βάλω; Αναμένω να διορθωθεί κάτι στην xtrv ή το πρόβλημα προκύπτει από το δικό μου τηλέφωνο;

• Πρόβλημα με twrp bootloop [solved]

annonnaki - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Μετά την υπόδειξή σου στο άλλο θέμα μπήκα εδώ και πήρα την rom για το mi5s. Φλάσαρα χωρίς πρόβλημα και τώρα αναμένω να bootarei για πρώτη φορά (θα επιβεβαιώσω με edit). Edit: Μπήκα κανονικά miui ευχαριστώ για την βοήθεια. Τώρα για να πάω στην xtrv θα μπω πάλι από twrp. Θεωρείς πως το φλασάρισμα της συγκεκριμένης rom διόρθωσε το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα failed.

• Όχι τα wipes γίνονται κανονικά. Στο flash μετά την υπόδειξη του @geoanto555 πατατήρησα ότι βγάζει σφάλματα και συγκεκριμένα: Mount cust.... mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/cust at /cust: Device or resource busy Παρόμοιο μήνυμα βγάζει και παρακάτω για τα userdata: Extract system.img... package_extract_file took 29s. mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data: Device or resource busy

• Παράθεση από geoanto555: “Ξανα μπες στο twrp και κάνε εγκατάσταση. Ανέβασε screenshot απ όλη την διαδικασία να δούμε άν βγάζει κάποιο σφάλμα. ” Δεν ξέρω πως μπορώ να σου βγάλω το screenshot μέσα από το twrp αλλά μπορώ να σου γράψω τι βγάζει failed. Βλέπω δύο failed στο cust και στο userdata: Mount cust.... mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/cust at /cust: Device or resource busy Παρόμοιο μήνυμα βγάζει και παρακάτω για τα userdata: Extract system.img... package_extract_file took…

• Μεταφέρω εδώ το θέμα για να μην απασχολούμε το γενικό νήμα: Η κατάσταση έχει ως εξής: Παρέλαβα χθες με official stable. Προχώρησα κανονικά σε unlock (το έλεγξα κιόλας). Με αυτόν τον οδηγό φλάσαρα twrp και μετά μέσα από το twrp φλάσαρα την τελευταία ελληνική stable 8.0.10.0. Και ενώ όλα έδειχναν να κυλούν κανονικά με το που ζητάω reboot από το twrp μπαίνει σε loop και επιστρέφει στο twrp recovery. Δοκίμασα wipes και ξανά flash την ελληνική rom (stable και developer) αλλά τίποτα. Boot συνεχώς στο …

• Παράθεση από mixaliscy: “8.0.10 ή 8.0.1.0 ? ” Μιχάλη καλημέρα, Την τελευταία ελληνική stable 8.0.10.0 από εδώ Υπέθεσα πως μπορεί να είναι θέμα της rom και δοκίμασα την developer 7.1.12 αλλά πάλι τα ίδια twrp bootloop.

• Καλησπέρα σε όλους. Ακολούθησα πίστα τον οδηγό και φλασαρα κανονικά την τελευταία xtrv stable 8.0.10. Μετα την ολοκλήρωση του flash επιλέγω reboot system Αλλά μπαίνει στο recovery. Το ανέφερα και στην γενική συζήτηση. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από Exploticon: “πφφφ δν λεει να ερθει το κινητο απο τις 10 του μηνα εχει κολησει στο παρισι με chronopost μου αρεσει που στο vickmall ο τροπος αποστολης λεγεται eu express... ” Φίλε καλησπέρα, Εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με αποστολή από Κίνα στις 09/01. Βέβαια λόγω διακοπή ρεύματος μέχρι στιγμής κάθομαι και το κοιτάω στο φως των κεριών. Ερώτημα: το ζήτησα με την official china και μου ήρθε με την 8.0.17.0 (MAGCNDI). Περιέργως εγώ βλέπω επίσημη 8.0.18.0 (MAGCNDI). Πως γκένεν ατό που…

• Ωραίο βίντεο. Επίσης για μένα ήταν καθοριστικός παράγοντας η κάμερα και τα reviews που την δείχνουν αρκετά δυνατή. Ειδα και σύγκριση με την κορυφαία κάμερα του s7 που δεν τα πήγε άσχημα. Και γω από vickmall το 4/128 με eu express έφυγε στις 9-1-2017. Αντε να δούμε πόσο γρήγορος είναι αυτός ο τρόπος αποστολής.

• ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Κατεβάζω και ενημερώνω.

• Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, έκανες τίποτα ? ” Καλημέρα φίλε, Ξύπνησα να το τελειώσω αλλά μου φαίνεται δεν θέλει. Όπως έγραψα και παραπάνω το κινητό πήρε την global stable 8.1.1 με fastboot flash. Πήγα σήμερα να φλασάρω την china dev 6.12.29 (για το unlock) από τον updater αλλά μου βγάζει το μήνυμα: "Can't verify update - You're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable versio only." Αυτό το μήνυμα το βλέπω πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια αλλαγή στ…

• Καλησπέρα everybody, Ήρθε ένα φιλαράκι σπίτι βραδιάτικα με ένα Kenzo με τελευταία global και θέλησε να του βάλουμε xtrv. Έκανα το λάθος και το έπιασα να το κάνω στις 11+. Λόγω του ότι δεν έπαιρνε την CN developer - Μήνυμα "Couldn't verify update package" φλάσαρα με miflash από edl mode. Στην συνέχεια κατέβασα καινούργια fastboot developer cn την 6.12.29 και πήγα να φλασάρω πάλι αλλά μου βγάζει το παρακάτω άκρως ανησυχητικό μήνυμα: Ανεπανόρθωτη Αποτυχία (0x00008000ffff: receiving hello packet) Οπ…

• Καλησπέρα, Υπάρχει καμιά πρόταση για flip case χωρίς το παράθυρο της nilkin? Ευχαριστώ.

• Παράθεση από gvoi: “Η nillkin nature όντως είναι λεπτή κ όχι τόσο ελαστική, αλλά δεν φουσκώνει πολύ το κινητό. Επίσης έβαλα και το tempered της nillkin 9H+ 0.2mm 2.5D αλλά πάλι τζίφος. Κενό γύρω γυρω και αερας στις άκρες του τζαμιού. Οριστικά θεωρώ πως δεν μπορώ να βρω τζάμι και στην επόμενη αλλαγή μόλις φάει κανένα σπασιματακι μπαίνει μεμβράνη. ” Στην δική μου παραγγελία (σημειώνω μετά από επικοινωνία με το κατάστημα επέλεξα eu expedited shiping για να μην μπλέξουμε) έβαλα ένα mofi full coverag…

• Μετά από μεγάλη αναμονή σήμερα έγινε η παραγγελία για το 4/128. Αν δεν έχουμε και καμιά δυσάρεστη έκπληξη από τελωνείο μεριά σε κάνα 20ημερο θα έχω το εργαλείο στα χέρια μου.