Ευχαριστώ για την βοήθεια!Την δοκιμάζω τώρα και θα αναφέρω αποτελέσματα.
Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Παιδιά τα κατάφερα.Για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα φταίει η έκδοση του miflash.Για windows 10 64x κατέβασα και χρησιμοποίησα το miflash 20160401 (64x) και το πρόβλημα λύθηκε.Ευχαριστώ.
-
Πριν διαβάσω τον οδηγό, πήγα να βάλω την τελευταία rom στο κινητό μου με τα ίδια βήματα, είπε το πρόγραμμα flash done και το κινητό μου έγινε soft brick. Καμιά ιδέα για φτιάξιμο; (locked bootloader περιμένω να κάνουν accept)
-
δοκίμασε το Αγγλικό ή το Κινέζικο mi pc suite...
μόλις έμαθα ότι υπάρχει και ........ Αμερικάνικο!!
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα και "Καλή χρονιά με υγεία" σε όλους.
Έχω το KENZO.
Έκανα αναβάθμιση σε "xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0" και επειδή δεν είχα σύνδεση wifi , έκανα κάποια wipe μέσω TWRP και το κινητό bricare.
Διαβάζω διάφορους οδηγούς και ψάχνω πολύ ώρα για την σωστή fastboot rom, αλλά δεν την βρίσκω.
Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποιον σύνδεσμο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρω για την βοήθεια.
Ζητώ την κατανόηση σας, γιατί υπέβαλα το ερώτημα σε 3 νήματα, αλλά έχω αγχωθεί πολύ...
Νομίζετε ότι η συγκεκριμένη "Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download" είναι σωστή;;;;;
=============== Δεκ 30th 2016, 7:39pm ===============
Μου απάντησαν σε άλλο νήμα. Ευχαριστώ πολύ! -
Καλησπέρα everybody,
Ήρθε ένα φιλαράκι σπίτι βραδιάτικα με ένα Kenzo με τελευταία global και θέλησε να του βάλουμε xtrv.
Έκανα το λάθος και το έπιασα να το κάνω στις 11+. Λόγω του ότι δεν έπαιρνε την CN developer - Μήνυμα "Couldn't verify update package" φλάσαρα με miflash από edl mode.
Στην συνέχεια κατέβασα καινούργια fastboot developer cn την 6.12.29 και πήγα να φλασάρω πάλι αλλά μου βγάζει το παρακάτω άκρως ανησυχητικό μήνυμα:
Ανεπανόρθωτη Αποτυχία (0x00008000ffff: receiving hello packet)
Οποιαδήποτε πρόταση θα μου έδινε τον ύπνο μου πίσω.
Edit: Το πρόβλημα ήταν για ακόμα μια φορά η μαιμουδορομ που είχε αρχικά το κινητό (το αγόρασε από alieexpress). Πήγα και εγώ να φλασάρω China Dev και στράβωσε.
Αν τύχει και βρεθεί κάποιος στην θέση μου έκανα τα εξής:
1. Κατέβασα το αρχείο από εδώ με το οποίο bootarei από fastboot σε edl. Σημειώνω το κινητό έμπαινε σε fastboot.
2. Κατέβασα εκ νέου την επίσημη global stable fastboot rom και νέο miflash tool και ακολούθησα τον γνωστό οδηγό για unbrick.
3. Αύριο θα προχωρήσω με china dev και unlock.
Καλό υπόλοιπο νύχτας. -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλημέρα, έκανες τίποτα ?
Ξύπνησα να το τελειώσω αλλά μου φαίνεται δεν θέλει. Όπως έγραψα και παραπάνω το κινητό πήρε την global stable 8.1.1 με fastboot flash.
Πήγα σήμερα να φλασάρω την china dev 6.12.29 (για το unlock) από τον updater αλλά μου βγάζει το μήνυμα: "Can't verify update - You're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable versio only."
Αυτό το μήνυμα το βλέπω πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια αλλαγή στο όλο θέμα αλλά από global (πάντα official) έχω φλασάρει china dev. Τώρα κατεβάζω την china stable μπας και φλασάρω.
Επίσης στο συγκεκριμένο νήμα για να κατεβάσεις rom από τον en.miui.com από το link για την 7.1.5 china dev κατεβάζει αρχείο με τον τίτλο stable. Δεν ξέρω αν είναι τυπογραφικό ή έχουν μπερδέψει τα αρχεία.
Ενημερώνω σε 2 αν πήρε το flash της china stable.
Edit: Την china stable δεν την δέχεται με την απάντηση"Sorry, flash older version is not allowed".
Ξύνεται να δοκιμάσει πάλι την χθεσινή περιπέτεια. -
Πάνω σε global δεν μπορεί να μπει china και το αντίστροφο από την αναβάθμιση
Κατέβασε την τελευταία global dev και πέρνα την από την αναβάθμιση για να κάνεις μετά unlock bootloader -
ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Κατεβάζω και ενημερώνω.
-
αμα μπρικαρει παιδιά ο δύσκολος τρόπος μόνο σώζει εγώ τα έξοδα με δύο καρφίτσες και ένα καλωδιο ανάμεσα δυσκολεφτικα θέλει αργές κινήσεις.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα