Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 550.
-
Εμένα αυτή η διαρροή δεν μου φαίνεται πολύ πιθανή. Ο mtk x20 είναι "παλιός" πλέον και έχει φορεθεί σε κινητά της εταιρείας (εξαιρετικός βέβαια). Κάμερα πάλι στα 13 (όχι ότι έχουν τόσο σημασία τα mp); ram στα 2 gb έστω στην απλή έκδοση; Δεν νομίζω. Ή τουλάχιστον δεν θέλω να το πιστέψω. Σε ότι αφορά το κλείδωμα του bootloader εγώ έχω αποφασίσει πως είναι εντελώς σωστό και προβλεπόμενο. Απλά απευθύνεται στους "official users" (βλ.Κίνα κλπ). Εμείς εδώ το έχουμε χωρίς να το προσφέρει η εταιρεία οπότε…
-
Ένα μικρό δωράκι! - 1
ΜήνυμαΑξιέπαινη πρωτοβουλία. Συγχαρητήρια για την σκέψη και υπόκλιση για την εκτέλεση. Εγώ ενδιαφέρομαι να την χρησιμοποιήσω ως υπογραφή σε κάποια από τα φόρουμ που συμμετέχω. Σίγουρα στο myphone, xda, miui.com και αλλού. Τι διαστάσεις προτείνετε για υπογραφή. Resize δεν γίνεται με τα κλασσικά εργαλεία ή θα χαθεί το animation; και πάλι μπράβο.
-
Καλησπέρα, την προηγούμενη εβδομάδα έκανα αναβάθμιση στην stable 7.5.3. στο mi3 που έχω δώσει στην γυναίκα του. Το είχα αφήσει στην τελευταία stable kit kat οπότε ακολούθησα τον οδηγό με την εγκατάσταση της dev eu για τα partitions κλπ. Μετά την αναβάθμιση παρατηρώ σοβαρό πρόβλημα με διακοπές και "φυσήματα" στον ήχο των κλήσεων όταν συνομιλώ με την συγκεκριμένη συσκευή. Δοκίμασα wipes και επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Είχε κανένας παρόμοια εμπειρία; Δεδομένου ότι μιλάμε για βασική χρήση (λίγο fac…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα τώρα αλλά υπάρχει λύση έστω να γίνει λειτουργική η συσκευή μέχρι το Unlock. Έτσι και αλλιώς το Unlock με τα νέα δεδομένα κάνε περίπου 2-3 μέρες να πάρει έγκριση. Μπορείς να κάνεις Flash με EDL MODE μία Developer Original Αγγλοκινέζικη ROM. H διαδικασία πρέπει να γίνει με βάση τον παρακάτω οδηγό (RedMi 3 - IDO) => Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) Τώρα αν θα προχωρήσεις με FastBoot Flash…
-
Καλησπέρα Δημήτρη, Έχουμε και λέμε: 1. Unlock δεν μπορώ να κάνω καθώς το κινητό έχει μέσα έναν λογαριασμό που δεν έχει permisions. Το αρχικό unlock είχε γίνει από τον δικό μου και μετά τον έκανα αποσύνδεση. 2. Το κινητό μπαίνει μόνο σε fastboot mode. Δεν μπαίνει recovery οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω με τους οδηγούς για unbrick. Σωστά; Υποθέτω πως η μοναδική βιώσιμη επιλογή είναι να κάνω τώρα αίτημα και να περιμένω να εγκριθεί ώστε να ξεκλειδώσω και αφού φλασάρω recovery το ξανασυζητάμε. Αυτό που…
-
Φίλε bodai σε ευχαριστώ. Πήγα να δοκιμάσω να φλασάρω το twrp 3.0.2 και μου βγάζει σφάλμα: sending recovery OKAY writing "recovery" FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images) Την συγκεκριμένη συσκευή την έκανα εγώ unlock πριν βάλω την stable 7.2.7 Είναι δυνατόν να ξανακλείδωσε; Αν ναι τι επιλογές έχω;
-
Φίλε bodai ενημερώνω πως προσπάθησα να φλασάρω την 7.2.7 που είχα μέσα αλλά μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια δεν μπαίνει καν στο recovery. Τώρα προχωράω με αυτόν τον οδηγό και ο mitu βοηθός.....
-
Καλησπέρα σε όλους. Σε redmi 3 με την stable 7.2.7 προσπαθώ να βάλω την 7.5.1 αλλά έχω προβλήματα. Αρχικά να αναφέρω πως ο λόγος της αναβάθμισης ήταν ότι από την προηγούμενη Παρασκευή δεν δούλευε το power button. Κατέβασα την rom την έβαλα μέσα και πήγα να κάνω update από το twrp αλλά δεν ολοκληρώνεται. Κάνει reboot πριν ολοκληρώσει και μετά ξανά reboot στο recovery. Υπάρχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει. Σημειώνω επίσης την πρώτη φορά μου έβγαλε ένα μήνυμα "update process end error 7".…
-
Παράθεση από MikeTheMechanic: “Καλησπέρα στη παρέα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω τη νέα ROM (Miui8) ενώ τώρα βρίσκομαι με 7.3.2 stable. Έχω το παρακάτω πρόβλημα : Έσβησα το backup του MiCloud με στόχο να πάρω ένα νέο (εφαρμογές-ρυθμίσεις). Ε δε μπορώ να πάρω. Επιλογή για back up now δεν έχει και ότι δοκιμή και αν έχω κάνει δε ξεκινά να πάρει back up. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Ευχαριστώ. ” Όπως τα λέει ο Nas είναι. Δες και εδώ (το είχα ρωτήσει στο en.miui.com). Βέβαια στην miui8 τουλάχιστον στην beta έκδ…
-
Καλησπέρα σε όλους. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έκανα factory reset με την 7.3.3. (για το ote tv go) και όλα πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής. Σήμερα παρατήρησα πως σε κλήση που μίλησα γύρω στα 10 λεπτά το κινητό ζεστάθηκε πολύ, σαφώς περισσότερο από άλλες φορές. Είναι δυνατόν να συνδέεται κάτι τέτοιο με την rom; Όχι ότι αποτελεί λόγο να την βγάλω και να γυρίσω στην προηγούμενη αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως ζεστάθηκε τόσο πολύ.
-
Καλησπέρα everybody. Αν έχω φλασάρει το supersu αλλά πλέον θέλω να το αφαιρέσω και να μην είμαι root τι κάνω;;;;; Ευχαριστώ.
-
Απλά πράγματα Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Ευχαριστούμε τον χορηγό αλλά και την κοινότητα. Μπράβο και καλή συνέχεια.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Με συγχωρείς δεν ενημέρωσα και εγώ νωρίτερα. Του έκανα claim και μου πρότεινε να μου στείλει το σωστό αυτήν την φορά. Του απάντησα ότι πήρα από αλλού και μου έκανε refund αμέσως. Δεν φαίνεται για απατεώνας απλά έκανε λάθος το οποίο προφανώς πρέπει να επιβαρυνθεί. Παρεμπιπτόντως ήρθε το σωστό ακουστικό το έβαλα και το εργαλείο παραδόθηκε προς χρήση.
-
Καλή ιδέα. Μπορώ να βρω αλλά δεν ξέρω αν θέλω να δοκιμάσω το άνοιγμα. Είναι και το χρυσό και δεν λέει να του κάνω κανένα σημάδι. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
-
Καλημέρα σε όλους, Το πρόβλημα μου ξεκινάει με το ότι έχω βοηθήσει πολλούς φίλους και συγγενείς να πάρουν xiaomi (με unlock, gtv rom κλπ) και τώρα μου έρχονται συνεχώς για tech support. Νομίζω πως σήμερα έλαβα xiaomi κινητό με πρόβλημα που δεν διορθώνεται αλλά δεν χάνω τίποτα να ρωτήσω εδώ μέσα τους γιατρούς-χειρούργους της κοινότητας. Λοιπόν σε redmi note 3 pro που λάβαμε πριν ένα δίμηνο, μετά από unlock βάλαμε την gtv και όλα πήγαιναν ρολόι. Πριν μια εβδομάδα και με βάση τα λεγόμενα της ιδιοκτ…
-
Ευχαριστούμε για τον οδηγό. Συνέχισε έτσι φίλε lallasgr. Τελικά εγώ το fr τζάμπα το έκανα; (έχω μια τάση να δοκιμάζω dev που και που αλλά καταλήγω στις stable μόλις πέσω σε μια dev που δεν μου αρέσει).
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835