Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 550.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΈκανες flash το recovery? Αν όχι φλασάρεις όπως λέει ο admin και συνεχίζεις.
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από gakopoulosgeo: “παιδες δεν δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα με αυτη την ρομ se 32αρι ” Δεν ισχύει φίλε μου. Εγώ την έβαλα σε 3 32άρια τα οποία και λειτουργούν κανονικότατα. Κάποιο άλλο θέμα έχεις. Όταν λες δεν δουλεύει εννοείς το ενεργοποιείς και δεν διαβάζει το δαχτ. αποτ.; Δεν ενεργοποιείται καθόλου; Ποιο είναι το σύμπτωμα; Λόγω έλλειψης εμπειρίας στο συγκεκριμένο θέμα (fingerprint reader) δεν μπορώ να σου προτείνω λύσεις αλλά θα ξεκινούσα από τα βασικά (wipe cache + davlik). Ενημέ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “εμενα σημερα εγκρηθηκε αλλα ολα γινονται στην τυχη to tool που kanei unlock δεν βλεπει την συσκευη !!! εκανα δουλεια με αυτο τον τροπο!! Ξεκλείδωμα του Bootloader. ” Θυμάσαι από πότε εκκρεμούσε η αίτηση; Περιμένω για 2 συσκευές - λογαριασμούς (από 28/01) αλλά δεν έχει έρθει απάντηση (στο unlock tool βγάζει ότι δεν έχουν δικαίωμα ξεκλειδώματος).
-
Παράθεση από mparaxir: “Κανενα wipe έκανες; παντος δεν ξερω μου φαίνεται μετα απο δυο χρόνια με συνεχομενες αναβαθμισεις εγω πιστευω δικια μου γνωμη παντα λεω ενα factory reset χρειάζεται το κινητό για να ξαναπαρει τα πανω του. ” +1 Όσο "μπακαλίστικη" και να ακούγεται η πρότασή σου έχει αποδειχθεί πολλές φορές σωστή. Όχι μόνο στην miui με τις διάφορές rom αλλά και στα windows κλπ. Αν και μας στεναχωρεί λόγω απώλειας δεδομένων και χρόνου για να ξαναστήσουμε το μηχάνημά, μια στο τόσο κάνει καλό να…
-
ΜήνυμαΤο είδα δεν λέει πουθενά για κωδικούς. Δεν κατάλαβα στην αρχή στο βήμα 3 σου λέει μπες στις ρυθμίσεις στον mi account χωρίς να σου πει τι να κάνεις και αμέσως reboot σε fastboot mode. Θα το τσεκάρω το βράδυ αν στέκει. Αν κάποιος το δοκιμάσει ας μας πει αν δουλεύει.
-
Εγώ νομίζω πως η διαφορά προκύπτει από την λειτουργια της συσκευής με σβηστη οθόνη. Και εξηγούμαι. Με την Kit Kat είχα συνολικά καλύτερη διάρκεια αλλά όχι περισσότερες ώρες οθόνη. Αυτή τρώει περισσότερο όταν κάθεται. Έχω δει και 9% κατανάλωση σε ένα βράδυ. Υποθέτω πως οι φίλοι που το έχουν πιο φορτωμένο θα είναι χειρότερα γιατί θα συγχρονίζει πιο συχνά. Πάντως σε γενικές γραμμές δεν είναι απογοητευτική η κατανάλωση τουλάχιστον με τις εφαρμογές που του έχω εγώ περασμένες. Εγώ δεν το ρίχνω κάτω απ…
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
ΜήνυμαΩραίος, μπράβο γιατί το κινητό σου με την κινέζικη rom χάνει πολύ. Και σε εμένα η πρώτη εικόνα ήταν πολύ θετική. Μάλιστα και οι δυο νέοι κάτοχοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Αν μπορείς σε παρακαλώ γράψε ένα σχόλιο μετά από 2-3 ημέρες χρήσης ώστε να ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι αν αξίζει. Μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η πληγή με το κλειδωμένο bootloader.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Lookasgti: “Τελικα υπαρχει κανενας να μου πει τι να κανω;πρεπει να κατεβασω το misuite;και αν ναι απο που;ευχαριστω. ” Καλημέρα φίλε/η, Δεν σου απαντάει κανένας καθώς είναι ελάχιστοι αυτοί που έβαλαν την συγκεκριμένη rom (οι περισσότεροι είτε περιμένουν ξεκλείδωμα είτε έχουν βάλει ήδη την ελληνική) ενώ ο οδηγός έρχεται από το en.miui.com και δεν δούλεψε κάποιος από το φόρουμ αυτήν την διαδικασία. Απλά αποτελεί εναλλακτική μέχρι το ξεκλείδωμα που λέει και ο τίτλος. Τώρα στα του προβλ…
-
Φίλε falkan άστο να τελειώσει και θα είσαι οκ. Θα αργήσει λιγάκι στο πρώτο boot. Δεν κάνει factory reset. Θα είναι όπως ήταν και πριν.
-
Μόλις την έβαλα, το πρόβλημα με google spreadsheet (υπολογιστικά φύλλα) παραμένει. Δοκίμασα και καθαρισμό δεδομένων αλλά κρασαρει. Κατά τα λοιπά μια χαρά μου φαίνεται. Για την μπαταρία χρειάζεται 2-3 ημέρες να δούμε πως πάει. Edit: μετά από ενημέρωση της εφαρμογής λειτουργεί κανονικότατα οπότε είμαστε κομπλέ. Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά.
-
ΜήνυμαΠαρακαλώ πολύ τον admin ή όποιον άλλον έχει δικαιώματα διαχείρισης να μεταφέρει όταν ευκαιρήσει τα μηνύματα για την multi stable στο θέμα που άνοιξα στο νήμα του redmi note 3 που βρίσκεται εδώ. Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΗ rom έχει περαστεί από εμένα με θετικές πρώτες εντυπώσεις. Δυστυχώς δεν έχω τις συσκευές στα χέρια μου για να ελέγξω πως τα πάει σε βάθος χρόνου. Αναλυτικές οδηγίες μαζί με τα απαραίτητα αρχεία βρίσκονται εδώ. Σημαντική Σημείωση 1: Ξετικάρετε το κουτάκι δίπλα στην πρώτη γραμμή "preloader". Αν δεν το κάνετε, σύμφωνα πάντα με τον φίλο από το en.miui.com θα μπρικάρετε την συσκευή σας. Προσοχή μην έχουμε δράματα. Σημαντική Σημείωση 2: Στο σημείο που γράφει "Press only vol down button on RMN3 and pl…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από annonnaki: “Καλημέρα σε όλους, Έχω ένα ερώτημα. Σε mi 4 με παλιά stable miui v6 (6.5.0) θέλω να κάνω την αναβάθμιση και να το φέρω στην ΜΜ. Αν από το recovery κάνω factory reset και flash την 5.12.17 θα μου κάνει merge τα partitions ώστε να κάνω μετά flash την 6.1.21; Αν όχι τι επιλογές έχω; Ευχαριστώ. ” Πολύ σωστά!!! Μόνο να προσέξεις την 5.12.17 να την περάσεις μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater) και όχι από recovery. ” Σωραίος, αυτή την διευκρίνηση …
-
Καλημέρα σε όλους, Έχω ένα ερώτημα. Σε mi 4 με παλιά stable miui v6 (6.5.0) θέλω να κάνω την αναβάθμιση και να το φέρω στην ΜΜ. Αν από το recovery κάνω factory reset και flash την 5.12.17 θα μου κάνει merge τα partitions ώστε να κάνω μετά flash την 6.1.21; Αν όχι τι επιλογές έχω; Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΤο ίδιο συνέβη και σε έμενα, αργούσα να βάλω το καλώδιο στην συσκευή από την στιγμή που πατούσα το vol down και ενώ άναβε με λίγη καθυστέρηση η κόκκινη μπάρα μετά από λίγο έβγαζε error. Βέβαια έχω την εντύπωση πως έβγαζε ένα άλλο error, αν θυμάμαι καλά κάτι με power drop - check cable and repeat. Αν το κάνεις γρήγορα η κόκκινη μπάρα ανάβει αμέσως και μόλις αφήσεις το vol down ξεκινάει το flash (κίτρινη μπάρα αυξανόμενη προοδευτικά). Στις δύο συσκευές που το έκανα φορούσαν την official stable (έν…
-
ΜήνυμαΕγώ την έβαλα σε δύο συσκευές που πήρα σήμερα και με το λίγο που την δούλεψα μου άρεσε πολύ. Μάλιστα τα ελληνικά γράφουν από miui hellas team. Δεν ξέρω αν δώσανε τα παιδιά υλικό αλλά η πρώτη εικόνα που πήρα είναι εξαιρετική. Φοβερό το rn3 κρίμα αυτή η γελοιότητα με τον bootloader. Στο θέμα της εγκατάστασης αυτό που αξίζει να τονιστει είναι το σημείο που πατάς vol down και συνδεεις το καλώδιο. Πρέπει να γίνει αμέσως αλλιώς βγάζει σφάλμα. Κατά τα λοιπά ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες. Σορυ για …
-
Είμαστε 2-3 από Ξάνθη που ενδιαφερόμαστε να συμμετέχουμε αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ. Θα ενημερώσω πάντως την άλλη εβδομάδα. Καλή η καθημερινή επαφή μέσω του forum αλλά η προσωπική γνωριμία με άλλα μέλη με κοινή καψούρα θα ήταν σαφώς προτιμότερη. Αν υπάρχει κάποιος φίλος από Ξάνθη που ενδιαφέρεται να παρευρεθεί, ας μου στείλει pm να το κανονίσουμε.
-
ΜήνυμαΣυμμερίζομαι την απογοήτευση όλων εδώ μέσα και προφανώς είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Κατ'εμέ απλά προχώρησαν σε ένα βήμα με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας χωρίς να συνυπολογίσουν πως μεγάλο πλήθος πελατών τους προτιμάει την εταιρεία λόγω της ευελιξίας που υπάρχει με τις rom, τις κοινότητες που δουλεύουν κλπ. Βεβαία να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Κανένας δεν βρίζει επειδή κλείδωσε ο bootloader. Είναι ξεκάθαρο κενό ασφαλείας. Όλοι βρίζουν για την διαδικασία (μάλλον για την ανυπαρξία διαδικασίας) ξεκλει…
-
ΜήνυμαΕν αναμονή παραλαβής ενός redmi note 3 θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία το εξής: Το account (της αδερφής μου που θα το πάρει) έγινε register με mail και όχι τον αριθμό του κινητού. Αν πάω τώρα στα settings στο en.miui.com δεν προσθέτει τον αριθμό (κάτι βρίσκει λάθος). Θα δημιουργήσει πρόβλημα αυτό στην αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader?