τι έκδοση είσαι; Εγώ MIUI Version MIUI 7 6.1.23|Beta
διάβασα στο EU φόρουμ ότι δοκίμασες με developer και me stable. Είναι αλήθεια;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούναι φορουσα dev δεν μπορεσα να την κανω. εβαλα την stable και παλι τιποτα. ημουν 6,1,23 και τωρα ειμαι με 7,1,7,0. δοκιμασε αυτο με το αμεσως. παντως drivers δεν ειναι σιγουρα γιατι στο καπακι φλασαρα την stable. γινεται κοκκινη η μπαρα κατω και μετα παιρνω errorΟ/H efkolo έγραψε:
τι έκδοση είσαι; Εγώ MIUI Version MIUI 7 6.1.23|Beta
Ο/H annonnaki έγραψε:
Για να μην συνεχίζουμε το off topic μήπως να ανοιχτεί ένα θέμα για την συγκεκριμένη rom στο νήμα της συσκευής;
Να σε ρωτήσω επειδή θέλω να την βάλω στο κινητό της κοπέλας μου, ξετικαρω το preloader οπότε και μένουν 3 πράγματα τικαρισμενα αν δεν κάνω λάθος. Έτσι είναι ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?Ο/H annonnaki έγραψε:
Εγώ την έβαλα σε δύο συσκευές που πήρα σήμερα και με το λίγο που την δούλεψα μου άρεσε πολύ. Μάλιστα τα ελληνικά γράφουν από miui hellas team. Δεν ξέρω αν δώσανε τα παιδιά υλικό αλλά η πρώτη εικόνα που πήρα είναι εξαιρετική.
Φοβερό το rn3 κρίμα αυτή η γελοιότητα με τον bootloader.
Στο θέμα της εγκατάστασης αυτό που αξίζει να τονιστει είναι το σημείο που πατάς vol down και συνδεεις το καλώδιο. Πρέπει να γίνει αμέσως αλλιώς βγάζει σφάλμα. Κατά τα λοιπά ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες.
Σορυ για το off topic.
ναι μονο το preloader. πες μας αν τα καταφερειςΟ/H George94pav έγραψε:
Να σε ρωτήσω επειδή θέλω να την βάλω στο κινητό της κοπέλας μου, ξετικαρω το preloader οπότε και μένουν 3 πράγματα τικαρισμενα αν δεν κάνω λάθος. Έτσι είναι ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?Ο/H annonnaki έγραψε:
Εγώ την έβαλα σε δύο συσκευές που πήρα σήμερα και με το λίγο που την δούλεψα μου άρεσε πολύ. Μάλιστα τα ελληνικά γράφουν από miui hellas team. Δεν ξέρω αν δώσανε τα παιδιά υλικό αλλά η πρώτη εικόνα που πήρα είναι εξαιρετική.
Φοβερό το rn3 κρίμα αυτή η γελοιότητα με τον bootloader.
Στο θέμα της εγκατάστασης αυτό που αξίζει να τονιστει είναι το σημείο που πατάς vol down και συνδεεις το καλώδιο. Πρέπει να γίνει αμέσως αλλιώς βγάζει σφάλμα. Κατά τα λοιπά ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες.
Σορυ για το off topic.
έτοιμος ο οδηγόςΟ/H lafkostas έγραψε:
Μπορει μηπως καποιος να κανει εναν οδηγο στα ελληνικα?αν ειναι ευκολο και οποιος την εχει περασει να πει αν ειναι ευχαριστημενος?