Σε μένα αυτό το έκανε όταν το πρωτοάνοιξα μόνο. Μετά ανοίγει κανονικά.Ο/H Tsetkin έγραψε:
Εγκατέστησα κανονικά το Play Store αλλά όταν πάω να το ανοίξω, πάει να το ανοίξει αλλά κλείνει! Ξέρει κανείς γιατί?
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Αφού κατάφερα να ανοίξω το Play Store, τώρα κολλάει στην οθόνη "Checking Info". Μήπως έχουμε καμία λύση?
-
Διαβάζω σε ξένα φόρα ότι Ρώσοι DEVS προσπαθούν να σπάσουν το κλείδωμα του bootloader και σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορεί να σας φανεί αστείο ή γραφικό αλλά.....έστειλα μήνυμα στον Hugo Barra μέσω FB δια του οποίου του μετέφερα μερικές σκέψεις μου για το ζήτημα που έχει προκύψει και του ζήτησα να βοηθήσει να λύσουμε το πρόβλημα του κλειδωμένου bootloader χωρίς τις απαράδεκτες κινέζικες γραφειοκρατίες με τις αιτήσεις χωρίς αντίκρυσμα.
-
Γενικοτερα δεν ψηνεται να ανοιξει καμια εφαρμογη απο αυτες που εβαλα μεσω του google installer που δινετε παραπανω!
-
Ρε παιδιά.....ποιος με παρασημοφόρησε;;;;
Έλαβα λέει....ένα μετάλλιο mi owner.
Τι ακριβώς είναι αυτό; Ξέρει κανείς; -
Τελικά βρήκα λύση στο θέμα! Όλα καλά!
-
Ελευθέρωσαν το ξεκλείδωμα ή δεν κατάλαβα καλά!
Unlock Your Mi Device: English Version of Mi Unlock App and Site Available! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Edit:Ακυρο,τελικά είναι το επίσημο unlock tool στα Αγγλικά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όχι απλά δημιούργησαν και μια αγγλική σελίδα ξεκλείδωματος ώστε να μην ταλαιπωρειται ο κόσμος, αυτό ίσως σημαίνει ότι θα αρχίσουν να δίνουν και περισσότερες εγκρισεις ξεκλείδωματος.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H Tsetkin έγραψε:
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Ο/H Tsetkin έγραψε:
Όταν πέρασα την αγγλοκινέζικη έκδοση στο Note 3 μου, ξεκίνησε να τρέχει κανονικά και το MiCloud μου ζήτησε να επαναφέρει ένα backup το οποίο έκανε μόνο του!
Μέσα στο backup υπήρχαν κάτι εφαρμογές της Google (Google Account Manager).
Για να περάσω ξανά τις εφαρμογές της Google μεσω του Google Installer, έπρεπε να σβήσω ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που έχουν να κάνουν με την Google και μετά να κάνω την εγκατάσταση! (Πράγμα που εγώ ως newbie δεν γνώριζα!)
Οπότε, αν κάποιος έχει θέμα σαν το δικό μου:
1.Να βεβαιωθεί πως έχει διαγράψει όλες τις εφαρμογές της Google πρώτα (play store, framework, account manager, contact sync, κλπ)
2. Να κάνει εγκατάσταση ξανά μέσω του Installer που μας παρέχει το forum!
Ελπίζω να βοήθησα! -
Ο/H dimi1982 έγραψε:
Διαβάζω σε ξένα φόρα ότι Ρώσοι DEVS προσπαθούν να σπάσουν το κλείδωμα του bootloader και σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα