πάντως εγώ έχω πάρει φόρα και γράφω κάθε μέρα περί τα 50 "thank you" στο en.miui.com. Ψηφίζω και σε όλα τα poll, σε ένα μήνα θα τους έχω περάσει όλους!
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Κερνάω.......!!!!!
Επιτέλους κατάφερα να κάνω την αίτηση μιας κι ήρθε εκείνο το ......"τιμημένο"
verification SMS. -
Τυχεράκια. Άντε τώρα, καλώς ήρθες στο club ...... 25 μέρες κλείσαμε και SMS με κωδικούς ΥΟΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσατίστηκα τόσο πολύ που το έδωσα το RN3. Δεν την μπορώ την κοροιδια .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
ελπιζω να μου το εγκρίνουν το αίτημα....παρότι δεν ξέρω καν πώς να το ξεκλειδώσω ....
-
Καλησπέρα κι απο μένα.Εχω παραγγειλει το REDMI NOTE 3 και απ'ότι είδα εχει φθάσει και στις επόμενες μέρες θα το έχω στα χέρια μου.Είπα λοιπόν να ξεκινήσω κι εγώ αυτή τη διαδικασία του ξεκλειδώματος,μπήκα στη γνωστή σελίδα και μου έβγαλε αυτό σε άπταιστα αγγλικά
-
Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα αλλά επειδή με ρώτησε ένας φίλος γιατί ενδιαφέρεται...
Απ' ότι καταλαβαίνω λίγο που διάβασα οι Κινέζοι στην ουσία δεν προχωράνε τη διαδικασία ξεκλειδώματος με κανονικούς ρυθμούς σωστά;
Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να ξεκλειδώσει κάποιος τον bootloader;
Τι απαιτείται αυτή τη στιγμή από λογαριασμούς xiaomi κλπ και κατά προσέγγιση πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί για να ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία; -
Ο/H karlesg έγραψε:
Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα αλλά επειδή με ρώτησε ένας φίλος γιατί ενδιαφέρεται...
Απ' ότι καταλαβαίνω λίγο που διάβασα οι Κινέζοι στην ουσία δεν προχωράνε τη διαδικασία ξεκλειδώματος με κανονικούς ρυθμούς σωστά;
Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να ξεκλειδώσει κάποιος τον bootloader;
Τι απαιτείται αυτή τη στιγμή από λογαριασμούς xiaomi κλπ και κατά προσέγγιση πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί για να ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία;
-
Επιτέλους μου έστειλαν το sms! Έχω την dev 7.6.1.29, τώρα απλά βάζω το πρόγραμμα και γίνεται unlock σωστά;
-
Σωστά. Καλη επιτυχία
-
Ο/H hajis έγραψε:
Επιτέλους μου έστειλαν το sms! Έχω την dev 7.6.1.29, τώρα απλά βάζω το πρόγραμμα και γίνεται unlock σωστά;
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
@ktsak Από τις 10/01/2016 έχω κάνει την αίτηση , έγραψα 2-3 μηνύματα στο κινέζικο forum , στον λογαριασμό μου στο φόρουμ έβαλα όλα τα στοιχεία μου αλλά εγώ τον λογαριασμό τον έχω περίπου 1 χρόνο για τον λόγο ότι έχω το Xiaomi Mi Band και μετράω κάθε μέρα στατιστικά , δεν ξέρω βέβαια αν αυτό έπαιξε καθόλου ρόλο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα