Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 221.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία. :)” Ευχαριστώ για τη διόρθωση!! Την καλησπέρα μου Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: [XTRV-7.4.13/14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/4 22:50)
ΜήνυμαΠαράθεση από anton1z001: “Και κάτι άλλο από εμένα... 1) Συνεχίζει να μην κανει restore ο titanium pro.. Οταν δηλαδή σβήσω μια εφαρμογή, δν μπορεί να την επαναφέρει.. Μονο μέσω google play την κατεβάζω και μετά μπορεί να επαναφέρει μονο τα δεδομένα.. Αλλά όχι μόνος του εξαρχής.. ” Αν επιλέξεις install via usb νομίζω είναι οκ.. Τουλάχιστον φαινεται να δουλεύει, απλα ζητάει άδεια για κάθε εφαρμογή που θα επαναφερει Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και κάτι άλλο από εμένα... 1) Συνεχίζει να μην κανει restore ο titanium pro.. Οταν δηλαδή σβήσω μια εφαρμογή, δν μπορεί να την επαναφέρει.. Μονο μέσω google play την κατεβάζω και μετά μπορεί να επαναφέρει μονο τα δεδομένα.. Αλλά όχι μόνος του εξαρχής.. 2) OEM unlocking δεν ειναι επιλεγμενο.. Το επιλεγω;; θα μπρικαρει και πρεπει να ξεκλειδώσω μετα;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 58d4b7712e4fd2d3ff9cc2c1e07cdd05.jpg
-
Χαιρετώ την κοινότητα!! Διορθώστε με παρακαλώ αν κάνω post σε λάθος σημείο (ή ακόμα αν χρησιμοποιώ απαγορευμένες λέξεις όπως iOS ή LineageOS :p :p).. Έχει δοκιμάσει κάποιος lineageOS σε xiaomi συσκευή;; ειδικά σε mi5 Gemini που με ενδιαφέρει!! Απόψεις, εντυπώσεις, προτάσεις;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@chrisnik αα τέλεια!! Αν και κατι μου λεει ότι θα χρειαστώ factory reset για να τα επαναφέρω, και βαριέμαι χρονιάρες μέρες :p :p Ευχαριστώ πολύ πάντως!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Σε gemini ολα οκ!! Σφαιρα κ αυτη η ρομ!! Να δουμε ποτε θα φτιαξουν την αυτοματη φωτεινοτητα.... Widgets δεν χρησιμοποιω για να σας πω γνωμη... Καλο Πασχα σε ολους κ Καλη Ανασταση!!!” Στα βγάζει έστω σαν επιλογη;; Εμένα πχ δεν μου τα δείχνει καθόλου σαν επιλογή!! 3 sec ειναι να το τσεκάρεις αν γίνεται!! Καλή ανάσταση!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@markito μάλιστα, αναμένουμε φανταζομαι καποιο επίσημο fix απο τους Κινέζους. Ειναι γενικό θέμα νομίζω, και στο επίσημο forum!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια καλησπέρα και ευχαριστούμε για την δουλειά!! Κάποιος με gemini που να μπορεί να δει αν εχει διορθωθεί το θέμα με τα Widgets?? Εδω και 2 εκδοσεις (7.4.6 έχω τώρα) δεν φαίνονται καθόλου τα widgets από 3rd party apps... Μόνο αν κατεβάσεις ξανα καποια εφαρμογη απο το play store φαινεται παλι το widget, αλλα μετα απο reboot χάνονται πάλι όλα!! Παρατηρησε κανείς κάτι;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2f5bcec44379a5bc94e76ff8655d8bb2.jpg
-
Mi5 παραμένει το θεμα με τα widgets.. Τα υπολοιπα μια χαρα!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα, 2 βδομάδες περίπου τώρα δεν εμφανίζει καθόλου τα widgets από κατεβασμένες εφαρμογές, ενώ τα στοκ τα δείχνει... Με σβησιμο της εφαρμογής και κατέβασμα ξανά τα βάζει ένα ένα, αλλα πάλι τα χάνει μετά από επανεκκίνηση... Καμία ιδέα;; b3cd1c5aa0fcde0c3a8b4a9567f87a56.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις περασε σε Mi5 gemini, ολα καλα προς το παρον και το google play δουλευει κανονικα!! Παλι εχω θεμα ομως μετα 3rd party apps widgets που εξαφανιστηκαν Και για καποιο λογο το titanium δεν επαναφερει τις εφαρμογες μου!!
-
Καμια λυση για mi5?? Το θεμα με το play store το ψιλοελυσα, αλλα δεν μου εμφανιζει κανενα απο τα widgets... Xtrv1 7.3.16 ειμαι!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναμονή wifi Google play
ΜήνυμαΕμενα διορθωθηκε με απεγκατασταση της ενημερωσης του google play... Αλλα τα widget δεν επανηλθαν... Μόνο 2 επεστρεψαν Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναμονή wifi Google play
ΜήνυμαΚαι σε εμένα το ίδιο σε mi5 Gemini.. + ότι δεν εμφανίζει πλέον τα widgets, εκτός απο τα στοκ του miui.. Δεν ξερως αν συνδέονται... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi5 όλα καλά προς το παρόν την 2η μερα χρήσης! Μπαταρία κρατάει καλά, και το gps κλειδωνει γρήγορα!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία παιδιά!!
-
Παιδιά έχουμε κατι νεότερο με gps σε Mi5?? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από dnomikos: “Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Τοπική Ρύθμιση. Σε μερικά κινητά δεν εμφανίζεται και σε μερικά αν εμφανίζεται μπορεί να μην αλλάζει (ανάλογα τη ROM). Δεν θυμάμαι XTRVBeta1 που να μπορεις να το αλλάξεις εσύ. Οι XRTVBeta1 από σήμερα και μετά θα είναι έτοιμες και δεν θα χρειάζεται να κάνετε κάτι. Για τώρα, πέρασε ένα fix που βγάλαμε και για το MI5 για να μην ξανακατεβάζετε όλη τη ROM.Θα το βρείς εδώ. ” Καλώς, έλεγα κι εγώ, τι διάολο, στραβός είμαι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από anton1z001: “Πως μπορουμε να δουμε την επιλογη με το region?? Δεν μπορω τη βρω Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Τοπική Ρύθμιση. Σε μερικά κινητά δεν εμφανίζεται και σε μερικά αν εμφανίζεται μπορεί να μην αλλάζει (ανάλογα τη ROM). Δεν θυμάμαι XTRVBeta1 που να μπορεις να το αλλάξεις εσύ. Οι XRTVBeta1 από σήμερα και μετά θα είναι έτοιμες και δεν θα χρειάζεται να κάνετε κάτι. Για τώρα, πέρασε ένα fix που βγάλαμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “ρυθμησεις=>προσθετες ρυθμίσεις => περιοχη” 17a04a12d07b381636d720dc3941a2ae.jpg :confused: Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk