Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 632.

• Τελευταία ρομ για το gemini oreo την δικιά μας Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tasos17 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Βάλε αυτές τις δυο: MGC_3.2.045_FINAL_3.4.apk με αυτές τις ρυθμίσεις suggested settings αυτή CameraX.apk και αυτή GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6.apk με αυτές τις ρυθμίσεις suggested settings. Υπόψιν πρέπει να ενεργοποιήσεις το 2api.” Έβαλα και Φιξ για την ανάποδη κάμερα και πάλι κρασαρει εκτός και αν φταίει το 2api. Τι είναι το 2api? Και πως το φτιάχνω; Εδιτ έστρωσε το ταπαταλκ.... Επιτέλους Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Bug report Μολις δοκίμασα την γ καμερα για το μι5 κρασαρει.

• Εχει βγει google camera apk για την ορεο η χρησιμοποιώ αυτήν που έχω;; Επίσης το Φιξ για την κάμερα πως το βρίσκω μετά το φορμάτ ξέχασα να το σώσω αλλού να το έχω..

• RE:

tasos17 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tasos17: “Επίσης να ποντάρω ένα μπαγκ έβαλα την ρομ όπως περιέγραψα νωρίτερα και έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η οποία με πέταξε σε επανεκκίνηση στο twrp κατευθείαν.... Γιατί; ” Γιατί είναι απαραίτητο το Format Data για να μπορέσει να κάνει Boot η συσκευή και να ενεργοποιήσει τα Encrypt στα Partitions. To Factory Reset απλά κάνει ένα Wipe (Διαγραφή δεδομένων) και δεν κάνει Format που είναι απαραίτητο. ;)” Μέσα από τις ρυθμίσεις του miui το έ…

• Τελικά αυτό με το κόλλημα στο 100% στην εγκατάσταση της ρομ και μετα επανεκκίνηση του twrp αυτόματα το έπαθε άλλο mi5 gemini? Επίσης να ποντάρω ένα μπαγκ έβαλα την ρομ όπως περιέγραψα νωρίτερα και έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η οποία με πέταξε σε επανεκκίνηση στο twrp κατευθείαν.... Γιατί; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ουφ ευχαριστώ δεν θυμόμουν πόσο είναι διαθέσιμο μετά από φορμάτ και φοβόμουν για αόρατα partition. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΌΛΟΥΣ!!! Edit σχόλιο πολύ πιάνει το λειτουργικό νομίζω με aosp θα είναι αρκετά παραπάνω.... Πρέπει να το κάνουν ελαφρύτερο πιστεύω

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tasos17: “ολα καλα;;; τι να τσεκαρω να δω εαν περαστηκε καλα;; ” Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο και δες την Miui έκδοση... είναι η 8.4.19 ? ”

• Παράθεση από gkalen: “@tasos17 Βάλε τη Ρομ στην sd και φλασαρε , μετά το τέλος της εγκατάστασης κάνε format data και μετά reboot / system .. Αφού κάνει boot η συσκευή και περάσεις το αρχικό setup , ξαναμπες σε twrp και φλασαρε πάλι τη Ρομ .. @apostolisni Δε γράφει πουθενά να κάνεις τα κλασικά , γράφει βάζουμε τη Ρομ και φλασαρουμε πάνω από αυτή που φοράμε .. ” ok την φλασαρα. αφησα το κινητο να την περασει. το αφησα κανα 20λεπτο και το βρηκα κλειστο. δεν εμεινε στο twrp το ανοιγω και με πηγε κατ…

• Παράθεση από tasos17: “το δοκιμασα πριν λιγο και επιασε τι σου ειναι η εμπειρια και η γνωση.... μπραβο και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με βοηθατε παιδια που σας τα επρηξα βαζω την ορεο xtrv κολαει στο 100% και μετα κανει reboot to twrp. συνεχιζω τα βηματα του οδηγου με FORMAT DATA reboot system και αμεσως recovery για να ξαναβαλω την ορεο και τελειωσα;;; επισης καποιος να μου πει ποσο πρεπει να εχω μετα σαν αποθηκευτικο χωρο ελευθερο στο mi5 32gb @MIUI_ART ” κανενας;; κυριως αυτο που κολαει και κανει επανεκιν…

• το δοκιμασα πριν λιγο και επιασε τι σου ειναι η εμπειρια και η γνωση.... μπραβο και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με βοηθατε παιδια που σας τα επρηξα βαζω την ορεο xtrv κολαει στο 100% και μετα κανει reboot to twrp. συνεχιζω τα βηματα του οδηγου με FORMAT DATA reboot system και αμεσως recovery για να ξαναβαλω την ορεο και τελειωσα;;; επισης καποιος να μου πει ποσο πρεπει να εχω μετα σαν αποθηκευτικο χωρο ελευθερο στο mi5 32gb @MIUI_ART

• τι θα πει το μηνυμα unable to mount storage??

• @derveni ναι ειχα κανει αιτηση και ολα τα αλλα. οταν γυρισα σε γκλομπαλ με το μιφλασ δεν εκανα λοκ γιατι ηθελα να ειναι ξεκκλειδωτο να περασω την ελληνικη ορεο οταν βγει

• ναι ειχα κανει αιτηση και ολα τα αλλα. οταν γυρισα σε γκλομπαλ με το μιφλασ δεν εκανα λοκ γιατι ηθελα να ειναι ξεκκλειδωτο να περασω την ελληνικη ορεο οταν βγει

• οχι το εχω ξεκλειδωτο γιατι περνουσα και τις ελληνικες ρομ για πολυ καιρο. απλα εχω καταμπερδευτει και εχω χασει τον μπουσουλα. εχω twrp απλα πειτε μου συνεχισω με την ορεο οπως ειμαι τωρα η να γυρισω σε γκλομπαλ μετα σε ελληνικη μεσω cmd μετα twrp και μετα την ορεο;;;

• ειχα οφισιαλ με ξεκλειδωτο μπουτλοντερ και περασα το twrp πανω στην οφισιαλ. μετα δεν ανοιγε και εκανα φλασ μια παλια ρομ που ειχα κατεβασμενη. ανοιξε το κινητο πριν λιγο. τωρα ακολουθω τα βηματα;;; γενικα μια καθαρη πεντακαθαρη εγκατασταση για την νεα ελληνικη ρομ πως ειναι καλυτερο να γινει να ξαναπαω στην οφισιαλ να βαλω με εντολες απο τον υπολογιστη μια ελληνικη καστομ και μετα να κανω τα βηματα που λενε στον τελευταιο οδηγο για να περασω την ορεο;;; η να συνεχισω οπως ειμαι;;;

• @MIUI_ART sorry που ποσταρω συχνα. θελω λιγο να το ξεκαθαρισω εγω οπως ειμαι τωρα ειμαι οκ;; δλδ ακολουθω το οδηγο βαζω την xtrv oreo και ειμαι κομπλε; δεν θα εχω μυστηρια partition και αλλα θεματα;; και αυτο που εχω φαει κολημα με τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο θα λυθει με την εγκατασταση της ρομ;;; ευχαριστω για την υπομονη. edit το εργαλειο που φλασαρα που ειπε ο makisfz θα ειναι οκ με την νεα εγκατασταση;;

• και δεν θα εχω σφαλματα;; με την εσωτερικη μνημη θα εχω θεμα μου βγαζει διαθεσιμη γυρω στα 25 γκιγκα.... Ειχα την οφισιαλ γκλομπαλ εβαλα το twrp μετα ειχα θεμα με το μπουτ εκανα δελετε τα παντα εκτος απο otg usb και η μνημη μενει στα 25 γκιγκα. γιατι; να γυρισω παλι σε γκλομπαλ και να κανω απο την αρχη τα βηματα;;; @MIUI_ART

• to ekana flash τι εγινε τωρα;;; δεν θελω οφισιαλ θελω την ελληνικη την ορεο για το μι5 και τι να κανω που εχω μονο 25 γκιγκα συμφωνα με το twrp να γυρισω σε οφισιαλ και παλι απο την αρχη;; δωστε οδηγιες παρακαλω πολυ θελω το πιο ασφαλη τροπο να μην βγαλει ερορ κοληματα και χαζομαρες και παλι απο την αρχη συγγνωμη για το πρηξιμο

• οπως ειμαι εκανα φορματ ντατα αλλα εχω μονο 25 γκιγκα διαθεσιμα γιατι;; μπορω να παω να βαλω την νεα ρομ για το gemini την ορεο;; δωστε οδηγιες οτι χρειαζεται να γινει σωστα