Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 632.
-
το mi band μου εκανε νερα οταν το εβαλα να φορτισει στο πισι εβγαινε συνεχομενα το εικονιδιο της μπαταριας σαν να εκανα το ρευμα απο το usb ον/οφφ συνεχεια... τελικα ανγκαστηκα να το ναλω στο powerbank και εκει το εκνα κανα 2 φορες και μετα φορτισε επισης κατι διαβασα οτι η ελληνικη εκδοση ειναι πιο μπροστα στο mi market πως το βαζω;; και να ρωτησω κατι ακομη γιατι υπαρχει ο περιορισμος στις 5 εφαρμογες για την ειδοποιηση;;; αναγκαστικά βαζω το mi bandage για να εχω ολες τις ειδοποιησεις. και μπ…
-
δλδ πρεπει να την κατεβαζω καθε φορα και να την τρεχω με την εφαρμογη update του miui??? γτ εγω ο ______ περιμενω να μου ερθει ειδοποιηση απο την εφαρμογη.... κατι δεν διαβασα σωστα σορρυ SOS αυτο μνμ Προσοχή σε όσους βάλουν για πρώτη φορά Android 7 (Nougat) για το Mi-5 (Gemini) Θα πρέπει να κάνετε Flash από ADB πρώτα το TWRP Recovery που θα βρείτε μέσα στο Zip της ROM,και μετά να κάνετε Flash την ίδια την ROM. To TWRP αλλάζει λόγο Android7 Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε Flash το παρακάτω Zip απ…
-
μπορει καποιος να μου ξεκαθαρισει αυτη την σημειωση στο ποστ εισαγωγης για την ΡΟΜ; H xiaomi κατάργησε το Pre-Rooted της συσκευής, και για αυτό λόγο όλες οι συσκευές έχουν ενσωματωμένο το Super User. Μην αποδεχθείτε το supersu που θα σας προτείνει το TWRP Recovery γιατί θα σας χαλάσει την ROM. το προσεξα τωρα και θυμηθηκα οτι υπηρχε μια εφαρμογη supersu εγκατεστημενη στο κινητο + ενα supersu.zip στην εσωτερικη μνημη της συσκευης... εγω εβαλα το twrp με τις οδηγιες απο το αντιστοιχο νημα και επει…
-
lenovo a7600 miui???
Μήνυμαμπορω να βαλω στο lenovo μου το miui ??? φανταζομαι οτι θα παει καλυτερα πιο σμουθ σωστα;;
-
παιδια θα το πω εδω μπραβο πολυ καλη δουλεια με την ρομ εχω μεινει φουλ ικανοποιημενος. μονο και μονο που καποια widget που δεν δουλευαν στην global stable και τωρα δουλευουν λεει οτι εγινε προσεγμενη δουλεια. βεβαια θελω να ξαναπαραθεσω καποιες αποριες που ποσταρω πιο πριν(τις οποιες btw εψαξα στο διαδυκτιο αλλα δεν εβγαλα ακρη) Αντίμετωπιζει άλλος πρόβλημα με το Google now στην ελληνική ρομ;; προσπαθώ να βάλω παρατεταμένο πάτημα σε ένα από τα capacitive buttons αλλά δεν κάνει τίποτα. επισης η …
-
Αντίμετωπιζει άλλος πρόβλημα με το Google now στην ελληνική ρομ;; προσπαθώ να βάλω παρατεταμένο πάτημα σε ένα από τα softkeys αλλά δεν κάνει τίποτα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Απρ 21st 2017, 7:41pm =============== επισης η συντομευση με πατημα 2 φορες της εντασης κατω να ανοιγει η καμερα δεν δουλευει σωστα. ειναι μονο σε μενα η θεμα γενικα της ROM?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΣας ευχαριστω ολους παιδια αντε να δω και εγω διαφορες. επρεπε να κανω χρονομετρηση τους χρονους μπουτ προ xtrv και μετα
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαμαγκες λογικα το εκανα τωρα εκανα το reboot αφου ειδα οτι ηταν ξεκλειδωτος ο bootloader και τωρα φορτιζει αργει αλλα συμφωνα με τον οδηγο ολα καλα. αντε να τελειωνω να δειτε και τα ματς καποιοι.... ΥΓ ΑΝΟΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Μήνυμακαθηστε ρε παιδια και εκεινα τα βηματα απο το adb device και μετα τα αγνοω;;
-
Μήνυμαμετα απο πολυ κοπο μου ανοιξε το twrp τι κανω τωρα;;;;
-
Μήνυμαναι αλλα τωρα το κινητο αργει πολυ δεν ξερω αν κολησε στο μπουταρισμα με το λογκο. πως κανουμε συνομιλια να μην ποσταρω συνεχεια εδω;; =============== Απρ 19th 2017, 9:47pm =============== κολησε στο λογκο τωρα τι;;;
-
Μήνυματην ελληνικη xiaomi-miui-hellas-7.0_gemini_V8_XTRV_7.4.13 απλα τα εχω παιξει με τα βηματα στις εντολες cmd
-
Μήνυμακαι καποιος ας μου εξηγησει αν το ρουτ εχει καμια σχεση με αυτο που κανω τωρα =============== Απρ 19th 2017, 9:31pm =============== το βημα adb devices στο cmd το τρεχω με το κινητο ανοιχτο κλειστο σε fast boot σε twrp σε τι;; εχω βαλει twrp εχω βαλει το ζιπ με την ρομ στο κινητο και εχω χασει τα αυγα με τις κωλοεντολες την τρελα μου μεσα
-
Μήνυμαστο φακελο adb δεν εχω τα αρχεια logs και τα 2 txt δεν ξερω αν ειναι ασχετα αλλα μιας και ειναι στην εικονα του οδηγου... το command window στα win10 ειναι η επιλογη powershell σωστα;;; γραψτε λαθος θα το κανω με cmd απο την ευρεση αφου μου απαντησετε στο πανω ερωτημα =============== Απρ 19th 2017, 9:24pm =============== εβαλα το twrp τωρα τι κανω ακριβως βγαινω πως συνεχιζω δεν καταλαβα
-
Μήνυματην ψηφιακη υπογραφη δεν την ξαναενεργοποιω;; edit1 εαν δεν θελω να μπλεξω με τεστ mode στο PC εχω αλλη επιλογη για drivers? edit2 εμενα αυτο μου το βγαζει αρα ειμαι ενταξει απο drivers?? qM0bFQH.jpg και αυτο nzVdlub.jpg αλλα οχι αυτο X5oGQ5a.jpg
-
Μήνυμαμαγκες αυτο εδω δεν κατεβαζει τιποτα. Για Snapdragon επεξεργαστές εγκαταστήστε το MiPhone MiPhone20151028.exe "Πατάτε το λινκ και μετά "Download through your browser"