Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 632.
-
Ζήτημα ασφάλειας;;;
tasos17 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδιά διάβασα αυτό Exclusive: Warning Over Chinese Mobile Giant Xiaomi Recording Millions Of People’s ‘Private’ Web And Phone Use Λέει ότι το κινητό συλλέγει δεδομένα χωρίς να μας ρωτάει; Τα παιδιά που κάνουν τις ρομ θα έχουν πιο μεγάλη ιδέα μπορείτε να μας εξηγήσετε σε πιο βαθμό ισχύει εάν ισχύει;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Παράθεση από g7maks: “Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, υπάρχει πρόβλημα με την φωνητική αναζήτηση? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το είχα και εγώ το θέμα με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο. Εαν βάλεις ποντίκι η πληκτρολόγιο βγάζει bug και το μικρόφωνο δεν ακούει τίποτα. Δεν έχω δει κάποιο παιδί να ποσταρει λύση. Εάν κάνω λάθος ζητάω ταπεινά συγγνώμη και δώστε την λύση και σε μας Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Υπάρχει μια εφαρμογή side launcher η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι. Με αυτή άνοιγα το COSMOTE TV Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Έβαλα ελληνικά μου έβγαζε πληκτρολόγιο με λατινικούς χαρακτήρες πήγα στις ρυθμίσεις πληκτρολόγιου και έλεγε "Δανικά". Θα ανεβάσω φωτό αύριο. Πάντως όταν πήγα και κοίταξα δεύτερη φορά μια μια τις γλώσσες δεν ειχε ελληνική γλώσσα. Εσύ έχεις το ίδιο μοντέλο και σου βγάζει ελληνικά;;; Γιατί μετά κάτι δεν πάει καλά.... Το region το είχα επιλέξει μετά από φορμάτ... Δεν μπορώ να το βρω στις ρυθμίσεις. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Νομίζω σταμάτησε την ανάπτυξη της 11αρας σωστά; Για να δουλέψουν πάνω στην νέα έκδοση 12. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stnatza: “Καλησπέρα παιδιά, μόλις αγόρασα το mi box s και έχω 2 προβλήματα προς το παρόν. 1. Ο ήχος δεν είναι δυνατός 2. Δεν μπορώ να βάλω ελληνικά στο gboard Παρακαλώ την βοήθεια σας” Ο ήχος είναι από την τηλεόραση βάλε τέρμα την τηλεόραση η σχεδόν τέρμα. Για την γλώσσα νομίζω δεν έχει ελληνικά η βλακεία.... Το έψαξα τώρα στο δικό μου... Όταν βάζεις ελληνική γλώσσα σου βάζει δανικά σαν πληκτρολόγιο..... Μια ερώτηση για εμένα τώρα. Έβαλα καταλάθος region USA πως μπορώ να αλλάξω;; Se…
-
Ξέρουμε πότε θα βγει η 12αρα ;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Έκανα και Reset δεν έστρωσε... Τελικά λέω μην φταίει το ασύρματο πληκτρολόγιο.... Βγάζω το usb receiver και έστρωσε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν είχα πληκτρολόγιο οθόνης στο σεταρισμα της συσκευής. Βλακείες προβλήματα bug..... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Τώρα εάν χάλασε το τηλεχειριστήριο τζάμπα θα πάει. Κάνω ένα reset εάν πιάσει λέω να παραγγείλω μια θήκη.... Fingers crossed Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Να δοκιμάσω και κάνα reset? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Καλησπέρα έχω Poco F1 Η μπαταρία σε σχέση με την glabal stable έχουμε βελτίωση;; Και επίσης οι εφαρμογές τραπέζης δουλεύουν η θα έχω θέμα;; Ευχαριστώ. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Καλησπέρα. Το μικρόφωνο στο χειριστήριο δεν δουλεύει. Το χρησιμοποιούσα ελάχιστα και όταν πήγα εχθές να δοκιμάσω κάτι δεν δουλεύει. Να φταίει το τελευταίο update? Μου έχει πέσει 5-6 φορές το τηλεχειριστήρια στο πάτωμα να το παραδεχτώ.... Από το ύψος του καναπέ συνήθως. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Έχετε Dolby Atmos στην ROM? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Μετά το format το , Netflix παίζει αυτόματα σε ήχο 5.1 και δεν μπορώ να αλλάξω την ένταση. Εάν γυρίσω σε ήχο που να μην είναι 5.1 δεν έχω θέμα. Γιατί; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Ήρθε και σε μένα. Εγώ μια αλλαγή την είδα. Όταν καλώ τώρα επαφές δεν με ρωτάει πλέον να επιλέξω κάρτα παίρνει μόνο του την τελευταία επιλογή... Επίσης μου αρέσει αυτό με την άδεια σε πρόσβαση gps να είναι μόνο όταν δουλεύει η εφαρμογή. Θα ήθελα και σε άλλα στοιχεία. Πρόσβαση σε αποθηκευτικό χώρο πχ. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Ούτε εμένα δουλεύει από το ποκο. Αλλά νομίζω είναι θέμα ποκο. Νομίζω πιο παλιά δουλευε Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Παιδιά έχω βάλει Ινδία και περιμένω για την αναβάθμιση. Επίσης παιρνω ειδοποιήσεις από mi video και mi Music πως γίνεται να τα κόψω; Νομίζω είναι λόγω του Region... Επίσης είναι καλύτερα να κάνω κάνα reset Format την συσκευή πριν η μετά την ενημέρωση; Βλέπω κάποια παιδιά δυσκολεύονται με το να περάσουν την ελληνική stable. Έχει λυθεί; Edit: υπάρχει κάνα λινκ να το κατεβάσουμε απευθείας; Ούτε εμένα δουλεύει το καστ αλλά νομιζωυ ότι είναι θέμα τελευταία πιο παλιά δούλευε. Επίσης το DND και το αθόρ…