Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Ο/H echaosad έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Καλημέρα παιδιά, σήμερα από το πρωί που άνοιξα το Box για Netflix, έχω εικόνα αλλά όχι ήχο, έρχεται για κάνα 2-3" και μετά τίποτα. Το ίδιο κάνει και στο YouTube, εικόνα οκ αλλά ήχος γιοκ.... Δοκίμασα άλλο WiFi, τα ίδια.... Κούμπωσα αντάπτορα στη θύρα USB που έβγαλε θύρα ethernet, κούμπωσα καλώδιο από το modem για καλύτερη σύνδεση, πάλι τα ίδια.... Restart το box, πάλι τα ίδια....

Καμιά ιδέα; Είναι θέμα ίντερνετ; Παίζουν ήδη 5 κινητά με WiFi ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα την ίδια στιγμή, η δε γραμμή ίντερνετ είναι VDSL 50....
      Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με το ίντερνετ.
      Άλλαξε για αρχή καλώδιο Hdmi και δοκίμασε και σε άλλη θύρα hdmi της τηλεόρασης.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω....

Mi 9 Lite via Tapatalk
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • καλημερα, καινουργιος στην παρεα και εντελως ασχετος. εχθες πηρα το συγκεκριμένο boxακι και μπορω να πω οτι σε πρωτη εντυπωση ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. εκανα το update κατευθειαν με βαση τον οδηγο που εχει ανεβει σε αλλο post και ολα πηγαν μια χαρα εκτος απ τα ελληνικα στο πληκτρολογιο το οποιο διορθώθηκε με την εξτρα εφαρμογη πληκτρολογιου που κατεβασα. τα ερωτηματατα μου τωρα ειναι τα εξης:

1: εχθες εβαλα μια ταινια στο netflix και νομιζω οτι η εικονα του δεν ειναι τοσο καλη οπως παιζει στην τηλεοραση μου που εχει ενσωματωμενη την εφαρμογη. οι ρυθμισεις της εικονας ειναι στα 1080p 60hz. επισης το βασικο προβλημα ειναι οτι καθώς έπαιζε η ταινια κατα διαστηματα ακουγοταν ενα ''τσακ'' απ τα ηχεια και εκανα κατι σαν ''φλασαρισμα'' στην τηλεοραση σαν αναλαμπη δλδ.σαν να ειναι απο ρευμα μοιαζει. εψαξα λιγο τις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι. εχω ενεργοποιημενο το cec οπως ακριβως ελεγε στο οδηγο του update και η τηλεοραση μου εχει τη λειτουργιά αυτη. απο τι μπορει να προερχεται αυτο?

2: θα ηθελα να εγκαταστήσω λιστα με καναλια για το kodi. υπαρχει καποιος οδηγος που μπορουμε να βρουμε λιστες και πως τα περναμε μεσα? ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα αυτο,αν μπορει καποιος να με βοηθησει.

3: υπαρχει η δυνατότητα να γινει εγκατασταση apple tv? η καποιος τροπος τελος παντων να μπορει να παιξει apple tv?
    • Ο/H Gyiama έγραψε:

καλημερα, καινουργιος στην παρεα και εντελως ασχετος. εχθες πηρα το συγκεκριμένο boxακι και μπορω να πω οτι σε πρωτη εντυπωση ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. εκανα το update κατευθειαν με βαση τον οδηγο που εχει ανεβει σε αλλο post και ολα πηγαν μια χαρα εκτος απ τα ελληνικα στο πληκτρολογιο το οποιο διορθώθηκε με την εξτρα εφαρμογη πληκτρολογιου που κατεβασα. τα ερωτηματατα μου τωρα ειναι τα εξης:

1: εχθες εβαλα μια ταινια στο netflix και νομιζω οτι η εικονα του δεν ειναι τοσο καλη οπως παιζει στην τηλεοραση μου που εχει ενσωματωμενη την εφαρμογη. οι ρυθμισεις της εικονας ειναι στα 1080p 60hz. επισης το βασικο προβλημα ειναι οτι καθώς έπαιζε η ταινια κατα διαστηματα ακουγοταν ενα ''τσακ'' απ τα ηχεια και εκανα κατι σαν ''φλασαρισμα'' στην τηλεοραση σαν αναλαμπη δλδ.σαν να ειναι απο ρευμα μοιαζει. εψαξα λιγο τις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι. εχω ενεργοποιημενο το cec οπως ακριβως ελεγε στο οδηγο του update και η τηλεοραση μου εχει τη λειτουργιά αυτη. απο τι μπορει να προερχεται αυτο?

2: θα ηθελα να εγκαταστήσω λιστα με καναλια για το kodi. υπαρχει καποιος οδηγος που μπορουμε να βρουμε λιστες και πως τα περναμε μεσα? ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα αυτο,αν μπορει καποιος να με βοηθησει.

3: υπαρχει η δυνατότητα να γινει εγκατασταση apple tv? η καποιος τροπος τελος παντων να μπορει να παιξει apple tv?
      1. Αν έχεις την δυνατότητα βάλε το box σε ups για να το έχεις προστατευμενο. Επίσης δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη θύρα hdmi μήπως έχει θέμα η θύρα της τηλεόρασης για το τσακ που έκανε. Καλού κακού δοκίμασε και ένα άλλο καλώδιο Hdmi.

2. Λίστες με κανάλια μάλλον αναφέρεστε σε iptv οπότε δεν θα βρεις απάντηση εδώ μέσα λόγο ότι οι υπηρεσίες iptv στην Ελλάδα είναι παράνομες. Εναλλακτικά θα βλέπεις Netflix και novaflix αλλά είναι με συνδρομή και ο πρώτος μήνας δωρεάν.
      Το ψάχνω και εγώ για τα επίγεια κανάλια να παίζουν μέσω του box αλλά δεν έχω βρει δοκιμασμένο usb tv tuner.
      3. Δεν το γνωρίζω να στο απαντήσω.

• Διαφήμιση
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Καλησπέρα. Το μικρόφωνο στο χειριστήριο δεν δουλεύει. Το χρησιμοποιούσα ελάχιστα και όταν πήγα εχθές να δοκιμάσω κάτι δεν δουλεύει. Να φταίει το τελευταίο update? Μου έχει πέσει 5-6 φορές το τηλεχειριστήρια στο πάτωμα να το παραδεχτώ.... Από το ύψος του καναπέ συνήθως.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

Καλησπέρα. Το μικρόφωνο στο χειριστήριο δεν δουλεύει. Το χρησιμοποιούσα ελάχιστα και όταν πήγα εχθές να δοκιμάσω κάτι δεν δουλεύει. Να φταίει το τελευταίο update? Μου έχει πέσει 5-6 φορές το τηλεχειριστήρια στο πάτωμα να το παραδεχτώ.... Από το ύψος του καναπέ συνήθως.

Κάν' το μερικές δοκιμές ακόμη όπως κάνε και μία επανεκκίνηση. Αν δεν παίξει τότε μάλλον έχει θέμα το μικρόφωνο.

Μου έχει τύχη και εμένα κάνα 2 φορές να μην παίζει, αλλά μετά από μία επανεκκίνηση αποκαταστάθηκε.
    • Παίδες αν θέλετε μια καλή θήκη για το τηλεκοντρόλ σας προτείνω αυτή
      aliexpress.com/item/3296651333…042311.0.0.27424c4deAYPE9
      Είναι λίγο ακριβή αλλά πιστεύω αξίζει.Πολύ ποιοτική
    • Διαφήμιση

Τώρα εάν χάλασε το τηλεχειριστήριο τζάμπα θα πάει. Κάνω ένα reset εάν πιάσει λέω να παραγγείλω μια θήκη....
      Fingers crossed

Έκανα και Reset δεν έστρωσε...
      Τελικά λέω μην φταίει το ασύρματο πληκτρολόγιο.... Βγάζω το usb receiver και έστρωσε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν είχα πληκτρολόγιο οθόνης στο σεταρισμα της συσκευής. Βλακείες προβλήματα bug.....

• Καλημέρα σ ολους

Μπορειτε να μου προτείνετε ένα φτηνο χειριστήριο game pad - controller ( και εσυρματο δεν με ενοχλει) για παιχνίδια και ενα πληκτρολόγιο???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ο/H Simos 1980 έγραψε:

Καλημέρα σ ολους

Μπορειτε να μου προτείνετε ένα φτηνο χειριστήριο game pad - controller ( και εσυρματο δεν με ενοχλει) για παιχνίδια και ενα πληκτρολόγιο???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Πληκτρολόγιο θα σου προτεινω το Κ380 της Logitech. Δεν θυμάμαι τιμή αλλά είναι Bluetooth και μπορείς να συνδέσεις 3 συσκευές.
      Χειριστήριο δεν Γνωρίζω. Εγώ παρήγγειλα ένα χειριστήριο ps4 να το δοκιμάσω στον υπολογιστή μου και εφόσον είναι Bluetooth θα δω αν δουλεύει και με το boxaki

• Διαφήμιση