εχω στην ακρη ενα 50ρικο καλου κακου (το προοριζα για κανα tv box) ουτως η αλλως δωρο ειναι απο τον bro(αρα αλλος πλερωνει) αλλα το 50αρι ειναι 50αρι ας παει αλλου καλυτερα μακαρι....
για βοηθηστε λιγο στο 17τρακ λεει 2017-01-17 16:58 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2017-01-15 14:01Despatched to overseas (Country code: GR) στο site των ΕΛΤΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 15-01-2017 * 14:01 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ τι διαολο δεν ειναι συχρονισμενοι;; ποιο να πιστεψω;;
Mi5 geekbuy το άσπρο 3_32 δώρα δεν είχε Αν μιλάς για τελωνείο ίσως δεν εξηγηθηκα καλά. δεν μου ήρθε ακόμη προχτές ξεκίνησε από χώρα προέλευσης απλά ρωτάω για να ξέρω καλού κακού πόσα να κρατήσω στην άκρη (όχι ότι μου περισευουν αλλά.....) Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί από eBay και άλι να βρει φθηνά τζάμια θήκες εγώ που κοιτάω για το δικό μου σύνολο κάνα 7 8 ευρώ μαξ μου βγαινουν. Πως υπολογίζεται η λυπητερή από τελωνείο;;; Εγώ πλήρωσα 211 αν θυμάμαι καλά Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αγορασε κανεις απο geekbuy?? εκανα αγορα την κυριακη και μεχρι τωρα στο τρακιν ειδα μονο αυτο 2017-01-10 19:31Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) αλλη αλλαγη δεν υπηρξε singapore post ειναι
απο τι ακριβως εξαρταται αν θα περασει απο τα καταραμενα χερια του εκτελωνιστη και καποιος την "τρωει";;; βαρος;; περιγραφη στο δεμα;; εγω με το mi5 στα 210 απο γκιγμπαι(με την default επιλογη για αποστολη δεματος) μηπως να εχω φυλαγμενο/αποταμιευμενο κανα 50αρι για την λυπητερη;
παιδες για βοηθηστε γιατι αν κατσω να διαβασω ολο το τοπικ θα ξεχειμωνιασω πανω στο πισι(και αντι να βγαλω ακρη μπορει να μπερδευτω χειροτερα) εχω βρει τι μι5 στα 210 σε bangood, geekbuying και aliexpress ποιο να προτιμησω( να την πατησω παιζει;;) Xiaomi Mi5 5.15-inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 820 Quad Core 4G Smartphone Sale - Banggood.com Xiaomi Mi5 5.15inch FHD Android 6.0 Type-C 3GB 32GB 4G LTE Smartphone εδω εχει καμποσα κοντα στα 210 ποιο να επιλεξω;;;;; Aliexpress.com: Comprar Dreami Úl…
Υπάρχει περίπτωση να εξαληψω τη περίπτωση τελωνείου αν το πάρει ο αδερφός μου Γερμανία και μου το στείλει;;; Ή παιζει ο κίνδυνος τελωνείου από την πλευρά του και αρα ότι και αν κάνω θα παίζει να την πατήσω;; Γενικά ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος αν υπάρχει.(αυτό με τις ευρωπαϊκές αποθήκες ισχύει;;) Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μαγκες καλησπερα δεν ξερω αν εκανα καλα εκανα εδω το τοπικ αλλα με πιεζει ο χρονος για να προλαβω να κανω την αγορα τι να προτιμησω το mi5 3γβ-32γβ στα 210 (banggood) ή mi5s 4γβ-32γβ στα 275 (geekbying) επισης θα εχω θεμα με τις ρομ;; η θα ειναι σωστα στημενες;;;