Αυτό είναι που με βγάζει ΕΞΩ απο τα ρούχα μου φίλε!Ο/H osalonikios έγραψε:
Είναι που θα πεσεις...
Τα παιδιά λένε...το γράφει πίσω από το ειδοποιητήριο...οκ...να το σεβαστώ...
- εάν μου ερχόνταν μία ημέρα αφού πάτησε Ελλάδα
- εάν μπορεί να μου πεί κάποιος pstης ELTA πώς κοστολογούν στο τελωνείο τα πακέτα
- εάν μπορεί να μου πεί κάποιος g@mhmnos ELTA που στον βούρστο είναι ένα πακέτο που παρήγγειλα πρίν 3 μήνες, βρίσκεται 2,5 μήνες στην Ελλάδα και δεν το έχω παραλάβει.
- εάν μπορεί να μου πεί κάποιος CarΓόLhs ELTA γιατί απο Κίνα-Ελλάδα έκανε 5 μέρες και απο Αθήνα-Θεσσαλονίκη 105;;;;;;;;;;;
Θέλω να τους σεβαστώ αλλά ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ! Οπότε, όταν...αφού σου έχουν βγάλει την Παναγία, τον αδόξαστο και το συκώτι, σου ζητάν ταυτότητα, το μόνο που μπορείς να πεις είναι : ΔΩΣΤΟ μου ΤΩΡΑ για να μήν σου πετάξω τα πρέκια έξω και εσένα και το μαγαζί σου!

Ο ΓΤΠ δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις. Γιατί είναι ΓΤΠ. Και έτσι αξίζει να του φέρονται.
Τώρα βέβαια υπάρχει και το άλλο...πάω στο ταχυδρομείο του Κορδελιού και βλέπω 100 άτομα να εξυπηρετούνται από 2! Τα οποίο 2 πρέπει να σηκώσουν και τηλέφωνα, να τακτοποιήσουν δέματα, να, να, να, να....να ανεχτούν το ανάπηρο κράτος, να, να,να. Μα πόσα πράγματα να κάνουν οι Χριστιανοί!!! Και εκεί είναι που σε πιάνει το άφθονο και μοναδικό στον κόσμο Ελληνικό φιλότιμο και αντί να γαμωσταυρίσεις όλον τον ντουνιά, συμπάσχεις και λες...άστο να πάει το παλιάμπελο...εδώ μέσα μπορεί να δούλευε η αδερφή σου ή η μάνα σου...θα είχαν αποτρελαθεί σίγουρα υπό αυτές τις συνθήκες!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.