Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H osalonikios έγραψε:

Είναι που θα πεσεις...
      Αυτό είναι που με βγάζει ΕΞΩ απο τα ρούχα μου φίλε!

Τα παιδιά λένε...το γράφει πίσω από το ειδοποιητήριο...οκ...να το σεβαστώ...

- εάν μου ερχόνταν μία ημέρα αφού πάτησε Ελλάδα
      - εάν μπορεί να μου πεί κάποιος pstης ELTA πώς κοστολογούν στο τελωνείο τα πακέτα
      - εάν μπορεί να μου πεί κάποιος g@mhmnos ELTA που στον βούρστο είναι ένα πακέτο που παρήγγειλα πρίν 3 μήνες, βρίσκεται 2,5 μήνες στην Ελλάδα και δεν το έχω παραλάβει.
      - εάν μπορεί να μου πεί κάποιος CarΓόLhs ELTA γιατί απο Κίνα-Ελλάδα έκανε 5 μέρες και απο Αθήνα-Θεσσαλονίκη 105;;;;;;;;;;;

Θέλω να τους σεβαστώ αλλά ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ! Οπότε, όταν...αφού σου έχουν βγάλει την Παναγία, τον αδόξαστο και το συκώτι, σου ζητάν ταυτότητα, το μόνο που μπορείς να πεις είναι : ΔΩΣΤΟ μου ΤΩΡΑ για να μήν σου πετάξω τα πρέκια έξω και εσένα και το μαγαζί σου! :cursing:

Ο ΓΤΠ δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις. Γιατί είναι ΓΤΠ. Και έτσι αξίζει να του φέρονται.

Τώρα βέβαια υπάρχει και το άλλο...πάω στο ταχυδρομείο του Κορδελιού και βλέπω 100 άτομα να εξυπηρετούνται από 2! Τα οποίο 2 πρέπει να σηκώσουν και τηλέφωνα, να τακτοποιήσουν δέματα, να, να, να, να....να ανεχτούν το ανάπηρο κράτος, να, να,να. Μα πόσα πράγματα να κάνουν οι Χριστιανοί!!! Και εκεί είναι που σε πιάνει το άφθονο και μοναδικό στον κόσμο Ελληνικό φιλότιμο και αντί να γαμωσταυρίσεις όλον τον ντουνιά, συμπάσχεις και λες...άστο να πάει το παλιάμπελο...εδώ μέσα μπορεί να δούλευε η αδερφή σου ή η μάνα σου...θα είχαν αποτρελαθεί σίγουρα υπό αυτές τις συνθήκες! :(
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Βλέπεις 2 αλλα έχει 10 υπαλληλους.
      Οι 2 έχουν άδεια τηλεφωνικα γιατι αρρωστησε το παιδί, οι 2 έχουν άδεια κανονικη, οι 2 είναι απεσπασμενοι κάπου αλλου και άλλοι 2 δεν πατανε ποτέ.
      Οι 2 που ειπες έσυ είναι οι λαλάκες. :)

Ήμουν παρών σε γραφείο ΟΑΕΕ όταν φώναξε μια υπαλληλος σε μια άλλη να την βάλει για υπερωρίες γιατι χθες είχε δηλώσει ασθενεια και δεν πήγε.
      Μπήκες;

Even dead i will fight.
    • μιας και αναφερετε για ταυτοτητες ωστε να παραλαβετε τα δεματα σας. στο ταχυδρομειο της πολης μου και στα δυο κινητα που ηρθαν , το ενα δικο μου και το αλλο φιλου μου , μου τα εφεραν στο σπιτι και μαλιστα τα παρελαβε ο πατερας μου παρολου που ητανε και συστημενα.
    • Διαφήμιση
    • Ρε παιδια εχω τρομερο κολλημα...εχω περιορισμενο μπατζετ μεχρι mi5 3/32 μπορει να σηκωσει και αυτο με ζορισμα! Μεχρι χθες σκεφτομουν το redmi note 4 3/32 με τριγωνικη...σημερα ομως ειδα στο banggood το mi5 στα 205 ευρω ειδα και 2-3 review και εχω φαει απιστευτο σκαλωμα! Το να το παρω με τριγωνικη(eglobal 230 ευρω) δε το σηκωνει το μπατζετ μου αφου θα χρειαστω και τα απαραιτητα περιφεριακα και παει στα 240...λετε να ρισκαρω απο το banggood; Αν ομως περασει τελωνιο δεν τα βρισκω με τιποτα 60 ευρω να το πληρωσω(ειμαι 17 και σε στενη οικονομικη κατασταση :P ) Τι λετε να κανω; Πως ειναι η κατασταση στα τελωνεια;

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • εμένα παιδιά μετα απο 2 μηνες και 6 μέρες απο την παραγγελία ..τελικά ...σήμερα το πρωί ..ΗΡΘΕ!
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Ρε παιδια εχω τρομερο κολλημα...εχω περιορισμενο μπατζετ μεχρι mi5 3/32 μπορει να σηκωσει και αυτο με ζορισμα! Μεχρι χθες σκεφτομουν το redmi note 4 3/32 με τριγωνικη...σημερα ομως ειδα στο banggood το mi5 στα 205 ευρω ειδα και 2-3 review και εχω φαει απιστευτο σκαλωμα! Το να το παρω με τριγωνικη(eglobal 230 ευρω) δε το σηκωνει το μπατζετ μου αφου θα χρειαστω και τα απαραιτητα περιφεριακα και παει στα 240...λετε να ρισκαρω απο το banggood; Αν ομως περασει τελωνιο δεν τα βρισκω με τιποτα 60 ευρω να το πληρωσω(ειμαι 17 και σε στενη οικονομικη κατασταση :P ) Τι λετε να κανω; Πως ειναι η κατασταση στα τελωνεια;
      εγω σημερα γλιτωσα τελωνειο.... αλλοι που διαβαζω οχι........ αν δε μπορεις να ρισκαρεις... τοτε πανε στα σιγουρα......τα περιφεριακα που λες ποια ειναι? ακουστικα? παρτα μετα απο 1 μηνα...... κ τι εγινε?
    • Αντε πες τα ακουστηκα τα παραλείπουμε την θηκη και το temp glass? mi5 χωρις αυτα ειναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

• Διαφήμιση
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Αντε πες τα ακουστηκα τα παραλείπουμε την θηκη και το temp glass? mi5 χωρις αυτα ειναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
      συνηθως αυτα τα δινουν ως δωρο..... πεισε τους να σου τα δωσουν δωρο...εστω το πιο ακριβο απο τα 2...
    • Το ξερω οτι τα δινουν δωρo, ελα ομως που στο eglobal δεν τα εχουν καν :wacko:

• Μπορεί από eBay και άλι να βρει φθηνά τζάμια θήκες εγώ που κοιτάω για το δικό μου σύνολο κάνα 7 8 ευρώ μαξ μου βγαινουν. Πως υπολογίζεται η λυπητερή από τελωνείο;;; Εγώ πλήρωσα 211 αν θυμάμαι καλά

Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • 211 πληρωσες τι ακριβως;

• Διαφήμιση
    • Mi5 geekbuy το άσπρο 3_32 δώρα δεν είχε
      Αν μιλάς για τελωνείο ίσως δεν εξηγηθηκα καλά. δεν μου ήρθε ακόμη προχτές ξεκίνησε από χώρα προέλευσης απλά ρωτάω για να ξέρω καλού κακού πόσα να κρατήσω στην άκρη (όχι ότι μου περισευουν αλλά.....)

Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk