Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δυο πραγματα που έχω παρατηρήσει. Πρωτο το ξυπνητήρι εχει θεμα οταν ειναι απενεργοποιμενο το κινητο δηλαδη καθε μερα ξυπναω στις 6.10 το κινητο ανοιγει στις 6.09 ωστε να χτυπησει στις 6.10 οπως εκανε παντα, μονο που χτυπαει πεντε λεπτα ποιο μετα δηλαδη στις 6.15 παλια δεν το εκανε αυτο, κοιταξα τις ρυθμισεις ειναι ενταξει. Δευτερο στις επαφες οταν πας να προσθεσεις μια νεα επαφή την προσθεση την γραφει στα αγγλικά add. Αλλα θα πω και κατι αλλο θα εκφρασω την δυσαρέσκεια μου όχι προς την κοινότητ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από mparaxir: “αυτο με το ροοτ και τα δικαιωματα το εχει και το ρυζακι σε καθε επανεκινηση χανουν οι εφαρμογες το δικαιωμα ροοτ που τους εχω δωσει ” Μόνο με το supersu και αυτό ανάλογα τις ρυθμίσεις που έχει το πρόγραμμα. ” δηλαδη τι μονο με το supersu?για εξηγησε το καλυτερα γιατρε γιατι ειμαι και απο υπνο και δεν το πολυκαταλαβα.εγω δεν εχω το supersu λεω για την μαμα εφαρμογη απο το κεντρο ασφαλειας που δινεις το root αυτο με καθε επανεκινηση σε οτι εφαρομγες…
-
αυτο με το ροοτ και τα δικαιωματα το εχει και το ρυζακι σε καθε επανεκινηση χανουν οι εφαρμογες το δικαιωμα ροοτ που τους εχω δωσει
-
Δυο πραγματα που έχω παρατηρήσει. Πρωτο το ξυπνητήρι εχει θεμα οταν ειναι απενεργοποιμενο το κινητο δηλαδη καθε μερα ξυπναω στις 6.10 το κινητο ανοιγει στις 6.09 ωστε να χτυπησει στις 6.10 οπως εκανε παντα, μονο που χτυπαει πεντε λεπτα ποιο μετα δηλαδη στις 6.15 παλια δεν το εκανε αυτο, κοιταξα τις ρυθμισεις ειναι ενταξει. Δευτερο στις επαφες οταν πας να προσθεσεις μια νεα επαφή την προσθεση την γραφει στα αγγλικά add. Αλλα θα πω και κατι αλλο θα εκφρασω την δυσαρέσκεια μου όχι προς την κοινότητ…
-
Παράθεση από sifakas: “εχμ...μην κραξετε... ειμαι λιγο νεοπας σε ολα αυτα.. Κατεβασα χθες την Stable V7.1.3.0 για το Redmi 1 που εχω... Βλεπω σημερα για αυτη εδω, την GTV-6-2-18 .. Εχω ψιλομπερδευτει.. ποια ειναι ποιο νεα? ποιο καινουρια ενοω? τι διαφορες εχουν? ...βασικα που μπερδευομαι?! ” η πρωτη ειναι stable και η δευτερη ειναι developer ελπιζω να μην εβαλες την δευτερη αμα φοραγες την πρωτη γιατι πρεπει να κανεις factory reset. τα πραγματα εχουν ως εξης ειτε developer εχεις ειτε stable αμα …
-
Παράθεση από Opanos: “Χάσαμε το swifkey ή είναι ιδέα μου..? ” ναι χαθηκε αλλα μπηκα στο store και το κατεβασα και το εκανα εγκατασταση
-
ευχαριστουμε. μιας που ειμαι vip θα κατεβασω και την ota και την full και λεω να δοκιμασω για πρωτη φορα την ota αξαλλου το ιδιο δεν ειναι?
-
αντε να βγει η ρομ εχουμε παθει στερητικα. ελπιζω δυο εβδομαδες που καθοντουσαν να βγαλουν μια πολυ καλη ρομ
-
εδ Παράθεση από aggelosk23: “Καλημέρα. Η τελευταία developer rom είναι η 6.1.28?? Κάθε βδομάδα δεν έβγαινε καινούρια? Άλλαξε κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ” Εδω και δυο εβδομαδες δεν βγαινει ρομ. Διοτι οι κινεζοι εχουν την γιορτη της μαϊμού. Μετα λενε εμας τους ελληνες οτι εχουμε. Πολλές γιορτές και καθόμαστε
-
<p>αντε να βγει καμια ρομ, γιατι αυτή δεν παλεύεται. Εγω παντος έχω παρατηρήσει μετα τις ρομ που βγηκανε αφου οι κινεζοι κλειδωσανε τα κινητά για το ρυζακι που ειναι παλιο κινητο πεφτουν βαριές. Εχω κανει και προσφατα φορματ στο κινητο που επρεπε κανονικα να πεταει και σε πολλα παιχνιδια σέρνεται </p>
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από mparaxir: “σημερα λογικα θα βγει καινουργια ρομ ετσι δεν εινια?εμεις οι vip θα την παρουμε μεσω εμαιλ? ” Άλλος ένας που δε θυμάται μάλλον ότι οι κινέζοι έχουν γιορτή μέχρι της 15/2 και δε θα βγει νέα ρομ.. ” εδψ δεν θυμαμε τι εφαγα εχθες την γιορτη των κινεζων θα θυμαμε?
-
σημερα λογικα θα βγει καινουργια ρομ ετσι δεν εινια?εμεις οι vip θα την παρουμε μεσω εμαιλ?
-
έτσι ειναι πιστεύω οταν περνας συνεχεια ρομ ειτε ειναι κινητό ειτε στον υπολογιστή περναμε λειτουργικα χωρις clean install δεν παει το συστημα να βαρενει και να αρχίζουν τα προβλήματα. Ενω αλλο που θα αναφέρω και καλο ειναι να το δουν τα παιδιά έχω παρατηρησει στις δυο τελευταίες ρομ χανει το λεγομενο ρουτ. Δηλαδη μερικες εφαρμογές χρειάζεται να ξαναδωσεις δικαιωματα ρουτ,ενω ειχες δώσει δεν ξερω για ποιο λογο το χανει
-
Κανενα wipe έκανες; παντος δεν ξερω μου φαίνεται μετα απο δυο χρόνια με συνεχομενες αναβαθμισεις εγω πιστευω δικια μου γνωμη παντα λεω ενα factory reset χρειάζεται το κινητό για να ξαναπαρει τα πανω του.
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “Πως γυρναμε από αυτήν την rom σε προηγούμενη έχω mi note? ” εχω παθει στερητικα που δεν θα βαλουμε νεα ρομ σημερα.ερωτηση το ρυζακι θα παρει κανενα καινουργιο λειτουργικο?η θα μεινει στην κιτ κατ?
-
λοιπον επανέρχομαι μετα απο μιάμιση μερας με την νεα ρομ. 1.κατι γίνεται για πρωτη φορα με το wifi ενω εχω φουλ σημα οταν παιζω παιχνιδια online χάνεται το σημα μου βγαζει συνεχεια error connection και οχι μονο σε παιχνιδια γενικά. 2.επανηρθε η υπερθέρμανση στο κινητό και λαγκαρει καργα το κινητο σέρνεται. 3. Μπαταρία απλα ελεος φευγει οπως ειπε ο φίλος ποιο πανω σαν αντιστροφη μετρηση αλλα θα δωσω χρονο ακομα 2 ημερες μεχρι να σταθεροποιηθει αλλιως θα γυρισω δυο ρομ πισω που εχω κανει backup πο…
-
ολα καλα μεχρι στιγμης στο ρυζακι.ασχετο τωρα που εγινα vip θα μου ερχετε στο εμαιλ μου η αναβαθμιση?πρεπει να κανω κατι απο εδω ωστε να μου ερχετε στο εμαιλ?
-
κατεβαζω και επανερχομε,σημειωση βρε παιδια με το που εγινα vip γιατι στο avatar μου εξαφανιστηκε η συσκευη που εχω?πηγα στις ρυθμισεις του προφιλ που βαζεις ξανα την συσκευη?
-
καλη ρομ αλλα λογο καταναλωσης μπαταριας γυρισα στην προηγουμενη. Απο τις 7 το πρωί με ανοιχτα τα δεδομένα και τωρα που γραφω εχει πέσει στα 43%.οποτε πίσω στην προηγούμενη