Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “καλημερα! μεχρι τωρα κανενα προβλημα με την ρομ ολα οκ!χιλια μπραβο! αληθεια εχω την Kingston microSD HC-I Class10 αξιζει να περασω την moded η θα κολλαει γτ δεν την παλευει η καρτα; ” μια χαρα θ ατρεχει σκεωου εγω φοραω απο την αρχη την moded εκδοση ρομ με υποδιεστερη καρτα απο την δικια σου και τρεχουν μια χαρα τα παιχνδια.θελω να αγορασω απο το mymemory καρτα sd 10 class την ultimate αλλα καταραμενα kapital cont…
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “καλημερα! μεχρι τωρα κανενα προβλημα με την ρομ ολα οκ!χιλια μπραβο! αληθεια εχω την Kingston microSD HC-I Class10 αξιζει να περασω την moded η θα κολλαει γτ δεν την παλευει η καρτα; ” μια χαρα θ ατρεχει σκεωου εγω φοραω απο την αρχη την moded εκδοση ρομ με υποδιεστερη καρτα απο την δικια σου και τρεχουν μια χαρα τα παιχνδια. θελω να αγορασω απο το mymemory καρτα sd 10 class την ultimate αλλα καταραμενα kapital controls δεν αφηνει να προχωρησω στην αγορα
-
οταν βγουν σε αυτον τον ιστο θα ανακοινωθει κατι?η σε αλλο ποστ?
-
ευχαριστω για την απαντηση.αν και εμενα δεν πολυ ενδιαφερει γιατι εχω developer αλλα καποιος επρεπε να ρωτησει για τους υπολοιπους
-
ερωτηση το ρυζακι δεν θα παρει stable v7?
-
δεν κοιτανε να λυσουν θεματα με την μπαταρια?σχεδον ανουσια update βγαζουν και ετσι θελουν να παει μπροστα η εταιρεια τους?
-
της γυναικας ειχα περασει stable v6 οποτε δεν χρειαζομε factory reset για v7 ερωτηση τη recovery θα φοραει τωρα μιλαμε για το redmi 2 με τα 2 giga το redmi 2 td αυτη δεν κατεβαζω και βαζω?και αλλες δυο ερωτησεις η πρωτη αφορα το κινητο της γυναικας μου για ποιο πολυ ευκολια δικια μου.θα παρει custom recovery τυπου twrp? οπως εχω εγω στο ρυζακι?και δευτερη ερωτηση ποιο πολυ για ενδιαφερον για το δικο μου κινητο θα παρει v7 stable?γιατι στην πρωτη σελιδα δεν ειδα κατι
-
στο ρυζακι υπαρχει θεμα στον λογαριασμο. αμα πας εκει που λεει ολα και θες να προσθεσεις π.χ του facebbok η viper λογαριασμο σε πεταει εξω η εφαρμογη.δεν ξερω αμα το εχει αναφερει κανενας αλλος σε ποιο πανω ποστ
-
μια χαρα και στο ρυζακι.παντα αναβαθμιση απο recovery.μπραβο για αλλη μια φορα παιδια για την δουλεια που κανετε
-
ερωτηση ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα μπορει και σχετικα σχετικο. σκεφτομουν εδω και καιρο να αναβαθμισω την sd card που εχω στο κινητο μου να βαλω μια class 10 την ultra και ταχυτητα στα 80mbs. θα δω καμια διαφορα?οσο αφορα στα παιχνιδια θα τρεχουν καλυτερα?η γενικα ειναι θεμα rom το αμα λαγκαρει το κινητο καμια φορα στα παιχνιδια δηλαδη κολαει?και οχι μονο σε παιχνδια αλλα και στις εφαρμογες που ειναι περασμενες στην sd card
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν περνάς τις αναβαθμίσεις από το Recovery (TWRP & CWM), δεν θα σου αλάξει το Recovery στο Default Mi-Recovery.” σε ευχαριστω για την απαντηση σου. ναι απο twrp περναω παντα.προσωπικη μου γνωμη απο recovery το βρισκω ποιο ευχρηστο και ποιο αξιοπιστο
-
στο διατατα μια ερωτηση τελικα μπορουμε αμα εχουμε το twpr recovery να το περασουμε?η μενουμε σε αυτη την ρομ και οτι περασει?εγω π.χ οταν περναω μια ρομ παντα απο recovery
-
τελικα οσο περναει η ωρα μου φαινετε η ρομ εχει θεματακια.εχει αρχισει σε παιχνιδια και κολαει,συν δεν ξερω αμα το εχει παρατηρησει κανεις στο ρυζακι του μου φαινετε εχει θεμα το wifi ορισμενα σε παιχνιδια λεει network lost connection ενω δειχνει οτι εχει wifi σημα.ενω οταν ενεργοποιεις τα δεδομενα παιζει κανονικα.
-
εγω παντος μια χαρα πηγε η εγκατασταση της καινουργιας ρομ,παντα βεβαια απο recovery ποτε απο τον updater,γιατι πολυ απλα απο recovery δεν εχεις σχεδον κανενα προβλημα. την περασα και μετα για να μην χασω το twpr περασα ξανα twpr recovery. μια χαρα ολα μεχρι στιγμης.η μουσικη παιζει σε εμενα σε σχεση με τον φιλο ποιο πανω που λεει οτι δεν ανταποκρινετε
-
θα εχουμε παιδια καμια ενημερωση οταν διορθωθει η moded ρομ για το ρυζακι; που δεν γινετε εγκατάσταση με τιποτα;
-
υπαρχει θεμα με την moded εκδοση για το ρυζακι παω να κανω εγκατασταση οπως κανω παντα με recovery και μου βγαζει failed για πρωτη φορα που εχω το κινητο εδω και 2 χρονια
-
Παράθεση από geokart: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από geokart: “Παράθεση από dimpet: “Για την κάμερα και τον αποθηκευτικό χώρο κατέβασε το Update zip για την V7 και κάνε install από recovery. en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 κάποιες φορές δεν παίζει το sd switch από την moded rom. Το backup βρίσκεται στις (ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις (στο τέλος της λίστας)) Hongmi 1” ευχαριστώ πολύ φίλε. Τώρα δουλεύει και η κάμερα και επανέφερα και κάποιες εφαρμογές. Τελικά fix …
-
Παράθεση από geokart: “Παράθεση από dimpet: “Για την κάμερα και τον αποθηκευτικό χώρο κατέβασε το Update zip για την V7 και κάνε install από recovery. en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 κάποιες φορές δεν παίζει το sd switch από την moded rom. Το backup βρίσκεται στις (ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις (στο τέλος της λίστας)) Hongmi 1” ευχαριστώ πολύ φίλε. Τώρα δουλεύει και η κάμερα και επανέφερα και κάποιες εφαρμογές. Τελικά fix για τα μηνύματα δεν έχουμε? Και κάτι τελευταίο.…
-
θα εχουμε ρομ καινουργια σημερα?