στο διατατα μια ερωτηση τελικα μπορουμε αμα εχουμε το twpr recovery να το περασουμε?η μενουμε σε αυτη την ρομ και οτι περασει?εγω π.χ οταν περναω μια ρομ παντα απο recovery
[GTV-5.10.15] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Αν περνάς τις αναβαθμίσεις από το Recovery (TWRP & CWM), δεν θα σου αλάξει το Recovery στο Default Mi-Recovery.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν περνάς τις αναβαθμίσεις από το Recovery (TWRP & CWM), δεν θα σου αλάξει το Recovery στο Default Mi-Recovery.
σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
ναι απο twrp περναω παντα.προσωπικη μου γνωμη απο recovery το βρισκω ποιο ευχρηστο και ποιο αξιοπιστο -
Ο/H dennis έγραψε:
Παιδια εγω εχω redmi note 2 και εχω κατεβασμενη τη 5.10.8..Αυτη η καινουργια rom τη διορθωνει?Αξιζει να τη περασω.Θα βελτιωσει κατι?Παντως εχω να ΞΑΝΑπω οτι εχετε κανει εξαιρετικη δουλεια και η προηγουμενη rom (5.10.8.) δουλευει αψογα!!!!Πολλα μπραβο .....
Οι βελτιώσεις της 5.10.15 περιλαμβάνουν:
-Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
-Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.10.15 V7 MIUI ROM
-Ενημέρωση Mi-WiFi στην τελευταία έκδοση
-Ενημέρωση του SmartHome στην τελευταία έκδοση
-Source από en.miui.com & xiaomi.eu (mixed)
Τώρα εάν αξίζει ή όχι να την περάσεις, είναι θέμα που θα κρίνεις εσύ... Αλλά για να κρίνεις, πρέπει να τη δοκιμάσεις πρώτα! -
-
-
-
Όχι.
Θα είναι 2 zip με σκέτα Recovery και όχι ROM.
Ένα με twrp και ένα άλλο με CWM.
Εσείς θα επιλέγετε ποιά Recovery σας αρέσει, και θα το κάνετε Flash μόνοι σας.
Οι ROMs θα συνεχίσουν να έρχονται με stock recovery = Mi-recovery.
Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μελλοντικά, για τις Developer ROM και να σας δώσουμε και πάλι πίσω τα Recoveries ενσωματωμένα.
Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι ότι όποια Stable ROM που θα βγάζουμε από εδώ και πέρα, Δεν θα έχει ROOT αλλά ούτε Custom Recovery. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όχι.
Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μελλοντικά, για τις Developer ROM και να σας δώσουμε και πάλι πίσω τα Recoveries ενσωματωμένα.
Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι ότι όποια Stable ROM που θα βγάζουμε από εδώ και πέρα, Δεν θα έχει ROOT αλλά ούτε Custom Recovery.
Έγινε ευχαριστώ πολλή, καλό βράδυ. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όχι.
Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι ότι όποια Stable ROM που θα βγάζουμε από εδώ και πέρα, Δεν θα έχει ROOT αλλά ούτε Custom Recovery.
Υπάρχει περίπτωση να αφαιρεθεί το root και από τις dev; -
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να αφαιρεθεί το root και από τις dev;
Θα σταμάταγαν ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ να ονομάζονται developer εάν γινόταν αυτό!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0