[GTV-5.10.15] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ευχαριστώ... !!!!!
Ναι, με google είμαι και το έφυγα. Από τον Γεννάρη με βασανίζει αυτή η π@π@ριά.
Σας ευχαριστώ και τους 2 για το χρόνο που αφιερώσατε.
Αν λυθεί και το άλλο με το ίντερνετ θα είμαι πολύ πολύ ευγνώμων
Κωστάκη μιας και είσαι Λαρισσαίος γνωρίζεις και τους Ντόλκους?
-
Επί το εργο της αναβάθμισης των mi3 και note 4G....
Όποιος θέλει να κανει την διαδικασία απλά, χωρίς να χασει το recovery που ήδη εχει, ας κάνει τα εξής:
1. Τρέχουμε την αναβάθμιση
2. Επανεκίννηση σε recovery
3. Εκεί με το πάνω/ κατω της φωνής κινουμαστε στα μενού και επιλεγουμε install zip στο active partition (το δευτερο σε όσους το εχουν σαν επιλογή).
4. Αφού τελειώσει, πίσω στα μενού και επανεκκινηση
5. Βλεπουμε την γνωστή γραμμή να γεμίζει οπως κάθε ρομ και στο τέλος είμαστε ετοιμοι.
Απλός οδηγός για αρχαριους....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Επειδή είμαι έξω και δεν μπορώ να το ψαξω στο forum έβαλα την 5.10.15 και έχασα το cmw και είμαι με το mi recovery. Για να βάλω την 5.10.8 πρέπει να κάνω και factory reset?
-
Όχι αλλά αν δεν σου την περάσει από την Αναβάθμιση της MIUI, θα πρέπει να ονομάσεις το αρχείο update.zip και να κάνεις το Flash από το Recovery.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όχι αλλά αν δεν σου την περάσει από την Αναβάθμιση της MIUI, θα πρέπει να ονομάσεις το αρχείο update.zip και να κάνεις το Flash από το Recovery.
Έγινε ευχαριστώ admin μας.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να πει εαν είναι ολα εντάξει με την νεα ρομ ? Αν τρέχουν όλα καλώς κτλπ. Ευχαριστώ
-
Flashαρίστηκε πριν λίγες ώρες στο Note 4g. Dirty flashing. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, όλα πάνε καλά.
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
Παιδια εγω εχω redmi note 2 και εχω κατεβασμενη τη 5.10.8..Αυτη η καινουργια rom τη διορθωνει?Αξιζει να τη περασω.Θα βελτιωσει κατι?Παντως εχω να ΞΑΝΑπω οτι εχετε κανει εξαιρετικη δουλεια και η προηγουμενη rom (5.10.8.) δουλευει αψογα!!!!Πολλα μπραβο .....
-
τελικα οσο περναει η ωρα μου φαινετε η ρομ εχει θεματακια.εχει αρχισει σε παιχνιδια και κολαει,συν δεν ξερω αμα το εχει παρατηρησει κανεις στο ρυζακι του μου φαινετε εχει θεμα το wifi ορισμενα σε παιχνιδια λεει network lost connection ενω δειχνει οτι εχει wifi σημα.ενω οταν ενεργοποιεις τα δεδομενα παιζει κανονικα.
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Επί το εργο της αναβάθμισης των mi3 και note 4G....
Όποιος θέλει να κανει την διαδικασία απλά, χωρίς να χασει το recovery που ήδη εχει, ας κάνει τα εξής:
1. Τρέχουμε την αναβάθμιση
2. Επανεκίννηση σε recovery
3. Εκεί με το πάνω/ κατω της φωνής κινουμαστε στα μενού και επιλεγουμε install zip στο active partition (το δευτερο σε όσους το εχουν σαν επιλογή).
4. Αφού τελειώσει, πίσω στα μενού και επανεκκινηση
5. Βλεπουμε την γνωστή γραμμή να γεμίζει οπως κάθε ρομ και στο τέλος είμαστε ετοιμοι.
Απλός οδηγός για αρχαριους....
Εντάξει εγώ το έχασα το rscovery το παλιό αλλά και πάλι όλα καλά γιατρε.
" Γεωπόνος”
-
Εγώ πάντως που φλασάρισα από cwm recovery, στο τέλος μου έβγαλε μια επιλογή αν θέλω η rom να φλασάρει άλλο recovery κατά την επανεκκίνηση, πάτησα όχι και όλα έμειναν ως είχαν.
From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0