Ολα μια χαρά απο εδω δεν βρήκα καποιο θεμα για την ωρα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H caeser έγραψε:
Ο/H apollo_il έγραψε:
<<<<< ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Όσοι θέλετε να κρατήσετε το Custom Recovery που έχετε στην συσκευή σας, θα πρέπει να κάνετε το Flash μέσα από το Recovery που έχετε (CWM ή TWRP) και ΟΧΙ από τον Updater (Αναβάθμιση) της MIUI. >>>>>>
δηλ για να βαλω την αναβαθμιση μπαινω πλεον μονο από recovery?φοραω την 5.9.17 κ μεχρι τωρα πηγαινα στον updater κ από εκει επελεγα το πακετο της ρομ που ειχα κατεβασει κ το εκανα εγκατασταση..
αν κ από ο,τι βλεπω εχει θεματα η ρομ...
Καλά εσύ ΠΩΣ βλέπεις ότι έχει θέματα η rom χωρίς να την έχεις βάλει ακόμα? Χαχαχα!![]()
Η οδηγία του admin είναι σαφέστατη... δεν είναι?
Θέλεις να κρατήσεις το προηγούμενο recovery? Μπαίνεις από το recovery και φλασάρεις τη νέα version.
Δεν θέλεις ή δεν σε ενδιαφέρει? Μπαίνεις απο τον updater και φλασάρεις τη νέα version...
Και στις δύο περιπτώσεις θα έχεις στη συσκευή σου τη νέα version, αλλά με διαφορετικό recovery (ανάλογα με το τρόπο που φλάσαρες..)[/quotefile
φιλε μου ειχα διαβασει παραπανω κανα 2 σχολια (η αληθεια είναι βιαστικα) για την ρομ για αυτό εγραψα ότι βλεπω να εχει θεματα.συγγνωμη αν εβγαλα βιαστικο συμπερασμα.cool!:))))))))
Ο/H Pallaros έγραψε:
Αυτή η νέα έκδοση είναι σαν να παίζεις κρυφτό, 5..10...15 χαχαχααχ . Λοιπόν, ερώτηση, για να μην φλασάρω τσάμπα, ο έλεγχος της δόνησης είναι πάλι πίσω με αυτήν την έκδοση ή όχι; Ευχαριστώ !
Ο/H mv_best έγραψε:
Το αρχείο που ανέβηκε για mi4 δεν μπορεί να μου γίνει εγκατάσταση από cwm. Μου γράφει installation aborted κάτι με το data και ότι είναι untrusted πρώτα
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Επίσης υπάρχει τρόπος όταν γράφεις μήνυμα να μην υπάρχει δόνηση σε κάθε γράμμα που κτυπάς ?? (μερικές φορές είμαι στο κρεβάτι και πρέπει να ξυπνήσω την κοπέλα μου για να γράψω ένα μήνυμα το πρωί).
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Είναι απενεργοποιημένο