Ολα μια χαρά απο εδω δεν βρήκα καποιο θεμα για την ωρα
[GTV-5.10.15] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Το δικό μας γιατί δεν έχει update;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H apollo_il έγραψε:
<<<<< ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Όσοι θέλετε να κρατήσετε το Custom Recovery που έχετε στην συσκευή σας, θα πρέπει να κάνετε το Flash μέσα από το Recovery που έχετε (CWM ή TWRP) και ΟΧΙ από τον Updater (Αναβάθμιση) της MIUI. >>>>>>
δηλ για να βαλω την αναβαθμιση μπαινω πλεον μονο από recovery?φοραω την 5.9.17 κ μεχρι τωρα πηγαινα στον updater κ από εκει επελεγα το πακετο της ρομ που ειχα κατεβασει κ το εκανα εγκατασταση..
αν κ από ο,τι βλεπω εχει θεματα η ρομ...
Καλά εσύ ΠΩΣ βλέπεις ότι έχει θέματα η rom χωρίς να την έχεις βάλει ακόμα? Χαχαχα!
Η οδηγία του admin είναι σαφέστατη... δεν είναι?
Θέλεις να κρατήσεις το προηγούμενο recovery? Μπαίνεις από το recovery και φλασάρεις τη νέα version.
Δεν θέλεις ή δεν σε ενδιαφέρει? Μπαίνεις απο τον updater και φλασάρεις τη νέα version...
Και στις δύο περιπτώσεις θα έχεις στη συσκευή σου τη νέα version, αλλά με διαφορετικό recovery (ανάλογα με το τρόπο που φλάσαρες..)[/quotefile
φιλε μου ειχα διαβασει παραπανω κανα 2 σχολια (η αληθεια είναι βιαστικα) για την ρομ για αυτό εγραψα ότι βλεπω να εχει θεματα.συγγνωμη αν εβγαλα βιαστικο συμπερασμα.cool!:)))))))) -
Αυτή η νέα έκδοση είναι σαν να παίζεις κρυφτό, 5..10...15 χαχαχααχ . Λοιπόν, ερώτηση, για να μην φλασάρω τσάμπα, ο έλεγχος της δόνησης είναι πάλι πίσω με αυτήν την έκδοση ή όχι; Ευχαριστώ !
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Αυτή η νέα έκδοση είναι σαν να παίζεις κρυφτό, 5..10...15 χαχαχααχ . Λοιπόν, ερώτηση, για να μην φλασάρω τσάμπα, ο έλεγχος της δόνησης είναι πάλι πίσω με αυτήν την έκδοση ή όχι; Ευχαριστώ !
Έλεγχος δόνησης δεν υπάρχει ακόμη.
Απλά έχουν μειώσει την έντασή της. -
Ευχαριστώ πολύ admin μας για την απάντηση, δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε και κόψανε αυτό το χαρακτηριστικό, τι τους πείραζε; Anyway... Από μπαταρία πως πάει ρε παίδες έχει κανείς καμμία εμπειρία ή είναι νωρίς ακόμα γιατί η 5.9.17 είναι γαμάτη και δεν ξεκολλάω από αυτήν εύκολα !
-
-
Ο/H mv_best έγραψε:
Το αρχείο που ανέβηκε για mi4 δεν μπορεί να μου γίνει εγκατάσταση από cwm. Μου γράφει installation aborted κάτι με το data και ότι είναι untrusted πρώτα
Δοκίμασε να την κατεβάσεις πάλι, εγώ στο mi4 έγινε κανονικά το install από cwm. -
Εμένα μου σβήνει κάθε λίγο το ίντερνετ και πρέπει να το βγάλω και να το ξαναβάλω για να ενωθεί ξανά και καταντά σπαστικό (και είμαι σπίτι μου).
Επίσης υπάρχει τρόπος όταν γράφεις μήνυμα να μην υπάρχει δόνηση σε κάθε γράμμα που κτυπάς ?? (μερικές φορές είμαι στο κρεβάτι και πρέπει να ξυπνήσω την κοπέλα μου για να γράψω ένα μήνυμα το πρωί). -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Επίσης υπάρχει τρόπος όταν γράφεις μήνυμα να μην υπάρχει δόνηση σε κάθε γράμμα που κτυπάς ?? (μερικές φορές είμαι στο κρεβάτι και πρέπει να ξυπνήσω την κοπέλα μου για να γράψω ένα μήνυμα το πρωί).
Ρυθμίσεις-->Ηχος--> απενεργοποιείς (κλείνεις το διακόπτη) στο "Δόνηση κατά το άγγισμα".
-
Είναι απενεργοποιημένο
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Είναι απενεργοποιημένο
Τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς? SwiftKey?
Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Γλώσσα & εισαγωγή-->Πληκτρολόγιο SwiftKey-->Ήχος & Δόνηση = Απενεργοποιείς (βγάζεις το "τικ") απο το "Δόνηση με το πάτημα των πλήκτρων"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0