Διαφήμιση

[GTV-5.10.15] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

Ρωταω για το zip των μυνημάτων με τους 160 χαρακτήρες φιλε

Πότε το ρώτησες αυτό? :D
    Με το mod των 160 χαρακτήρων δεν υπάρχει πρόβλημα απ'όσο ξέρω. O @dnomikos ανανεώνει κανονικά τη λίστα με τα τρέχοντα mods μια μέρα μετά την έκδοση των roms...

για τα zip γενικα ρωταω οπως το 160 αυτο εννοουσα......
    οκ αφου δεν παιζει θεμα θα περιμενω το αφεντικο
    μωρε το ανανεωσε το mod 160 αλλα ελα μου που δεν γινεται να το κανει σε εμενα????

" Γεωπόνος”

• Ο/H giannisag έγραψε:

μωρε το ανανεωσε το mod 160 αλλα ελα μου που δεν γινεται να το κανει σε εμενα????

Τι εννοείς? Γιατί δεν γίνεται? Αφού υπάρχει mod για την συσκευή σου... (Ωστόσο ειδικός σε αυτά είναι ο @dnomikos όπως ξέρεις)
  • Ο/H giannisag έγραψε:

θα κανω μια δοκιμη ομως επειδη τρωγομαι......δηλαδη........θα ξανακατεβασω την νεα ρομ να δω αν την βλεπει σαν update.........αν ναι τι επιλεγω πριν το reboot??????

Αν θέλεις να κάνεις αυτό που περιγράφεις, δεν χρειάζεται να την ξανακατεβάσεις τη rom. Οπως την έχεις τώρα, απλά μετονομασέ τη σε "update.zip" και βουρ....
  • Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

θα κανω μια δοκιμη ομως επειδη τρωγομαι......δηλαδη........θα ξανακατεβασω την νεα ρομ να δω αν την βλεπει σαν update.........αν ναι τι επιλεγω πριν το reboot??????

Αν θέλεις να κάνεις αυτό που περιγράφεις, δεν χρειάζεται να την ξανακατεβάσεις τη rom. Οπως την έχεις τώρα, απλά μετονομασέ τη σε "update.zip" και βουρ....

μπααααααααααα την μετονομασα αλλα μου λεει δεν την βρισκει και κατι για ρουτ την sd λεει γιαυτο λεω να την κατεβασω παλι

" Γεωπόνος”

• <<<<< ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Όσοι θέλετε να κρατήσετε το Custom Recovery που έχετε στην συσκευή σας, θα πρέπει να κάνετε το Flash μέσα από το Recovery που έχετε (CWM ή TWRP) και ΟΧΙ από τον Updater (Αναβάθμιση) της MIUI. >>>>>>

δηλ για να βαλω την αναβαθμιση μπαινω πλεον μονο από recovery?φοραω την 5.9.17 κ μεχρι τωρα πηγαινα στον updater κ από εκει επελεγα το πακετο της ρομ που ειχα κατεβασει κ το εκανα εγκατασταση..
    αν κ από ο,τι βλεπω εχει θεματα η ρομ...
  • Ο/H giannisag έγραψε:

μπααααααααααα την μετονομασα αλλα μου λεει δεν την βρισκει και κατι για ρουτ την sd λεει γιαυτο λεω να την κατεβασω παλι

root στην SD? Αυτό σημαίνει να την έχεις ΧΥΜΑ μέσα στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σου με το όνομα "update.zip"... Δεν το είχες έτσι δηλαδή?
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

γιατι ανακληθηκε η 5.10.15?κ εχει 2-3 ωρες που την περασα στο redmi note 2 μεσω muiu update.τωρα κατεβαζω την 5.10.16. η μονη διαφορα ειναι οτι εχει παλι το twrp recovery?

edit:τωρα διαβασα τι εγινε.δεν γινεται να περασω τωρα την 5.10.16 απο το miui update?πρεπει αναγκαστηκα με αυτον τον τροπο?

Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT

Κατέβασε την 16άρα πέρνα πρώτα το TWRP . Μετά μπες στο TWRP recovery, κάνε ένα wipe Dalvik cach και Cach, εγκατάσταση τη 16άρα και θα είσαι OK

Η συζητηση σας μου ελυσε κι εμενα τις αποριες. Ευχαριστω πολυ. Μονο μια απορια Υπαρχει διαφορα στον τροπο που θα φλασαρω τη ρομ? Ειναι προτιμητεο μεσω fastboot?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

root στην SD? Αυτό σημαίνει να την έχεις ΧΥΜΑ μέσα στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σου με το όνομα "update.zip"... Δεν το είχες έτσι δηλαδή?

αααααααααααα την θελει στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στη καρτα?????????που την εχω εγω???????
    και οταν φτασω στο reboot τι να επιλεξω που ρωταει κατι για recovery???????

" Γεωπόνος”

• Ο/H apollo_il έγραψε:

<<<<< ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Όσοι θέλετε να κρατήσετε το Custom Recovery που έχετε στην συσκευή σας, θα πρέπει να κάνετε το Flash μέσα από το Recovery που έχετε (CWM ή TWRP) και ΟΧΙ από τον Updater (Αναβάθμιση) της MIUI. >>>>>>

δηλ για να βαλω την αναβαθμιση μπαινω πλεον μονο από recovery?φοραω την 5.9.17 κ μεχρι τωρα πηγαινα στον updater κ από εκει επελεγα το πακετο της ρομ που ειχα κατεβασει κ το εκανα εγκατασταση..
    αν κ από ο,τι βλεπω εχει θεματα η ρομ...

Καλά εσύ ΠΩΣ βλέπεις ότι έχει θέματα η rom χωρίς να την έχεις βάλει ακόμα? Χαχαχα! :D
    Η οδηγία του admin είναι σαφέστατη... δεν είναι?
    Θέλεις να κρατήσεις το προηγούμενο recovery? Μπαίνεις από το recovery και φλασάρεις τη νέα version.
    Δεν θέλεις ή δεν σε ενδιαφέρει? Μπαίνεις απο τον updater και φλασάρεις τη νέα version...
    Και στις δύο περιπτώσεις θα έχεις στη συσκευή σου τη νέα version, αλλά με διαφορετικό recovery (ανάλογα με το τρόπο που φλάσαρες..)
  • Ο/H giannisag έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

αααααααααααα την θελει στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στη καρτα?????????που την εχω εγω???????

Όταν τελειώσει το φλασάρισμα εννοείς, που ρωτάει για reboot? Ε... κάνε reboot στο system... για να ξεκινήσει η συσκευή σου...

Υ.Γ. Το βλέπω εγώ... ενω δεν έχεις κανένα πρόβλημα, πας γυρεύοντας να έχεις ένα "συναρπαστικό" σαββατοκύριακό... άντε καλή επιτυχία! Χαχαχαχα!
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

Όταν τελειώσει το φλασάρισμα εννοείς, που ρωτάει για reboot? Ε... κάνε reboot στο system... για να ξεκινήσει η συσκευή σου...

Υ.Γ. Το βλέπω εγώ... ενω δεν έχεις κανένα πρόβλημα, πας γυρεύοντας να έχεις ένα "συναρπαστικό" σαββατοκύριακό... άντε καλή επιτυχία! Χαχαχαχα!

χαχαχαχαχαχα αφου η ομαδα δεν με αφηνει ησυχο αλλα ανησυχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    XIAOMI-MIUI.GR THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
  • Στο δικό μου (redmi1) πάντως η νέα 5.10.16 περνώντας την από το recovery έκανε το τηλέφωνο να σέρνεται και με τυφλό σύστημα ξεκλείδωσα τις δυο Σιμ γιατί εμφάνιζε λευκά γράμματα σε λευκό φόντο.
    Στο διάστημα αυτό το τηλέφωνο ζεσταινόταν στο πάνω μέρος και καταβροχθισε 30% μπαταρία μόνο για την ληψη και την εγκατασταση.
    Επέστρεψα στην προηγούμενη

Διορθώθηκε το λευκό φόντο με wipe cache και επενεγκατασταση απο το update και νομιζω ότι το τηλεφωνο δουλευει σωστα...εκτος της εφαρμογής 'μουσική'' που βγαζει μυνημα οτι δεν ανταποκρίνεται.
    Μπορεί να ελεγχθεί?