Διαφήμιση

[GTV-5.10.15] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • παιδια καλημερα!!!οταν τελειωνω το περασμα της νεας ρομ και παω να κανω reboot κατι με ρωτησε για recovery ναι η οχι κατι τετοιο δεν προλαβα να δω γιατι πατησα να κανω πισω γιατι νομισα οτι κατι λαθος πατησα και ξεκινησε την επανεκινηση.....τι επρεπε να κανω οσο αφορα την ερωτηση που μου εκανε??????
    @MIUI_ART @maddoctor @caeser με βοηθατε σας παρακαλω????
    παω να την ξαναπερασω να δω τι μου εγραφε και με βγαζει σε ρικοβερι 2.0.1??????????
    και το θεμα ειναι οτι μου λεει πως δεν βρισκει zip στην sd??????????????????????
    εκανα wipe cache kai reboot και ξανα ανοιξα το κινητο γιατι τα εκανα επανω μου.....ΚΑΤΙ για rename se update.zip μου εγραφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ???????

" Γεωπόνος”

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().

• Στο δικό μου (redmi1) πάντως η νέα 5.10.16 περνώντας την από το recovery έκανε το τηλέφωνο να σέρνεται και με τυφλό σύστημα ξεκλείδωσα τις δυο Σιμ γιατί εμφάνιζε λευκά γράμματα σε λευκό φόντο.
    Στο διάστημα αυτό το τηλέφωνο ζεσταινόταν στο πάνω μέρος και καταβροχθισε 30% μπαταρία μόνο για την ληψη και την εγκατασταση.
    Επέστρεψα στην προηγούμενη
  • Ο/H giannisag έγραψε:

παιδια καλημερα!!!οταν τελειωνω το περασμα της νεας ρομ και παω να κανω reboot κατι με ρωτησε για recovery ναι η οχι κατι τετοιο δεν προλαβα να δω γιατι πατησα να κανω πισω γιατι νομισα οτι κατι λαθος πατησα και ξεκινησε την επανεκινηση.....τι επρεπε να κανω οσο αφορα την ερωτηση που μου εκανε??????
    παω να την ξαναπερασω να δω τι μου εγραφε και με βγαζει σε ρικοβερι 2.0.1??????????
    και το θεμα ειναι οτι μου λεει πως δεν βρισκει zip στην sd??????????????????????
    εκανα wipe cache kai reboot και ξανα ανοιξα το κινητο γιατι τα εκανα επανω μου.....ΚΑΤΙ για rename se update.zip μου εγραφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μισό λεπτό να τα βάλουμε τα πράγματα σε σειρά...
    Τώρα, μετά από όλα αυτά... εσύ μπαίνεις στη Miui??? Έχει λειτουργικό το κινητό σου?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

παιδια καλημερα!!!οταν τελειωνω το περασμα της νεας ρομ και παω να κανω reboot κατι με ρωτησε για recovery ναι η οχι κατι τετοιο δεν προλαβα να δω γιατι πατησα να κανω πισω γιατι νομισα οτι κατι λαθος πατησα και ξεκινησε την επανεκινηση.....τι επρεπε να κανω οσο αφορα την ερωτηση που μου εκανε??????

Μισό λεπτό να τα βάλουμε τα πράγματα σε σειρά...
    Τώρα, μετά από όλα αυτά... εσύ μπαίνεις στη Miui??? Έχει λειτουργικό το κινητό σου?

ναι μπηκε κανονικα και δουλευει αλλα μονο με τα πληκτρα της εντασης και το power on-off κανει το περασμα της ρομ πλεον και μονο wipe cache κανει οχι dalvik
    λοιπον μου λεει............please rename the update zip and put it to the root directory of SD CARD!!!!!!!!!@caeser

" Γεωπόνος”

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().

• Ο/H giannisag έγραψε:

ναι μπηκε κανονικα και δουλευει αλλα μονο με τα πληκτρα της εντασης και το power on-off κανει το περασμα της ρομ πλεον

Ωραία... Άκου... Προφανώς δεν διάβασες προσεχτικά παραπάνω για τις αλλαγές που έγιναν αυτή τη βδομάδα (ξαναδιάβασε τα με την ησυχία σου)
    Πρώτα απ'όλα κάτσε εκεί που είσαι τώρα, εφόσον πέρασες την τελευταία version (επειδή ΑΥΤΗ πέρασες!)
    Άκου τι συμβαίνει: Μετά τις τελευταίες αλλαγές στη rom, το recovery που ξέραμε, αντικαταστάθηκε με το εργοστασιακό Mi-recovery. Αυτό που είχε η συσκευή σου, όταν την πρωτοαγόρασες. Σύντομα, μες τη βδομάδα, ο admin θα σας δώσει νέα zipάκια (και οδηγίες) να ξαναπεράσετε το recovery που είχατε και πριν...
    Για τώρα είσαι "οκαυ"... μην ανησυχείς. Είναι "φυσιολογικό" που επέστρεψες πίσω στη Mi-recovery...
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

ναι μπηκε κανονικα και δουλευει αλλα μονο με τα πληκτρα της εντασης και το power on-off κανει το περασμα της ρομ πλεον

Ωραία... Άκου... Προφανώς δεν διάβασες προσεχτικά παραπάνω για τις αλλαγές που έγιναν αυτή τη βδομάδα (ξαναδιάβασε τα με την ησυχία σου)
    Πρώτα απ'όλα κάτσε εκεί που είσαι τώρα, εφόσον πέρασες την τελευταία version (επειδή ΑΥΤΗ πέρασες!)
    Άκου τι συμβαίνει: Μετά τις τελευταίες αλλαγές στη rom, το recovery που ξέραμε, αντικαταστάθηκε με το εργοστασιακό Mi-recovery. Αυτό που είχε η συσκευή σου, όταν την πρωτοαγόρασες. Σύντομα, μες τη βδομάδα, ο admin θα σας δώσει νέα zipάκια (και οδηγίες) να ξαναπεράσετε το recovery που είχατε και πριν...
    Για τώρα είσαι "οκαυ"... μην ανησυχείς. Είναι "φυσιολογικό" που επέστρεψες πίσω στη Mi-recovery...

δηλαδη δεν μπορω να βαλω μια προηγουμενη ρομ πια????

" Γεωπόνος”

• Ο/H giannisag έγραψε:

δηλαδη δεν μπορω να βαλω μια προηγουμενη ρομ πια????

Ναι βρε...άνετα! Και βέβαια μπορείς! Απλά τώρα, επειδή έχεις πια το Mi-recovery για να φλασάρεις μια ρομ, μέσα από το recovery πρέπει προηγουμένως να την μετονομάσεις σε "update.zip"! Ωστόσο... γιατί να επιστρέψεις πίσω? Σου λέω ότι σύντομα θα έχεις και πάλι την TWRP recovery που είχες και πριν... (και τώρα μπορείς να το κάνεις μόνος σου, αν "κολλήσεις" με την ιδέα, αλλά σου προτείνω να περιμένεις το .zip που θα σου δώσει ο Admin). Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα του κινητού σου...
  • Διαφήμιση
  • Ρωταω για το zip των μυνημάτων με τους 160 χαρακτήρες φιλε

" Γεωπόνος”

• Ο/H giannisag έγραψε:

Ρωταω για το zip των μυνημάτων με τους 160 χαρακτήρες φιλε

Πότε το ρώτησες αυτό? :D
    Με το mod των 160 χαρακτήρων δεν υπάρχει πρόβλημα απ'όσο ξέρω. O @dnomikos ανανεώνει κανονικά τη λίστα με τα τρέχοντα mods μια μέρα μετά την έκδοση των roms...
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

Με το mod των 160 χαρακτήρων δεν υπάρχει πρόβλημα απ'όσο ξέρω. O @dnomikos ανανεώνει κανονικά τη λίστα με τα τρέχοντα mods μια μέρα μετά την έκδοση των roms...

για τα zip γενικα ρωταω οπως το 160 αυτο εννοουσα......
    οκ αφου δεν παιζει θεμα θα περιμενω το αφεντικο να μας φτιαξει :D :D :D :D :D
    σε ευχαριστω παρα πολυ....το τρεμουλο στα ποδια ηρεμησε προς το παρων.... ^^ ^^ ^^ ^^
    θα κανω μια δοκιμη ομως επειδη τρωγομαι......δηλαδη........θα ξανακατεβασω την νεα ρομ να δω αν την βλεπει σαν update.........αν ναι τι επιλεγω πριν το reboot??????

" Γεωπόνος”

• Ο/H giannisag έγραψε:

Ωπα...εδω είσαι! Έχει ανανεώσει ο άνθρωπος... τώρα το είδα:

xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-χαρακτήρες-χωρητικότητα/
  • Διαφήμιση
  • Ο/H giannisag έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H giannisag έγραψε:

για τα zip γενικα ρωταω οπως το 160 αυτο εννοουσα......
    οκ αφου δεν παιζει θεμα θα περιμενω το αφεντικο να μας φτιαξει :D :D :D :D :D
    σε ευχαριστω παρα πολυ....το τρεμουλο στα ποδια ηρεμησε προς το παρων.... ^^ ^^ ^^ ^^
    θα κανω μια δοκιμη ομως επειδη τρωγομαι......δηλαδη........θα ξανακατεβασω την νεα ρομ να δω αν την βλεπει σαν update.........αν ναι τι επιλεγω πριν το reboot??????

Και αυτό το Mod με τους 160 χαρακτήρες, αν το θέλεις τώρα, μετονόμασέ το σε "update.zip", και φλασάρισέ το με το Mi-recovery... Θα παίξει κανονικά!