Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Βγήκε νέα ROM GTV-5.5.24 για το RedMi Note 3G/WCDMA... => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.5.24.zip Έχει αναβαθμιστεί το Recovery σε νέα Version TWRP 2.8.5 το οποίο και λύνει πολλά προβλήματα με το Backup & Restore...” miui-art αυτο υπαρχει και για το δικο μου κινητο,ποτε θα το ενσωματοσετε και για τα δικα μας κινητα?TWRP 2.8.5
-
καλημερες. θα εχουμε σημερα και εμεις αναβαθμιση για το κινητο μας?
-
Παράθεση από Mikrokabouro: “μολις πηρα στα χερια μου το Redmi 2 με 2gb μνημη. θελω να βαλω την τελευταια ROM αλλα για ασφαλεια ειπα να κανω ενα backup. πηγα να ακολουθησω τις οδηγιες απο εδω Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data» αλλα ουτε επιλογη για προγραμματιστες εχω στο κινητο και απο οτι φαινεται ουτε root εχει. συμβουλη? να περασω κατευθειαν την ROM ή να κανω κατι αλλο? πειραζει που δεν ειναι root το κινητο? (συγνωμη αν ρωτησα καμια μαλακια, ειμα…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από mparaxir: “Γιατρέ μου την συμβουλή σου. Τελικα έκανα απεγκατασταση το ελληνικό app mi band και κατέβασα από το play store είναι στα αγγλικα μου έκανε login αλλά δεν μου κάνει με τιποτα pair αμα το γραφω καλα ανάβουν τα λαμπάκια του mi band γράφει στο κινητό άγγιξε που; στο mi band; αλλά αποτυχαινει το pair. Χίλια συγνώμη για το of topic” Κατέβασε αυτή -> Mi Fit 1.3.912 Είναι αυτή που δουλεύω. Είναι στο 30% έτοιμη, στα ελληνικά δηλαδή και τα άλλα είναι στα αγ…
-
Γιατρέ μου την συμβουλή σου. Τελικα έκανα απεγκατασταση το ελληνικό app mi band και κατέβασα από το play store είναι στα αγγλικα μου έκανε login αλλά δεν μου κάνει με τιποτα pair αμα το γραφω καλα ανάβουν τα λαμπάκια του mi band γράφει στο κινητό άγγιξε που; στο mi band; αλλά αποτυχαινει το pair. Χίλια συγνώμη για το of topic
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από mparaxir: “σημερα μου ηρθε στα χερια το mi band.το φορτισα κανονικα παω να το συνδεσω στο κινητο και δεν το βλεπει. ξερει κανεις?Εχει ασχοληθει κανεις με αυτο?εννοειτε οτι φοραω την v6” λάθος θέμα :)) Login Κάνει ή το πρόβλημα είναι μόνο στο pair ; μια λύση είναι να δοκιμάσεις με παλαιότερη έκδοση του app” το ξερω οτι ειναι λαθος θεμα,εχεις δικιο επρεπε να ανοιξω θεμα καινουργιο. και στα δυο εχει προβλημα πριν ειχε μονο προβλημα στο pair εκανα εκαθαρση μ…
-
σημερα μου ηρθε στα χερια το mi band.το φορτισα κανονικα παω να το συνδεσω στο κινητο και δεν το βλεπει. ξερει κανεις?Εχει ασχοληθει κανεις με αυτο?εννοειτε οτι φοραω την v6
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στο φάκελο system/app βρίσκεις και διαγράφεις το Updater.apk, αλλά θα πρέπει να κάνεις το ίδιο μετά από κάθε αναβάθμιση. Την διαγραφή μπορείς να την κάνεις με χρήση κάποιου root explorer.” ωχ εκανα βλακει που εκανα παραθεση εδω,τεσπα. miui-art μηπως στην επομενη αναβαθμιση να ενσωματωσεις την νεα εκδοση που εχει βγει της recovery twpr αμα το γραφω σωστα.
-
Παράθεση από cas21: “Δεν θελω να γινω γκρινιαρης για κατι που αγαπω πολύ οπως η miui. Την γνωρισα με το htc desire και παροτι φλασαρα καμια 100 ρομ στο συγκεκριμενο κινητο παλι σε αυτη γυριζα.Μεγαλη και η χαρα μου οταν εβγαλε κινητο και μεγαλυτερη οταν καταφερα να παρω το κοκκινορυζακι(τωρα εχω το 1s).Και ενω εχουν περάσει 4 χρονακια απο την γνωριμια μου με την συγκεκριμενη ρομ, τα αστερια της Κινας ( developers)που ασχολουνται με τα κινιτακια μας αρχιζουν και με ξενερωνουν.Δυστυχώς αντίς να πηγ…
-
boss εμεις που εχουμε την moded rom δεν κατεβαζουμε αυτη που μας ηρθε σε ota?θα την κατεβασουμε οταβ την βαλεις εδω?
-
Παράθεση από maddoctor: “Αντιβίωση δίνω μόνο στους ασθενείς μου εάν έχουν πυρετό, όχι στο κινητό μου Εγώ πάντως άλλο launcher δεν έχω βάλει” Γιατρέ είσαι φάουλ στον πυρετό αντιβιωση; συνιθως αντιπυρετικα δεν δίνετε; αντιβιωση σε ιογενη λοίμωξη η σε ιωση
-
δυο ερωτησεις εχει βαλει κανεις αλλος στο κινητο αλλον launcer? και αμα ναι ποιον προτινετε?και αντιβιωτικο χρειαζετε το κινητο μας η οχι?
-
ασχετη ερωτηση παρηγγειλα απο το minideal το mi band μου δωσανε traking number αλλα δεν μου ειπανε με ποια εταιρια να κοιταω ποια σελιδα,ξερει κανεις? ευχαριστω
-
ξερω οτι ειμαι off topik παιδια παρηγγειλα σημερα το βραχιολακι το mi band. ερωτηση αυτο περνει και εκεινο roms?εψαξα καπου στο φορουμ δεν βρηκα κατι αντισοιχο,βρηκα ενα θεμα περι αυτου αλλα ειναι μονο μια σελιδα. το εχει αγορασει κανεις σας?εγω το πηρα επειδη αθλουμε αλλα και επειδη ειναι μπανικο στο χερι.
-
Παράθεση από vajan07: “καλησπερα παιδια... μια ερωτηση... επειδη δεν εβγαλα ακρη για hongmi 1 τι προτεινετε την εκδοση με kernel mod η την αλλη και γιατι? θα δω καποα διαφορα? κυριως με ενδιαφερει να κανω χωρο στο κινητο για περισσοτερες εφαρμογες... με την 5.4.3 που εχω τωρα εχω θεμα δεν μου φτανει και ειπα σημερα να δω τι θα κανω και πριν απο τα fix που ειδα οτι υπαρχουν λεω να βαλω την καινουργια ρομ αλλα εχω αυτο το διλλημα... καρτα μνημης εχω toshiba class 10 30mb/s... περιμενω να μου δωσετ…
-
μεχρι στιγμης παρα πολυ καλη εκδοση. δεν ξερω ειδα λιγο ποιο ζωντανα τα χρωματα στα παιχνιδια και επιτελους σοβαρη βελτιωση στην καταναλωση μπαταριας. μπραβο παιδια στην καλη δουλεια που κανετε
-
Παράθεση από loko_g: “Απ' ότι καταλαβαίνω, θα την προσπεράσω την 5.5.1! Έχω redmi note 3g. Αν κάνω λάθος πείτε μου να την βάλω! Ευχαριστώ.” μπα μην την βαλεις δεν αξιζει,κανε υπομονη μεχρι την παρασκευη που θα βγουν καινουργιες ρομ,μπας και ειναι καλυτερες.
-
Παράθεση από maddoctor: “Λοιπόν η 5.5.1 είναι μόνο bugs! Τώρα μου έβγαλε ότι η εφαρμογή Μπρελόκ μόλις σταμάτησε! (Έχουμε μπρελόκ στο τηλέφωνο!?) Πήγα να πάρω printscreen και μου έβγαλε ότι η γραμμή κατάστασης μόλις σταμάτησε. Παίζω Dungeon Hunters 4 και ενώ είμαι στο παιχνίδι, μου βγάζει η εφαρμογή Cleaner μόλις σταμάτησε! Γυρίζω στην προηγούμενη!” Συμφωνο και εγω βγάζει ώρες ώρες κάτι κουφα αλλά δεν ξαναγυρναω στην προηγούμενη 3ημερες μένουν να βγει καινουργια ρομ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι απλό γιατί οι Moded ROM δεν έχουν ΟΤΑ υποστήριξη, και άρα θα κατεβάζεις την κανονική ROM...” miui-art αυτο δεν θα το φτιαξουν καποια στιγμη οι κινεζοι?εμεις τωρα βαζουμε την moded λογου του θεματος με την sd καρτα. δεν μπορουν με καποιο τροπο να το φτιαξουν?ωστε να βαζουμε και εμεις πλεον την κανονικη εκδοση που θα υποστηριζει ota?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mparaxir: “προς πληροφορηση αν και εγω πλεον εχω την v6 ειδα το επισημο σαιτ της xiaomi εχουν βγαλει την v5 30 stable. φιλε admin θα την ανεβασετε καποια στιγμη?” Η υποστήριξη στην MIUI V5 έχει σταματήσει. Αν σας δίναμε Update σε V5 θα είχε σοβαρά κενά στην μετάφραση...” α μαλιστα οκ,απλα το ανεφερα επειδη μερικοι βαζουν ακομα v5 stable.