Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 324.

• @kwstpap καλησπερα. Δυστυχως δεν καταφερα να το αποφυγω και εγω το fr γιατι με την επιστροφη στην 8.8.3 κρασαρε συνεχως καποια διεργασια του android καθιστοντας το κινητο ουσιαστικανα μην μπορει να χρησιμοποιηθει..... Οποτε το fr ηταν μονοδρομος και μπηκε η 8.8.16 και εξαφανιστηκε και το θεμα με τα μαυρα......για να δουμε τι συμπεριφορα θα εχει αυτη......

• Καλησπερα παιδια, με την νεα rom παραμενει το προβλημα με τα μαυρα στις ρυθμισεις.......Εγκατασταση πανω απο την 8.8.3 με wipe dalvik kai cache.....επιστροφη στην 8.8.3

• @sgatz το ξηλωσα και εγω τωρα, για την ωρα δεν αποσυνδεθηκε.....θα δειξει. Οντως απενεργοποιησα τις ειδοποιησεις απο το mi fit και αφησα του mi band tools και βλεπω εστρωσε. Απ'οτι καταλαβα εστελνε και το mi fit και το miband tools για αυτο ερχονταν διπλες..........

• Παράθεση από sgatz: “Αν έχεις την δυνατότητα κατέβασε το mi band tools και θα έχεις και ειδοποιήσεις και τα πάντα και ξηλώνεις το gadgetbringe και ησύχασες. ” Το έχω αγοράσει το mi band tools απλά δεν συνδέεται χωρίς το gadgetbridge αν το λες για εμένα.....

• Παράθεση από amavroudis: “Το gadgetbridge το κάνεις απεγκατασταση όταν τελειώσεις με την ελληνοποίηση... ” Μόλις το εκανα απεγκατασταση δεν είχα ειδοποιήσεις και δεν συνδεόταν με τίποτα το mi fit Οποτε ξανά εγκατάσταση και τι θαύμα δουλεύει το mi fit και ερχονται ειδοποιήσεις

• Παιδια καλησπερα, καταρχην να ευχαριστησω πολυ για την βοηθεια απο το νημα εδω για να περασω τα ελληνικα στο mi band 3 μου. Ολα κομπλε με τα ελληνικα και στον καιρο και στις ειδοποιησεις και παντου, με την τελευταια εκδοση του firmware και την σταθερη εκδοση του maddoctor, το mi fit 3.4.4 Gr. Μια δυο ερωτησουλες που μπορει και να φαινονται χαζες.... 1ον οταν ερxονται ειδοποιησεις ερχονται διπλες και 2ον ειναι απαραιτητο το gadgetbridge γιατι εχω την εντυπωση οτι στελνει αυτο τις ειδοποιησεις μια…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• @giannisatsi και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά δεν έχω το default θέμα.... Το euphoria v9 έχω πάνω.... Αλλά να πω την αλήθεια ΔΕΝ το άλλαξα για να δοκιμάσω κάτι άλλο.....

• Καλησπέρα παιδιά, να επιβεβαιώσω και εγώ το θέμα με τα μαύρα φόντα στις ρυθμίσεις με την 8.8.9, σε μένα ήταν ορατό σε μερικές όχι σε όλες. Π. Χ. στο υπομενου του σημείου πρόσβασης φαίνονταν μόνο οι διακόπτες και όπου είχε γράμματα λες και είχε λογοκριθεί...... Το μαύρο που βάζουν από πάνω!!!!!! Οπότε επιστροφή στην 8.8.3 και όλα καλά. Σε αναμονή νεώτερης που δε θα έχει πρόβλημα. Καλό απόγευμα σε ολους.

• Ενα μυαλο μας εμεινε και κεινο ταλαιπωρημενο.........

• Παράθεση από Panos21t: “καλησπερα. απ οταν εβαλα την miui 10 μια στις 100 το home buttton δεν μ ξεκλειδωνει, το παταω αναβει η οθονη αλλα δε ξεκλειδωνει. λογικα δεν ειναι θεμα hardware ε??? ” Καλημερα, το παθαινα αρκετες φορες εως την ωρα που παρατηρησα κατι......θελει πολυ απαλο αγγιγμα για να ξεκλειδωσει με το αποτυπωμα αλλιως το θεωρει οτι πατας το home button!!!! Δοκιμασε το και θα δεις. Σωστη παραθεση!!!

• Παράθεση από giannisatsi: “Καλημέρα έχει δοκιμάσει κάποιος στην 8.8.3 αν λειτουργεί η Google camera? Που βλέπουμε αν είναι ενεργοποιημενο το camera2 api/Hal3 γτ δεν το βρίσκω στο build.Prop ” Λαθος παραθεση παιδιαααααα.........

• @linuxilakis μολις το εκανα ξανα wipe τις cache και δουλευει.......(μπορει να ηταν αυτη που εκανα τωρα η 2η ή 3η φορα!!!) Καλα τα λεω εγω μηχανηματα του διαβολου!!!!!!!!!

• Παιδια καλησπερα. Περασα την τελευταια την δικια μας 8.8.3 και ειδα οταν το συνδεω με το PC να κρασαρει καποια διεργασια android media transfer protocol ή καπως ετσι τελος παντων και δεν μπορω να περασω αρχεια απο το PC στο κινητο και αντιστροφα. Κανενας αλλος με το ιδιο θεμα? Ή αν υπαρχει καποια λυση πανω σε αυτο? Μιλαμε για την δικια μας 8.8.3 η οποια περαστηκε πανω απο την 8.7.19 με καθαρισμο των cache οχι με FR.

• Καλησπερα και καλη μας τυχη.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Panos21t: “ναι παιδια τα δοκιμασα ολα. ολα μια χαρα ειναι. εχω βαλει τη eu εγω να γνωριζεται οχι την δικια μας. ” Εγω για την δικια μας μιλαω.........

• Παράθεση από Panos21t: “εξηγησε μ αν μπορεσεις ακριβως τι να ακνω και τι παθαινεις ” Καλημερα, μπορεις να μπεις στις ρυθμισεις της καμερας????? (για την stock μιλαμε) ή του συγχρονισμου του mi account? Εγω επεστρεψα στην 8.7.19 και αναμενω πλεον την επομενη εκδοση.....

• @MIUI_ART εκανα και καθαρισμο προσωρινης μνημης , τιποτα......εκκαθαριση δεδομενων εφαρμογης ........τιποτα @Panos21t δοκιμασε τα αυτα που αναφερω πιο πανω και αν δεν το κανει σε σενα τοτε καποια στραβη εκανα εγω.......(απλα εκανα αναβαθμιση, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο)