Γνωρίζει κανείς αν ποτέ σε μελλοντικό update θα αποκτήσει το βίντεο 60fps σε 1080p η σε 4K;
Είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που με ξενερώνει σε αυτή τη συσκευή, ειδικά όταν έχει τόσο καλή κάμερα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειμαι σε miui 9 . Μπορω να φλασαρω την 10 με απλη εγκατασταση και οχι fr?
Θεωρητικά μπορείς. Επειδή όμως οι αλλαγές είναι μεγάλες και εμφανισιακά αλλά και παρασκηνιακά, αν δεν πέσεις σε τιποτα bootloops, στην καλύτερη δε θα λειτουργεί τίποτα σωστά και θα έχεις διαρκώς force close συστήματος κλπ. Οπότε δεν το γλιτώνεις το fr.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρητικά μπορείς. Επειδή όμως οι αλλαγές είναι μεγάλες και εμφανισιακά αλλά και παρασκηνιακά, αν δεν πέσεις σε τιποτα bootloops, στην καλύτερη δε θα λειτουργεί τίποτα σωστά και θα έχεις διαρκώς force close συστήματος κλπ. Οπότε δεν το γλιτώνεις το fr.
Με το φρ υποθετω χανω τα παντα απο το τηλ και πρεπει μετα να τα περασω παλι απο την αρχη ολα ενα ενα? Μπορεις να με βοηθησεις γιατι εκει κολλαω
Με το φρ υποθετω χανω τα παντα απο το τηλ και πρεπει μετα να τα περασω παλι απο την αρχη ολα ενα ενα? Μπορεις να με βοηθησεις γιατι εκει κολλαω
Εφαρμογές θα χάσεις και οποίες ρυθμίσεις είχες κάνει στην συσκευή. Αυτές εάν θες μπορείς να τις κρατήσεις backup με το Titanium backup αν είσαι root. Καλό είναι να αποθηκεύσεις φωτογραφίες βίντεο και ότι άλλο θες σε κάποιον υπολογιστή, αν και αυτα δεν επηρεάζονται εφόσον δεν κάνεις wipe internal storage. Εσύ θα χρειαστεί να κάνεις wipe data, cache και dalvik cache.
Καλησπερα παιδια, το απογευμα κατεβασα την τελευταια 8.7.26 και την εκανα εγκατασταση πανω απο την 8.7.19 με καθαρισμο των cache, ελπιζοντας σε λιγο καλυτερη μπαταρια απο την προηγουμενη. Ελα ομως που εχει αλλα θεματα αυτη η ROM.......Ανοιγεις ρυθμισεις και κανεις συγχρονισμο τον mi λογαριασμο πατας για να επιλεξεις τι θα κανεις συγχρονισμο..........fc!!!!!! Ανοιγεις καμερα πας ρυθμισεις.........τα ιδια!!!! Αυτα ειναι δυο μονο που εχω εντοπισει στις λιγες ωρες που την εχω πανω. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει και πως να διορθωθει ή να επιστρεψω στην 8.7.19????????
Ευχαριστω πολυ για την οποιαδηποτε βοηθεια.
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
Καλησπερα παιδια, το απογευμα κατεβασα την τελευταια 8.7.26 και την εκανα εγκατασταση πανω απο την 8.7.19 με καθαρισμο των cache, ελπιζοντας σε λιγο καλυτερη μπαταρια απο την προηγουμενη. Ελα ομως που εχει αλλα θεματα αυτη η ROM.......Ανοιγεις ρυθμισεις και κανεις συγχρονισμο τον mi λογαριασμο πατας για να επιλεξεις τι θα κανεις συγχρονισμο..........fc!!!!!! Ανοιγεις καμερα πας ρυθμισεις.........τα ιδια!!!! Αυτα ειναι δυο μονο που εχω εντοπισει στις λιγες ωρες που την εχω πανω. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει και πως να διορθωθει ή να επιστρεψω στην 8.7.19????????
Αν δεν βοηθήσει η διαγραφή δεδομένων από τις ρυθμίσεις => όνομα εφαρμογής, ίσως είναι κάποιο Bug από την Source ROM.
Ευχαριστω πολυ για την οποιαδηποτε βοηθεια.Την εκανα κι εγω την αναβαθμιση αλλα δεν εχω βρει μεχρι στιγμης καποιο προβλημα. Ολα πανε καλα.
την εκανα κι εγω την αναβαθμιση αλλα δενε χω εντοπισει καποιο προβλημα.
@Panos21t δοκιμασε τα αυτα που αναφερω πιο πανω και αν δεν το κανει σε σενα τοτε καποια στραβη εκανα εγω.......(απλα εκανα αναβαθμιση, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο)
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............