Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 324.

• Από εκεί σα να το θυμάμαι και εγώ από την ενότητα επαφές απλά τώρα δεν υπάρχει...... Τέλος πάντων κράτησα backup τους αριθμούς που εκανα block από το Contacts + οπότε μικρό το κακό. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την προσπάθεια πάντως. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• BTW μου έλειψε η δόνηση στο ξεκλείδωμα με το αποτύπωμα που είχε η stable....... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• @spiderman3 λέω για τον συγχρονισμό στο Mi cloud την λίστα φραγων την οποία δεν την δειχνει σε αυτά που θέλεις να συγχρονιζουν με το Mi cloud. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά σε όλους που γιορτάζουν σήμερα, επειδή κόλλησα τώρα, και λίγο λόγω ηλικίας, από κάπου είχα απενεργοποιησει τον συγχρονισμό για την λίστα φραγων, λόγω του ότι δεν συγχρονιζε ποτέ και τώρα που έδωσα τα δικαιώματα και βλέπω ότι ο συγχρονισμός πάει καλά θέλω να το δοκιμάσω ξανά. Αλλά τα καταραμένα χρόνια περνάνε και δεν μπορώ να θυμηθώ από που το απενεργοποιησα για να το ενεργοποιήσω ξανά.... Μία βοήθεια για να ξαναθυμηθω σας παρακαλώ....

• @volaras καλημέρα και χρόνια πολλά, δεν έχω δοκιμάσει καθόλου με την Official rom αλλά με την ελληνική με τον τρόπο που έγραψα νωρίτερα δουλεύει σίγουρα. Έτσι όπως το λες όντως φαίνεται για θέμα της rom. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• @koziris τι έκανες? Το κατάφερες? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• Το rootswitch κάνει την δουλειά όλη, αυτό κρύβει το root, το ενεργοποιεί και το απενεργοποιει όταν θέλεις εσύ. Ψαξτο στο Google κατέβασε το καντο εγκατάσταση δωστου δικαιώματα στο super user και το ανοίγεις μετά και κάνεις disable το root και βλεπεις κανονικότατα ote TV Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• @koziris κάποιο υπόλοιπο θα έμεινε από το magisk. Το rootswitch τι σου γράφει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• @koziris καντο με τον τρόπο που σου γράφω και πες μου σε παρακαλώ αν δουλεύει @lefesta δε νομίζω να έχεις πρόβλημα απλά θα κάνεις απεγκατασταση το SU μετά, έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύει το SU μετά την εγκατάσταση της rom. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• Αν δεις στην προηγούμενη σελίδα λέω ότι κάνεις απεγκατασταση το magisk wipe cache & dalvik επανεκκίνηση check ότι δεν είναι root ξανά recovery και install το super SU wipe cache and dalvik και μετά εκκίνηση του τηλεφώνου. Εγώ έβαλα την SR3 Super SU 2.79, ποιά έκδοση του SU έβαλες εσύ? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• @koziris πριν βάλεις το super SU έκανες uninstall με τον Uninstaller του το magisk? Αν όχι κάνε ξανά εγκατάσταση την rom αφού βγάλεις το super SU να μείνει μόνο το magisk το οποίο κανεις απεγκατασταση με τον Uninstaller του και μετά βάζεις τον super SU και είσαι οκ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• Φίλε @koziris ποια είναι η rom που έχεις πάνω? Γιατί αν είναι η τελευταία dev 7. 4.20 όπως θα μπορέσεις να δεις και λίγο πιο πάνω έχει το magisk αντί για το super SU και δεν δουλεύει το root switch. Εξηγώ πριν από δύο τρία ποστ πως το έκανα να ξαναδουλεψει. Αν εισαι σε προηγούμενη rom είσαι με το super SU ή έχεις κάνει root με τίποτα άλλο? Έχεις δώσει φαντάζομαι κανονικά δικαιώματα root στο πρόγραμμα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• Φίλε @spideman3 το έψαξα λίγο, γιατί γύρισα πριν από λίγο από την δουλειά και κατέβασα και πέρασα την τελευταία, με παρέπεμπαν τα περισσότερα αποτελέσματα στο switch της εφαρμογής, το οποίο παρεμπιπτόντως θυμίζει πολύ το suhide αλλά αποτέλεσμα..... τζίφος. Θα το δω το πρωί με καθαρό μυαλό, απλά ήθελα να το επισημάνω στα παιδιά που χάρηκαν με το root switch για να μην απογοητευτουν απότομα... =============== Απρ 22nd 2017, 1:06pm =============== Καλημέρα παιδιά, μετά από αρκετό ψάξιμο στο δίκτυο …

• Παιδί καλησπέρα. Θεματακι προέκυψε με την νέα dev 7.4.20 και την αλλαγή από το SU στο magisk. Δεν δουλεύει το root switch λέει ότι δεν είναι συμβατό και ότι το magisk έχει δικό του switch (το οποίο σε μένα ΔΕΝ δούλεψε btw). Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο στα τοοοσα χρόνια που ρουταρω κινητά αν το έχει δουλέψει κανένας και ξέρει τα κόλπα του ας τα σφυρίξει προς τα εδώ. Αλλιώς επιστροφή στην 7.4.14 και το κεφάλι ήσυχο....

• Φίλε @koziris με το που ανοίξεις το πρόγραμμα πάνω πάνω έχει ένα διακόπτη που λέει enable και είναι στο on το κάνεις off και είναι εκτός root, το κάνεις on και έχεις root ξανά κανονικά. Σου βάζει και εικονίδιο αν θέλεις στην γραμμή ειδοποιήσεων για να το κάνεις από εκεί....

• Παράθεση από lefesta: “Καλημέρα παιδιά Έχω το εξής με το κινητό, κάθε πρωί στην πρώτη ώρα περίπου η μπαταρία πέφτει γύρω στο10% με απλή χρήση, μόλις φτάσει στο 90% και έπειτα στην διάρκεια της ημέρας και με φουλ χρήση με data wifi ανοικτά μπορεί να φτάσει έως το βράδυ στο 35-30% υπόλοιπο δηλαδή έχει μια φυσιολογική κατανάλωση, τι μπορώ να κάνω για αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καποτε αν θυμαμαι καλα (εποχες Android 4 ειχε επιλογη στο twrp ή στο cwm, να κανεις res…

• Παράθεση από Thracia: “@babis306 Σε redmi note 3 pro δεν έχω πρόβλημα με Πειραιώς και Εθνικής,το κινητό δεν ήταν ποτέ unrooted ” Και εγώ δεν είχα ποτέ με την εφαρμογή winbank, απλά αναφέρθηκε από άλλο χρήστη εδώ γι αυτό το ανέφερα.

• Καλημέρα, να ξέρετε παιδιά και disable να κάνεις το root στην εφαρμογή της Πειραιώς το βλέπει πάλι rooted το κινητό με ότι αυτό συνεπάγεται, πάντως σε μένα κρασαρει μια φορά και ανοίγει κανονικά την δεύτερη χωρίς disable το root. Ενώ πριν το security update του Νοεμβρίου όταν δούλευα το suhide από xda το έκρυβε κανονικά ακόμα και στην εφαρμογή για πληρωμή μέσω κινητού της Πειραιώς. Μετά από το update του Νοεμβρίου δυστυχώς το suhide δεν δουλεύει και μπαίνε σε bootloop το κινητό. Όλα αυτά με το N…

• RE:

babis306 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Δουλεύει ρε φίλε!!!! Δεμ το βρήκα όμως στο play store , το βρήκα στο aptoide.. 8|” Δεν μπορώ να θυμηθώ από που το είχα βρει, σίγουρα πάντως όχι στο play store, ή xda ή όταν το googlαρισα μου έβγαλε κάποιες σελίδες και από κει το κατέβασα. Χάρηκα που δούλεψε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου

• Παράθεση από haris8: “καλησπερα .... εχω κανει εγκατασταση την εφαρμογη otetvgo και οταν παω να δω ενα καναλι δεν με αφηνει , γραφει οτι η συσκευη ειναι rooted. το SU το εχω κανει απεγκατασταση απο την προηγουμενη rom που ειχα (τωρα εχω την xtrv7.3.30). εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη του οτε και την ξανα εβαλα αλλα τιποτα. καμια λυση? ” Καλησπέρα, ειχα και εγω αυτο το θεμα απο το Nexus 5x που ειχα ακομα και ψαχνοντας τοτε στο xda βρηκα την λυση με το root switch το οποιο το χρησιμοποιω ακομα κ…