Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 324.
-
@Thracia οι διπλες εφαρμογες δουλευουν κανονικοτατα, δεν ειπα οτι δεν δουλευουν. Απλα χωρις λογο και χωρις να τις κανω εγω εβγαλε σε διπλες εφαρμογες 1) τον καιρο, 2) Mi Video, 3) Dolby, 4) Ληψεις, 5) Σαρωτης, 6) Αναβαθμιση, 7) Αριθμομηχανη..........Δουλευουν κανονικα και αυτες αλλα ΔΕΝ μπορω να τις απενεργοποιησω..... (τις διπλες, οχι τις κανονικες) δεν τις εχει μεσα στο μενου των διπλων εφαρμογων....(ειναι ολες εφαρμογες συστηματος).
-
@Thracia αν ειναι να ξανακανω fr προτιμω να μεινω με την 8.8.23. Αν περναει η XTRV απο πανω χωρις fr τοτε να την δοκιμασω. Ετσι κι αλλιως με την 8.8.23 δεν εχω θεματα, εκτος απο ενα fc που μου βγαζει αλλα δεν μπορω να καταλαβω απο τι ειναι ..... γραφει : "κυρια .........." εκλεισε.....αποστολη αναφορας - ακυρωση (και εμφανιση λεπτομερειων) το οποιο δεν βλεπω να με επηρεαζει σε κατι. Θα μεινω εδω μεχρι να στρωσει λιγο η κατασταση με τις ROΜ για το κινητο μας. Αν διαβασω ή δω καπου οτι εχουν λυθει…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπερα παιδια, περασα την 8.8.30 πανω απο την 8.8.23 με wipe cache & dalvik και ειχα fc στα θεματα.......Δεν τσεκαρα τιποτα αλλο, επιστροφη στην 8.8.23. Την περασε κανενας αλλος? Ειχε τετοιο προβλημα? Υ.Γ. 1. Αν θελει fr για να δουλεψει σωστα......ευχαριστω αλλα θα παραμεινω στην 8.8.23!!! Υ.Γ. 2. Εχει κανει διπλες εφαρμογες τον καιρο, Mi Video, Dolby, Ληψεις, Σαρωτης, Αναβαθμιση και Αριθμομηχανη.........και δεν μπορω να τις καταργησω!!!!!! Καμια ιδεα??????
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Καλημέρα, τα πράγματα είναι απλά. Το Mi Fit 3.4.6 του γιατρού έχει μέσα το τελευταιο fw και τα resources και τα περνάει μόνο του. Κατεβάστε το ανοίξτε το κατά ένα καφεδάκι και μέχρι να πιείτε το μισό θα έχει κάνει σύνδεση και θα έχει περάσει το τελευταίο fw και μετά τα resources μόνο του χωρίς να κάνετε τίποτα..... Καφεδάκι θα πίνετε. Τόσο απλά, χρόνο θέλει λίγο κανένα τεταρτακι με εικοσάλεπτο.
-
Εγω SU δουλευω δεν μου καθησε το magisk με την καμμια απο εποχες Nexus ακομα. Η μπαταρια οντως φαινεται αρκετα καλη αν και με τρομαξε λιγο η καταναλωση του συστηματος, ελπιζω οτι θα στρωσει μετα απο 2-3 μερες. Αλλα αυτο με το fr μου εκανε τα νευρα τσαταλια.......εν τω μεταξυ ολως περιεργως δουλευει και το mi message.......... Η μπαταρια εχθες μου πηγε 23 ωρες με 3 ωρες ενεργη οθονη αλλα ανοιχτα 4g gps και bluetooth (συνδεδεμενο με το αμαξι και με το mi band). Στην 8.8.3 ειχα φτασει να δω 1 ημερα…
-
@Firem@n Καλησπερα, σε ποια εμεινες τελικα? Στην 8.8.3 ή στην 8.8.23? Αυτο με το fr ειναι αστα να πανε.....και δεν κανει σε τοποικο αντιγραφο ασφαλειας ολες τις εφαρμογες....... οποτε ξανα απο την αρχη στησιμο ολο το κινητο BY THE WAY εγω εμεινα με την 8.8.23 και μεχρι στιγμης ολα καλα ....... (ετσι λεω, θα δειξει)
-
Καλημερα, τα νευρα μου παιδια με αυτες τις αναβαθμισεις η μια χειροτερη απο την αλλη. Αφου εκανα το λαθος και εφυγα απο την 8.8.3 και πηγα στην 8.8.16 τωρα στην αναβαθμιση στην 8.8.23 εχει 20 λεπτα και ακομα να ανοιξει το κινητο. Ειναι στην οθονη XTRV με τις τελιτσες να αναβοσηνουν απο κατω...... Να το κοψω και να ξανακανω εγκατασταση ή θα ανοιξει μετα απο καμια μερα? Μαλλον επιστροφη στην 8.8.16 και παραμονη εκει.
-
-
@George 21 εχεις το mi fit του γιατρου πανω? Αν ναι τοτε δοκιμασε να αλλαξεις απο: προφιλ-> Mi Band 3 -> ρυθμισεις προβολης band καποια σειρα απο εκει και κανε αποθηκευση. Εμενα τουλαχιστον 2-3 φορες που το εκανε ετσι εστρωσε. Εχω την εντυπωση οτι προκειται για καποιο bug ή διενεξη με καποιο αλλο προγραμμα (στην δικια μου περιπτωση μολις εβγαλα το gadgetbridge δεν το ξανακανε)
-
Καλημερα παιδια, τα θεματα της εμφανισης δεν τελειωνουν μου φαινεται και με αυτην την εκδοση...πγα να συνδεσω το κινητο με το στερεοφωνικο του αυτοκινητου και δεν φαινονταν τιποτα απο γραμματα απο κατω (εκει που λεει να εχει προσβαση στις επαφες, κλησεις κλπ) εντελως ασπρο......(εφυγε το μαυρο). Επειδη ομως το εκανα fr και βαριεμαι να το ξανακανω για να παω στην 8.8.3 το συνδεσα (μαντευοντας) και το αφηνω για επομενο update. BY THE WAY καλη δουλεια εγινε σε αυτο το update, μου φαινεται λιγο πιο …