Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 254.

• Παράθεση από divo: “όταν λες το "γαύρο" εννοεις το ...ψαρι φανταζομαι ”

• Καλώς τονα τον Αναστάση !

• Παράθεση από soulg: “Του χρόνου λέω να ξεκινήσουμε την 4η μέρα να ψηφίζουμε! ” Του χρόνου θα μας το δώσουνε από τ`αποδυτήρια,κάτι σαν τον γαύρο δλδ

• Καλημέρα, να έχουμε όλοι μιά καλή χρονιά στα επαγγελματικά,υγεία και τέλος και πιό σημαντικό στις οικογένειες μας. Αλλοι τέσσερις ψήφοι πρωινοί 1618-1619-1620-1621,ανεβήκαμε πάντως από χθές !

• 3 ψήφους (911,912,913) από τα τρία accounts που έχω,αλλά απ`ότι είδα ινδία και ινδονησία δεν πιάνονται !!

• Καλώς ήρθες Φώτη,μιά απορία είσαι δίτροχος ή τετράτροχος ?

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26349/

• Είναι 3 παντρεμένες μία γαλλίδα μία αμερικάνα και κλασικά και μία ελληνίδα συμφωνούν να κάνουνε ένα τεστ στούς άντρες τους ότι θα τους βάλουν γιά μία εβδομάδα να κάνουν τις δουλιές του σπιτιού,έτσι λοιπόν μετά απο 10 μέρες βρεθήκαν να πουν η κάθεμια τι έγινε. Ξεκινάει η γαλλίδα " Το είπα στον Ζανπόλ και την την πρώτη μέρα δεν είδα τπτ την δεύτερη πάλι τπτ την τρίτη όμως έπιασε την σκούπα και έκανε το σπίτι λαμπίκο " δεύτερη η αμερικάνα ¨" το είπα στον Πητ την πρώτη μέρα δεν είδα τπτ την δεύτερη …

• 2114.13010208.99999999.264.W9fzff ελπίζω να είναι αυτο που θες.....................................

• Σκέφτομαι ν`αγοράσω το Redmi 4 pro από alieExpress και πιό συγκεκριμένα από Top-one είναι μέσω ευρώπης για μην έχω τπτ τελωνεία και άλλα τέτοια παρατράγουδα,το ερώτημα είναι ότι κάπου στα FAQ που αφορούν τον αγοραστή λέει σε μορφή ερώτηση - απάντηση το παρακάτω Can I unlock the bootloader of Redmi Note 4 ? No, it can't be unlocked now. παίζει να ισχύει και για το Redmi 4? ξέρει κανείς τίποτις ?

• Δύο μοντέλα το 3s 3/32 και το Note 3 3/32 στο φυλλάδιο του Κωτσόβολου που τρέχει μέχρι και 31/12,το note το έπιασα στα χέρια μου και έρχονται με global rom.

• ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ !!

Liopetis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρες πολλές, ξέρει κανείς ποτέ θα έχουν τα κινεζομάγαζα κανά εκπτωτικό event πάλι τύπου Black Friday ?

• Πιό συγκκριμένα η οθόνη ( δεν φτάνει που έβγαλε το tempered γιατί είχε ραγίσει αντί να το προσέχει σαν κόρη οφθαλμού το έβαλε στην τσέπη και έφυγε από 1,5 μέτρο αυτά για τον γιό μου ) τώρα λοιπόν ανοίγει κανονικά και δουλεύει απλά δεν ακούει η οθόνη τίποτα ειδικά στο σημείο που την έφαγε απ`ότι είδα είναι το σημείο που κουμπώνει το βύσμα της οθόνης με το mother της συκευής. Βρήκα οθόνες σε Ali και ebay από 21 έως και 26 γιούρια με αυτη του ebay να δείχνει πιό καλή περίπτωση,η ερώτηση μου είναι ξ…

• Εγώ με την NOHON είμαι ακριβώς στα ίδια όπως με την μαμίσια καβάτζωσα λοιπόν την μαμίσια και πίνω το αίμα της ΝΟΗΟΝ

• Παράθεση από dmsili: “Καλησπέρα!μπορεί κάποιος να μου προτείνει μπαταρία original για το redmi note 2? ” Οσοι έχουμε πάρει την NOHON είμαστε ευχαριστημένοι είναι σαν την original και σε περιπτώσις έχει γραφτεί ότι είναι και καλύτερη !

• Καλησπέρα,δεν μπορώ να βρώ την THUNDER 8.0.2.0 stable που φοράω στο RN2 έχει μόνο την 8.0.1.0 μήπως μπορεί καποιός να δώσει το link ?

• Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά στο μάθημα της αριθμητικής: - "Υπάρχουν δύο πουλάκια πάνω στο δέντρο. Αν ο κυνηγός πυροβολήσει το ένα από αυτά, πόσα θα μείνουν;". Οπότε σηκώνει το χέρι της η Μαρία. - "Ναι Μαρία", λέει η δασκάλα. - "Ένα", απαντάει η Μαρία. Ωστόσο ο Τοτός σηκώνει επίμονα το χέρι του φωνάζοντας: - "Όχι." Η δασκάλα λοιπόν του απευθύνει το λόγο. - "Δεν θα μείνει κανένα, αφού και το δεύτερο πουλάκι θα ακούσει τον πυροβολισμό, θα τρομάξει και θα φύγει", της λέει ο Τοτός. - "Όχι, Τοτέ, τώρα …

• Παράθεση από geobas: “Βρε παιδιά , γιατί χτυπιόσαστε με το default weather και δεν κατεβάζετε μιά εφαρμογή . ” Εμένα προσωπικά μου αρέσει που στα widgets στην αρχική οθόνη βγαίνουν και η ημερομηνία-ωρα και ο καιρός μαζί με την default,δεν ξέρω γιατί δεν το έχω ψάξει αν μπορεί να γίνει το ίδιο και με άλλη εφαρμογή.

• Καλημέρα,είναι 2-3 μέρες τώρα που δεν μου συνδέεται στην εφαρμογή του καιρού,δοκίμασα manual γύρισα την γλώσσα στα αγγλικά τπτ,έβαλα άλλη εφαρμογή από play store και πάει κανονικά,έκανα ένα καθαρισμό δεδομένων τπτ. Κάποιος με καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24407/

• Ρε @alex42 με όλο το θάρος που μου δίνει το γεγονός ότι δημοσιοποίησες το πρόβλημα σου αν είναι όντως όλα όπως μας τα λες ( δεν αμφιβάλω ) είναι λάθος σου να το κρατήσεις και κρίμα τα χρήματα που έδωσες 150 γιούρια,είναι σίγουρο ότι είσαι 5ος -6ος- 7ος ? στην σειρά που θα το γυρίση το ριμάδι πίσω,μην μασάς !!