Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Φυσικά Μανώλη λόγω του ότι είναι σκουλήκι το στομάχι είναι πολύ κοντά στον εγκέφαλο
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπόν κατέβασα το εργαλείο ξεκλειδώματος, σταματάει στο 50% και μου γράφει: Couldn't verify device No need to unlock this device
Μπήκα ξανά στο i.mi.com και εντόπισα το κινητό μου αλλά πάλι το ίδιο. -
Ο/H teofril έγραψε:
Λοιπόν κατέβασα το εργαλείο ξεκλειδώματος, σταματάει στο 50% και μου γράφει: Couldn't verify device No need to unlock this device
Μπήκα ξανά στο i.mi.com και εντόπισα το κινητό μου αλλά πάλι το ίδιο.
Δες το ποστ 4704.
XTRV the Greek miui definition -
Αυτή τη στιγμή μετά από αναβάθμιση έχω την 8.1.4.0 και έχω πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα από την Xiaomi. Επειδή έχω μπερδευτεί, αυτό που μου γράφεις στο τέλος του ποστ 4704 να περάσω την Official global dev μπορώ να το κάνω με το λεγόμενο πολυβόλο; Και τι θα καταφέρω με αυτό, θα έχω ελληνικά και google;
-
Εγώ αυτά τα κάνω με mi flash και fastboot Rom σε fastboot mode. O @demakhs με το πολυβόλο. Ναι με global dev θα έχεις Ελληνικά και θα μπορείς να ξεκλειδώσεις εάν θες, περάσεις δεν περάσεις xtrv.
XTRV the Greek miui definition -
Κατέβασα το... όπως το λέτε, πολυβόλο αλλά όταν το τρέχω δεν αναγνωρίζει το συνδεδεμένο (με το γνήσιο καλώδιο) κινητό, δεν ανοίγει καν και μου βγάζει τις εξής οθόνες:
">
">
">
-
πως το δείχνει στο device manager όταν το συνδέεις σε recovery mode το κινητό??
Δες εδώ: Οδηγίες για drivers σε normal,fastboot, recovery modeΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σκέφτομαι ν`αγοράσω το Redmi 4 pro από alieExpress και πιό συγκεκριμένα από Top-one είναι μέσω ευρώπης για μην έχω τπτ τελωνεία και άλλα τέτοια παρατράγουδα,το ερώτημα είναι ότι κάπου στα FAQ που αφορούν τον αγοραστή λέει σε μορφή ερώτηση - απάντηση το παρακάτω
Can I unlock the bootloader of Redmi Note 4 ?
No, it can't be unlocked now.
παίζει να ισχύει και για το Redmi 4? ξέρει κανείς τίποτις ?"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Έτσι το δείχνει:
">
-
Ο/H Liopetis έγραψε:
Σκέφτομαι ν`αγοράσω το Redmi 4 pro από alieExpress και πιό συγκεκριμένα από Top-one είναι μέσω ευρώπης
Θέλω να δω τον προμηθευτή.
Μην βάλεις λινκ διότι απαγορευεται, μονο τον αριθμό βάλε μου... όταν μπορέσειςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
στο λινκ που γραψα παραπάνω έχει οδηγίες για να περάσεις τον σωστό οδηγό.
Το miflash το χεις εγκαταστήσει εεε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα