Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 877.
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΠαράθεση από DOOM: “Είναι κακό που έχει ξεκλείδωτο bootloader; ” Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που δεν σου δίνει τα updates της rom.
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΠαράθεση από DOOM: “Ευχαριστώ πολύ, θα κάνω υπομονή 10 μέρες για το bootloader ” Αν θέλεις κάνε ένα έλεγχο αν είναι κλειδωμένος ο bootloader σου Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Παράθεση από gtourou: “Δεν έχω ενεργοποιήσει το το second space!!! Έκανα εγκατάσταση αυτή την ρομ που έχω την εντύπωση οτι είναι official , γιατί είχε μια custom και ήταν γεμάτη προβλήματα και τώρα χωρίς να κάνω οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να μπώ στο play store της Google! Έχει εγκατεστημένο ένα άλλο play store της MI που είναι όλα στα κινέζικα!!! ” Από ότι έχω καταλάβει έχεις περάσει την κινέζικη official stable η οποία δεν έχει προεγκατεστημένο το playstore. Αν θέλεις playstore και όχι κινέζικες …
-
Παράθεση από TeoFele: “οτι μα οτι και ακουστικα συνδεσω δεν μπορουν να με ακουσουν απο το μικροφωνο των handsfree υπαρχει λυση μηπως για αυτο.? ” δεν χρησιμοποιώ handsfree αλλά bluetooth. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και με άλλο handsfree. Επίσης πες τι handsfree χρησιμοποιείς μήπως κάποιος από το φόρουμ ξέρει κάτι.
-
Bootloop
Μήνυμα@christtagarakis μήπως είναι το kate και όχι το kenzo; Αν όμως είναι όντως το kenzo μήπως να δοκίμαζες να κατεβάσεις και να φλασάρεις άλλη official rom για δοκιμή.
-
@armadoran για να το παραδώσεις πίσω στο κατάστημα καλά έκανες και έβαλες offical rom. Για να κάνεις factory reset, πήγαινε Settings->Additional settings-> Backup & reset-> Factory data reset. Αν όμως φλάσαρες την official dev από miflash με clean all και δεν έκανες καμμία ρύθμιση στο κινητό λογικά δεν χρειάζεται να κάνεις factory reset.
-
Παράθεση από TeoFele: “Για αυτο εδω που μου εγραψες δεν μπορεσα να τα καταφερω να φαινεται η συσκευη στο pc μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις πως το κανω.. σημειωση το μενου ειναι στα ελληνικα. ” Πρώτα για να ενεργοποιήσεις το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές" που βρίσκεται στο μενού Ρυμθίσεις->Πρόσθετες ρυθμίσεις πήγαινε Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα αρκετές φορές (τουλάχιστον 7) στο "Miui Version". Μετά πας Ρυμθίσεις->Επιπρόσθετες ρυθμίσεις->Επιλ. για προγραμματιστές κ…
-
@TeoFele οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στη μνήμη του κινητού (ή στην κάρτα sd αν έχεις και το έχεις επιλέξει). Το gallery, το quickpic όπως και πολλά άλλα apps φωτογραφιών & video, είναι εφαρμογές για να βλέπεις και να διαχειρίζεσαι τις φωτογραφίες και τα video σου. Αν λοιπόν σβήσεις μία φωτό π.χ. από το quickpic, ουσιαστικά την σβήνεις από τη μνήμη του κινητού και δεν θα εμφανίζεται ούτε και στο gallery. Τώρα γιατί δεν λειτουργεί η αποστολή φωτό με bluetooth από το gallery δεν το γνωρίζω, πιθανό…
-
@TeoFele δοκίμασε να κατεβάσεις από το playstore την εφαρμογή quickpic και δοκίμασε το ίδιο και με αυτή.
-
@TeoFele κλείσε το bluetooth, κάνε και clear cache & clear data και στην εφαρμογή Bluetooth share και ξανά άνοιξε το bluetooth και ξαναδοκίμασε.
-
Παράθεση από TeoFele: “που θα κανω το clear cache και data της gallery.? ” Πας Settings->Installed Apps->Gallery και επιλέγεις Clear cache & Clear data.
-
@TeoFele Αρχικά πες μας πιο redmi note 3 pro έχεις το kenzo ή το kate (special edittion με την Β20 μπάντα); Επίσης άνεβασε ένα screenshoot από το Settings->About. Για το θέμα με το gallery κάνε ένα clear cache και data της εφαρμογής και ξαναδοκίμασε. Για το πρόβλημα με το MiPcSuite εάν έχεις android 6 (MM) προς το παρόν δεν το υποστηρίζει το MiPcSuite. Για να το βλέπεις στο pc και να μεταφέρεις αρχεία πρέπει να ενεργοποιήσεις το USB Debugging από τα Settings->Additional Settings->Developer Optio…
-
@dominicus αυτή τη στιγμή ο φίλος σου έχει την τελευταία global stable για το kenzo
-
Παράθεση από kosmasdel: “Δεν μου λειτουργεί το tethering. Συνδεεται το laptop κανονικα αλλα δεν ανοίγει σελίδες. Με gtv stable 8.0.1.0. Ειναι καποιο γνωστο bug; ” Μπορείς να δοκικάσεις αυτό: - Σιγουρέψου ότι έχεις το USB debugging στο ON. - Σύνδεσε το κινητό με το pc και άνοιξε ένα windows command prompt - Ξεκίνα το adb shell με αυτή την εντολή: adb shell - Και τέλος δώσε αυτή την εντολή: settings put global tether_dun_required 0 Και ξαναδοκίμασε. Αυτό προυποθέτει ότι έχεις εγκαταστήσει το adb. …
-
Δεν ανοίγει το κινητό
ΜήνυμαΠαράθεση από grk: “είναι international ” Για να μην μπερδευτούμε, όταν λες international εννοείς το redmi note 3 pro international version (kate) με την 800αρα (Β20) μπάντα ή αναφέρεσαι στην rom;
-
Παράθεση από tomk5: “κατεβαζω την "κουρτινα" και ενω εχω συνδεσει το κινητο στο πισι μου γραφει charging 51% πατω πανω στο charging και με παει εκει που σου ανεφερα και προηγουμενως ” Το περίεργο είναι που δεν βγάζει την ένδειξη "USB for charging". Τι windows έχεις; Μπορείς να δοκιμάσεις σε ένα άλλο pc;
-
Δεν ανοίγει το κινητό
Μήνυμα@grk Το πιό πιθανό να το είχες πάρει με unofficial rom και μάλλον πρέπει να έχει μπρικάρει. Κράτα το Volume Down και το Power μαζί και δες αν μπαίνει σε recovery mode (το λαγό με το κατσαβίδι); Σύνδεσε το στο pc και δες στο device manager των windows στα com ports αν το βλέπει ως 9008 ή 900Ε; Επίσης δίαβασε αυτό τον οδηγό: Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon) και μετά αυτό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
Παράθεση από tomk5: “και τα developer κτλ. οταν παταω στο charging ομως οι επιλογες που μου εμφανιζει ειναι battery saver battery use app battery saver ” Δεν λέω να πας στα settings αλλά από την αρχική (home) οθόνη να σύρεις το δάκτυλό σου από πάνω εκεί που είναι το ακουστικό προς τα κάτω για να εμφανιστεί το μενού των quick settings, εκεί θα δεις την ένδειξη "USB for charging", πάτησε την και στις επιλογές που θα σου βγάλει επέλεξε "Transfer files (MTP)". Όταν λες τα developer τι εννοείς;