Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Ο/H nflo έγραψε:

@TeoFele Αρχικά πες μας πιο redmi note 3 pro έχεις το kenzo ή το kate (special edittion με την Β20 μπάντα); Επίσης άνεβασε ένα screenshoot από το Settings->About.
      Για το θέμα με το gallery κάνε ένα clear cache και data της εφαρμογής και ξαναδοκίμασε.
      Για το πρόβλημα με το MiPcSuite εάν έχεις android 6 (MM) προς το παρόν δεν το υποστηρίζει το MiPcSuite.
      Για να το βλέπεις στο pc και να μεταφέρεις αρχεία πρέπει να ενεργοποιήσεις το USB Debugging από τα Settings->Additional Settings->Developer Options και μετά κατεβάζοντας την κουρτίνα με τα quick settings να επιλέξεις "USB for charging" και στη συνέχεια "Transfer files (MTP)" και λογικά θα το δει το pc.
      Αν δεν βλέπεις το μενού Developer options στα Additional Settings τότε ΄πήγαινε Settings->About phone και πάτα αρκετές φορές (τουλάχιστον 7) στο "Miui Version".

Για αυτο εδω που μου εγραψες δεν μπορεσα να τα καταφερω να φαινεται η συσκευη στο pc μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις πως το κανω.. σημειωση το μενου ειναι στα ελληνικα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H TeoFele έγραψε:

Για αυτο εδω που μου εγραψες δεν μπορεσα να τα καταφερω να φαινεται η συσκευη στο pc μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις πως το κανω.. σημειωση το μενου ειναι στα ελληνικα.
      Πρώτα για να ενεργοποιήσεις το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές" που βρίσκεται στο μενού Ρυμθίσεις->Πρόσθετες ρυθμίσεις πήγαινε Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα αρκετές φορές (τουλάχιστον 7) στο "Miui Version".
      Μετά πας Ρυμθίσεις->Επιπρόσθετες ρυθμίσεις->Επιλ. για προγραμματιστές και το ενεργοποιείς το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB".
      Μετά συνδέεις το κινητό στο pc πας στην αρχική οθόνη (home) και κατεβάζεις με το δάκτυλο σου την κουρτίνα από το πάνω μέρος της οθόνης μέχρι το μέσο της. Εκεί επιλέγεις "USB for charging" και μετά "Μεταφορά αρχείων MTP" και λογικά θα δεις το κινητό στο windows explorer στον υπολογιστή σου.
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H gregorr έγραψε:

Γεια σας,

Έχω το redmi note 3 Special edition και καμιά φορά δεν ανταποκρίνεται το δαχτυλικό αποτύπωμα. Αν το ανοίξω με το κουμπί μετά δουλεύει. Επίσης όταν ανοίγω τον mail client στην αρχή λέει ότι δεν έχω σύνδεση για μερικά δευτερόλεπτα αλλά μετά κατεβάζει κανονικά τα email.
      Συμβαίνει και σε εσάς;
      Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε εδώ...μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone ?
      Αυτό είναι. Αν και παρατηρώ ότι τώρα γίνεται λιγότερο συχνά
      Images
      • Screenshot_2016-09-26-14-01-56_com.android.settings.png

142,53 kB, 1.080×1.920, viewed 124 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nflo έγραψε:

Ο/H TeoFele έγραψε:

Πρώτα για να ενεργοποιήσεις το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές" που βρίσκεται στο μενού Ρυμθίσεις->Πρόσθετες ρυθμίσεις πήγαινε Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα αρκετές φορές (τουλάχιστον 7) στο "Miui Version".
      Μετά πας Ρυμθίσεις->Επιπρόσθετες ρυθμίσεις->Επιλ. για προγραμματιστές και το ενεργοποιείς το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB".
      Μετά συνδέεις το κινητό στο pc πας στην αρχική οθόνη (home) και κατεβάζεις με το δάκτυλο σου την κουρτίνα από το πάνω μέρος της οθόνης μέχρι το μέσο της. Εκεί επιλέγεις "USB for charging" και μετά "Μεταφορά αρχείων MTP" και λογικά θα δεις το κινητό στο windows explorer στον υπολογιστή σου.

Πωω φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ με εσωσες..μια χαρα εβαλα και τις φωτο και ολα καλα..αλλα υπαρχει ενα ακομα θεμα που δεν πιστευω να ειναι απο το λογισμικο του κινητου..οτι μα οτι και ακουστικα συνδεσω δεν μπορουν να με ακουσουν απο το μικροφωνο των handsfree υπαρχει λυση μηπως για αυτο.?

• Ο/H TeoFele έγραψε:

οτι μα οτι και ακουστικα συνδεσω δεν μπορουν να με ακουσουν απο το μικροφωνο των handsfree υπαρχει λυση μηπως για αυτο.?
      δεν χρησιμοποιώ handsfree αλλά bluetooth. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και με άλλο handsfree. Επίσης πες τι handsfree χρησιμοποιείς μήπως κάποιος από το φόρουμ ξέρει κάτι.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate)

Αρχικα οταν ειχα αγορασει το κινητο ειχε και κατι ακουστικα μεσα πολυ καλης κατασκευης μπορω να πω ευχρηστα αλλα προφανως μουφα. Δεν με ακουγαν οταν μιλουσα. Σημερα μου ηρθαν απο ebay αυτα εδω

και παλι τα ιδια.. αλλα και samsung ακουστικα που δοκιμασα παλι με ακουγαν πολυ βαθια.

• Δεν παίζει να είναι μούφα σαν ακουστικά, εκτός και εάν είναι μαϊμού ή ελαττωματικά.
      Άκυρο...μίλαγες για τα noname :P
      Δοκίμασε τα ακουστικά σε άλλο κινητό ώστε να δεις εάν το πρόβλημα είναι των ακουστικών ή του κινητού
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Δεν παίζει να είναι μούφα σαν ακουστικά, εκτός και εάν είναι μαϊμού ή ελαττωματικά.
      Άκυρο...μίλαγες για τα noname :P
      Δοκίμασε τα ακουστικά σε άλλο κινητό ώστε να δεις εάν το πρόβλημα είναι των ακουστικών ή του κινητού

Ναι τα δοκιμασα και τελικα εχει θεμα το κιν. και δεν ξερω τι να κανω τρ..

• Με ποια ρομ είσαι είπαμε ? Αν έχεις ελληνική δοκίμασε ένα καθαρισμό cache + dalvick cache για αρχή
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Inernational Version (Kate)

αυτο ειναι το μοντελο..το θεμα ειναι οτι ειμαι αρχαριος και δεν πολυ καταλαβα απο αυτα που μου εγραψες τι ακριβως πρεπει να κανω.

• Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:

Στέλιο και εμένα μου χρειάζεται το ρουτ αλλά δε θα το μπικάρω κιόλας. Είπαμε η συσκευή είναι καινούργια και θέλει χρόνο. Αν είσαι τόσο βιαστικός έπρεπε να πας στο Kenzo.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ήθελα την 800άρα οπωσδήποτε. Δεν διαφωνώ πως πρέπει να περιμένουμε.
      Πόσο καιρό λες να πάρει?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Stelios85 έγραψε:

Ήθελα την 800άρα οπωσδήποτε. Δεν διαφωνώ πως πρέπει να περιμένουμε.
      Πόσο καιρό λες να πάρει?
      Φίλε Στέλιο αυτό το περίμενε ίσχυε σε όλες τις συσκευές της Xiaomi. Από όταν πρωτοπήρα το redmi 2 (1 giga Ram) και ήμουν ο πρώτος εδώ μέσα και μου έλεγαν περιέργαψε μας το κινητό και εγώ τους έλεγα θέλω Ρομ και είναι όλα στα κινέζικα.

Πάντα περιμένεις 3 βδομάδες περίπου για να εμφανιστούν οι πρώτες Ρομ. Ας μη ξεχνάμε πως το προιόν πουλιέται στην Ασία επίσημα ΜΟΝΟ.

Θα βγει και όλα θα ξεχαστούν. Μην ανησυχείς. Εδώ για το redmi 3 s νομίζω 4 ρομ βγήκαν μέχρι τώρα.