Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-877 από 877.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosAronis: “Έχω κατεβάσει την κινέζικη ROM που υπήρχε στα βήματα για το ξεκλείδωμα του bootloader και τσέκαρα και για updates, δεν υπάρχει κάτι αλλά το πρόβλημα παραμένει. ” Δοκίμασε αρκετές φορές και δες και εδώ Decision ERROR !!! Unlock Your Mi Device.Current account is different from th... - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum, κάποιοι λένε ότι το κατάφεραν μετά από πολλές προσπάθειες.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosAronis: “Γεια σας Αγόρασα προ λίγων ημερών το Xiaomi Redmi 3S. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του Bootloader της συσκευής. Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες αλλά η διαδικασία "κολλάει" στο 50% του βήματος του ξεκλειδώματος, βγάζοντας σφάλμα πιστοποίησης των λογαριασμών μεταξύ Η/Υ και κινητού. "Couldn't verify device/Current account is different from the account info on the device". Εννοείται ότι το δοκίμασα αρκετές φορές, πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα, και επίσης ήλεγξα …
-
Παράθεση από the_saint_gr: “προς το παρόν λαμβάνω "your device isn't supporter by Mi Unlock. υποθέτω ότι πρέπει να περιμένω να μου στείλουν sms. Το unoffical unlock δεν παίζει ; είναι επικίνδυνο; Αν όχι που θα το βρω; Ευχαριστώ και πάλι ” Εάν έκανες την αίτηση για ξεκλέιδωμα το BL τότε μέχρι να εγκριθεί θα σου βγάζει το μήνυμα που βλέπεις και τώρα. Για unofficial ξεκλέιδωμα του BL του Redmi 3S δεν έχω βρεί. Αλλά και να βρεις είναι επικίνδυνο να το μπρικάρεις. Οπότε περίμενε την έγκριση και προχώ…
-
Για να περάσεις την ελληνική θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader (δες εδώ: Ξεκλείδωμα του Bootloader.). Μετά πρέπει να περάσεις το TWRP για το Redmi 3S (δες εδώ: Redmi 3S All-In-One Thread (TWRP Recovery, Root, Gapps, Xposed, CM13...) - Redmi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum). Και τέλος περνάς την ελληνική ROM από το TWRP (μην ξεχάσεις να την έχεις ήδη περάσεις στη μνήμη του κινητού ή στην microsd του).
-
Αλλαγή Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos485: “Μην βιαζεσαι το πολύ σε τρεις μέρες θα σου δώσουν την έγκριση για το ξεκλειδωμα. Μελετησε τους οδηγούς καλά να είσαι έτοιμος. ” Έχουν περάσει 12 μέρες από τότε που έκανα την αίτηση για το Redmi 3S και στην 10η μέρα έκανα post και στο νήμα με τα παράπονα του miui.com (Unlock BL - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum) αλλά ακόμα και σήμερα τίποτα. Ρωτάω αν μπορεί να γίνει η αίτηση και χωρίς τη συσκευή, γιατί σε μια βδομάδα περίπου περιμένω και ένα Redmi Note 3 Pr…
-
Αλλαγή Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Parisg: “Για να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα, πρέπει να περιμένω την συσκευή ή μπορώ να την κάνω από τώρα χωρίς να έχω κανένα στοιχείο της συσκευής; ” Μπορείς να την κάνεις και τώρα, αρκεί να έχεις λογαριασμό στο Mi-Account, ή αν δεν έχεις να δημιουργήσεις έναν, αλλά να μην ξεχάσεις τα στοιχεία σου καθώς θα πρέπει να δηλώσεις τα ίδια όταν θα παραλάβεις την συσκευή σου και προχωρήσεις στο ξεκλείδωμα. ” Πως γίνεται να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα του BL χωρ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nflo: “Την έκανα την διαδικασία και δείχνει ότι είναι κλειδωμένος ” Δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader ” Την έκανα πριν μια εβδομάδα την παραπάνω διαδικασία για το ξεκλείδωμα του bootloader και μου έβγαλε το μήνυμα "Your device isn't support by Mi Unlock" και με πήγε στο site unlock.update.miui.com όπου και έκανα την αίτηση για ξεκλείδωμα και ακόμη περιμένω το sms επιβεβαίωση για να προχωρήσε στο ξεκλείδωμα. Και από ότι κατάλαβα …
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nflo: “Έχει καταφέρει κάποιος να περάσει την ελληνική rom στο land ή σε κάποιο άλλο xiaomi με κλειδωμένο bootloader με την μέθοδο που προτείνεται εδώ Redmi 3 Pro Considerations - Flash global RO⦠| Xiaomi Redmi 3 ; ” Το πως ξεκινάει τον οδηγό θα έπρεπε να σε βάλει σε υποψίες και ειδικά αυτό το σημείο: "...The guide explains very good how to modify the "boot.img" file of roms...."Αν θέλετε unofficial τρόπους, βρείτε οδηγούς και κάντε ότι νομίζετε, δικές σας…
-
Παράθεση από astrah: “αυτην δεν ειναι stable global rom? MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Καλημέρα, έχω παραλάβει την προηγούμενη εβδομάδα ένα redmi 3s με κλειδωμένο bootloader και την κινέζικη developer rom. Μπορώ να φλασάρω με miflash την νέα global που αναφέρει ο astrah έτσι ώστε να έχω την ελληνική γλώσσα (με την προυπόθεση οτι η global έχει ελληνικά ?) μέχρι να μου έρθει η επιβεβαίωση για το ξεκλέιδωμα του bootloader;