Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 342.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμη η νέα ΒΕΤΑ GTV-4.10.17 ROM για το Mi-2/S, που είναι βασισμένη στην Kit Kat V6 MIUI => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_aries_Hellas-GTV-4.10.17.zip Προσοχή για όσους την κάνουν εγκατάσταση για πρώτη φορά, να ακολουθήσουν τον παρακάτω οδηγό... [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/SROM ” εγω που εχω ηδη την 4.9.26,την βαζω κανονικα,επιλογη πακετου εγκαταστασης,ετσι? ευχαριστω...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από wankel13: “καλησπερα,για την kit kat στο mi2s θα υπαρξει αναβαθμιση αυτη τη βδομαδα?” Ναι θα υπάρξει η νέα έκδοση 4.10.17. Και θα την λάβετε πιστεύουμε μέχρι την Δευτέρα το πολύ.” ok,ευχαριστω για την απαντηση ART!καλη συνεχεια!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμη η νέα GTV-4.10.17 για τις παρακάτω συσκευές... - Mi2/2S Full [lexicon]Rom[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.10.17.zip - Mi2A => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_taurus_Hellas-GTV-4.10.17.zip ----Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή.---- „<span style="font-size: 12pt"><b>Mi-2/S</b></span>“- Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.10.17 [lexicon]MIUI ROM[/lexicon] - Προσωρινή ενεργοποίηση όλων των γλωσσών „<b><span style="font-size: 12pt">Mi…
-
καλημερα Η καμερα εχει καποιες αλλαγες στην λειτουργια της εφαρμογης και μου φαινεται λιγο καλυτερη. η μπαταρια δε,εχει ελαφρως μεγαλυτερη καταναλωση αλλα παρατηρησα οτι εκει που με 8-10 εφαρμογες ετρεχαν απο πισω στην v5 ειχα ελευθερα γυρω στα 500mb,τωρα εχω 750. αυτο που παρατηρω τις τελευταιες μερες ειναι οτι καποιες εφαρμογες κανουν minimize,οχι fc.
-
για το Mi2s δεν θα υπαρξει αναβαθμιση για την V6 kit kat αυτη την εβδομαδα?
-
GTV 4.9.26 kit kat 82fc383f85c52c16a73a312f2bbe08c8.jpgd1402407abe9fe31c1a8acccba5fa91b.jpg
-
καλημερα σε ολους χθες περασα την ΚΙΤ ΚΑΤ συμφωνα με την διαδικασια που μας εδωσε ο MIUI ART.H ROM λειτουργει κανονικα,μαλιστα χρησιμοποιησα και θεματα της V5 ως lockscreen χωρις προβλημα. Δυο-τρια προβληματακια εχω δει ως τωρα, 1)δεν λειτουργει η εφαρμογη του e-mail,κανει fc.(δεν μου δινει επιλογη καθαρισμου δεδομενων στην εφαρμογη.) 2)δεν βρισκω στις ρυθμισεις την επιλογη που ειχαμε στην V5 να εμφανιζονται τα κομματια μικρου μεγεθους στην μουσικη. 3)ενω εχω απενεργοποιημενο τον συγχρονισμο,καπ…
-
Οχι δεν την εχω δοκιμασει. Μαλλον θα την βαλω το Σάββατο που θα εχω χρονο. Καλη επιτυχία αν τελικά την δοκιμάσεις και αν θες γραψε μας εντυπώσεις.
-
εδω ειναι: xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6911
-
Παράθεση από kok8: “To τελευταίο bug της GTV-4.9.19 (Mi2S) με ανάγκασε να την αντικαταστήσω με την GTV-4.9.12 καθώς δεν δέχεται τις εισερχόμενες κλήσεις. Δεν χτυπάει καθόλου ούτε δονείται και το ιστορικό κλήσεων εμφανίζει για μια μόνο κλήση ένα αριθμό τρελό πχ 28 αναπάντητες κλπ...Μόλις έβαλα τη GTV-4.9.12 όλα καλά και ωραία! Ας το τσεκάρει και κανείς άλλος...” φιλε μου,δεν μου κανει τετοιο προβλημα το δικο μου.δεν ξαναπερνας το χθεσινο fix μηπως δεν εκατσε καλα΄?δεχομαι κανονικα εισερχομενες κ …
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από MIUI_ART: “ExΠαράθεση από kok8: “Όποιος έχει Mi-2S και έχει εγκαταστήσει τη Full Rom => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.9.19.zip ας τσεκάρει το εξής Bug: Στην εφαρμογή Θέματα μπορούμε μεν να κατεβάσουμε όποιο θέμα θέλουμε, ωστόσο όταν πάμε να το εφαρμόσουμε τότε έχουμε FC (αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής χωρίς υπαιτιότητα του χρήστη)” Εχω κάνει UPDATE το Fix,,,, Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις και να το φλασάρεις.. Ίσως σου φτιάξει και αυτό το πρόβλη…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ExΠαράθεση από kok8: “Όποιος έχει Mi-2S και έχει εγκαταστήσει τη Full Rom => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.9.19.zip ας τσεκάρει το εξής Bug: Στην εφαρμογή Θέματα μπορούμε μεν να κατεβάσουμε όποιο θέμα θέλουμε, ωστόσο όταν πάμε να το εφαρμόσουμε τότε έχουμε FC (αναγκαστικό κλείσιμο της εφαρμογής χωρίς υπαιτιότητα του χρήστη)” Εχω κάνει UPDATE το Fix,,,, Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις και να το φλασάρεις.. Ίσως σου φτιάξει και αυτό το πρόβλημα...” καλησπερα σας…
-
Παράθεση: “Συχνά πυκνά μου βγάζει στην αρχική οθόνη το μήνυμα "Failed to initialize camera" χωρίς άλλη παρενέργεια.Ενώ έχω "καθαρίσει" τη μνήμη της κάμερας αυτό επιμένει.Έχει κάποιος καμιά ιδέα;” μου εβγαζε αυτο το μηνυμα οταν αναβαθμισα το viber,αν το αναβαθμισες κ συ θα παρατηρησεις οτι δεν λειτουργει η καμερα στην βιντεο κληση.θα πρεπει να κοιταξεις τα δικαιωματα που εχεις δωσει στο viber για να λειτουργησει.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “Bγήκε η νέα Fixed GTV-3.17.1 ROM για τις Mi-2/S συσκευές. => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-3.17-1-4.7.25.zip Η προηγούμενη ROM έπεφτε σε Boot Loop. Φυσικά πάρτε εκ των προτέρων όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως Backup - και να έχετε στην SD μία άλλη Version έτοιμη για Flash αν χρειαστεί.. ” ” κατεβαζω και εγω τωρα,αλλα μαλλον αυριο θα την περασω.ευχαριστουμε !!!
-
υπαρχει περιπτωση να φταει κατι απο το ΟΤΑ?ειχα βαλει το fix την περασμενη εβδομαδα αλλα δεν καταφερα να περασω την 3.16 ποτε.
-
το ιδιο ακριβως συνεβη κ σε μενα,μονο που μετα προσπαθησα να ξαναφλασαρω την 3.17 κ κολλησε στο λογοτυπο
-
στην περιπτωση μου,,αναγκαστικα εβγαζα μπαταρια και μετα πατας vol+ και on μαζι,και σε βγαζει στο recovery
-
εγω παντως αν και ξανακατεβασα την 3.17,παλι μου εκανε τα ιδια,το επανεφερα παλι με fastboot και περασα την 3.15 και ολα καλα.
-
δοκιμασα ολα ta wipe με την σειρα αλλα δεν εγινε τιποτα.μολις το επανεφερα στη ζωη με fastboot ομως.υπαρχει περιπτωση να τρεχει τιποτα με το zip της 3.17?αν ειναι να περασω την 3.15 που ηταν μια χαρα...
-
εγω απο 3.15 σε 3.17 προσπαθησα μεσω ΟΤΑ και δεν πετυχε.εκανα το update χειροκινητα (update.zip)και ενω εγκατασταθηκε κανονικα,εβγαλε και την νεα εφαρμογη αυθεντικοτητητας(την οποια ετρεξα κιολας)πηγαινοντας στις πληροφοριες τηλεφωνου μου εδειχνε οτι ειναι ακομα στην 3.15.ξαναπροσπαθησα να φλασαρω κ πλεον μου μενει στο ασπρο logo mi.θα πρεπει να κανω εγκατασταση μεσω fastboot τωρα?