Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 342.

• καλησπερα σε ολους.σε μενα δεν πετυχε το ΟΤΑ.περασα το fix,μου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμιση,την κατεβασα,ξετικαρισα το wipe cashe,εκανε επανεκκινηση στη recovery,φλασαρα υποτιθεται την 3.16 αλλα στο τελος της διαδικασιας μου λεει οτι δεν υπαρχειο η θα πρεπει να το μετονομασω σε update.zip.το εκανα και αυτο,αλλα μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα.οποτε θα την περασω με τον παραδοσιακο τροπο.

• Την επωνυμία της επιχείρησης :Xaomishop Την Διεύθυνσή της (URL) :Buy Xiaomi Mi3, HongMi 1S, Redmi Note - XIAOMI MOBILE RETAIL SHOP Tι ακριβώς αγοράσατε : Xaomi mi2s 16gb-xaomi piston earphones Την ημερομηνία αγοράς :24/06/14 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:1/06/14(4 εργασιμες,EU DIIRECT-UPS) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν εχει χρειαστει ακομη Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) εξυπηρετικοι μεσω face…

• Την επωνυμία της επιχείρησης :TO2C Την Διεύθυνσή της (URL) : Professional Chinese Phones Supplier -To2c.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xaomi mi2s 16gb Την ημερομηνία αγοράς :26/04/14 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 8 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:9/05/14(10 εργασιμες,singapure post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 4 Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :η συσκευη ηρθε ελλατωματικη(hardware),κατοπιν συννενοησης μεσω e-mail k chat(διαρκειας 3 η…

• Απ: Antutu score από τα xiaomi

wankel13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Με το καινουριο μου mi2s

• wi-fi

wankel13 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλημερα παιδια.Η υποθεση μου ακομα δεν εχει ληξει...οι κινεζοι παρελαβαν μετα απο τρεις βδομαδες,μετα μου ζητουσαν τουλαχιστον αλλη μια για να το στειλουν στο εργοστασιο για ελεγχο.εκανα dispute γιατι σε εκεινο το σημειο ηταν στις 43μερες κ επρεπε να εξασφαλιστω.περασε μια βδομαδα ακομα κ εκανα κ claim οποτε χθες μου εστειλαν mail οτι θα μου κανουν refund αλλα ακομα τζιφος.κατα τη διαρκεια ολων αυτων ειχα αποφασισει να αγορασω απο xaomi shop eu direct κ ειδα χθες οτι ανεβασαν 15ευρω την τιμη το…

• wi-fi

Μήνυμα

Οχι,δεν με καταλαβες!θα ζητησω αντικατασταση,εννοειται οτι το τηλεφωνο ειναι σουπερ!αυτο που ελεγα ηταν οτι θα εκανα συγκριση σηματος wifi με το galaxy,την οποια κ εκανα κ οντως υπαρχει διαφορα περιπου -20 dbm,οπως κ με το sony . Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• wi-fi

Μήνυμα

ναι με paypal το πηρα,μου απαντησαν αυτο: ok, pls send back the phone for us, we agree to replace a new phone for us. hope you can sure the problem, thank you. μαζι εστειλαν και ενα φορμα να συμπληρωσω στοιχεια,τι θελω να γινει(αντι/ση,επισκευη,refund) και τι προβλημα υπαρχει,οποτε δεν χρειαζεται να γραψω επιστολη απο μονος μου. αποψε θα το συγkρινω και με ενα galaxy duos για να βεβαιωθω 1000% οτι υπαρχει προβλημα στη συσκευη κ οχι σε μενα και αυριο ελτα κ πισω... θεωρειτε οτι πρεπει να του βαλω…

• wi-fi

Μήνυμα

αν μου πουν μονο service και οχι αντικατασταση με νεα συσκευη να το δεχτω?

• Απ: wi-fi

Μήνυμα

Παράθεση από wankel13: “καλημερα παιδια. μιλησα στο τσατ σημερα μαζι τους,τους ειπα οτι δεν βαζω τη ρομ που μου εστειλαν γιατι ειναι μπερδεμενα τα αρχεια(εχει μεσα το MiFlash)αλλα λειπουν τα αλλα αρχεια που μου λεει στις οδηγιες.τους ειπα οτι ειναι ρουτ το τηλεφωνο κ τους εστειλα και φωτογραφια με xaomi-xperia ray διπλα διπλα με την εφαρμογη wifi analyzer που φαινεται η διαφορα στο σημα.επισης τους ειπα οτι αλλαξα ρομ και εβαλα την ελληνικη αλλα δεν αλλαξε κατι.μου ειπαν στειλτο πισω για επισκευ…

• wi-fi

Μήνυμα

καλημερα παιδια. μιλησα στο τσατ σημερα μαζι τους,τους ειπα οτι δεν βαζω τη ρομ που μου εστειλαν γιατι ειναι μπερδεμενα τα αρχεια(εχει μεσα το MiFlash)αλλα λειπουν τα αλλα αρχεια που μου λεει στις οδηγιες.τους ειπα οτι ειναι ρουτ το τηλεφωνο κ τους εστειλα και φωτογραφια με xaomi-xperia ray διπλα διπλα με την εφαρμογη wifi analyzer που φαινεται η διαφορα στο σημα.επισης τους ειπα οτι αλλαξα ρομ και εβαλα την ελληνικη αλλα δεν αλλαξε κατι.μου ειπαν στειλτο πισω για επισκευη αλλα τους ζητησα η' νε…

Μήνυμα

Την εχω περασει απο χτες την ελληνικη ρομ κ δεν υπηρξε καποια βελτιωση στο wifi.πιστευω οτι ειναι γνησιο παντως Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• wi-fi

Μήνυμα

απο το πρωι τους το λεω,δεν νομιζω να μην το καταλαβαν αλλα δεν τους εμπιστευομαι.και στην ρομ που κατεβασα δεν υπαρχει τετοιο αρχειο(ΜΤχχτοοl).το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω.επισης δεν νομιζω να αλλαξει κατι με το ρουταρισμα.εκτος και αν με βαλουν μετα να πειραξω κατι ?τι πιστευεις εσυ?

• wi-fi

Μήνυμα

μου εστειλαμ email friend. so pls root the phone. Pls download the new ROM from the Link, then unpack the rom. by the way watch the photos(V967S-rooting photos). in the photos, you can see it is the file of v967s, but i think you can understand, the same steps to root the phone, but just the file name is different. 1.click the MTK65xxtool(after unpack the rom),and then install the MTK65xxtool. 2.Then into this file. 3.click the Flash_tool.exe. (the blue icon) 4.Click the "Scatter_loading" 5.into…

Μήνυμα

uha5y3yb.jpg To peak ειναι οταν ειχα το κινητο στους πεντε ποντους απο το ρουτερ,τα υπολοιπα στα δυο μετρα περπου Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• wi-fi

Μήνυμα

εκανα την επαναφορα τελικα χωρις να επιλεξω διαγραφη εσωτερικου χωρου,ειχα παρει και back up.το θεμα ειναι οτι δεν αλλαξε τιποτα στο wifi,δυστυχως και απο οτι ειδα στο τσατ του to2c οι κινεζοι το παιζουν...κινεζοι....τους εχω ζητησει τωρα να βαλουν εναν τεχνικο να μου βρει μια λυση,εναν ελεγχο οτιδηποτε τελος παντων για να βρουμε μια ακρη. χθες παντως σε καφετερια το xperia μου εβρισκε 4-5 δικτυα με δυο+μπαρες και το mi2s ισα που εβλεπε το ενα...

• wi-fi

Μήνυμα

καλημερα παιδια. μου λενε απο το to2c να κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων.αυτο φανταζομαι σημαινει οτι θα γυρισει στην εκδοση που μου ηρθε το κινητο?και θα σβηστουν τα παντα,επαφες,φωτο,μουσικη κτλ?

• και εγω την περασα και οντως ειναι πολυ καλη,μπραβο στα παιδια. να επιβεβαιωσω οτι και σε μενα υπαρχει το ιδιο bug.

• wi-fi

Μήνυμα

το εχω κανει αυτο που λες με την αποσταση και υπαρχει οντως διαφορα.δεν το εχω δει ομως ακομη σε αλλο δικτυο wifi εκτος του σπιτιου μου.υπαρχει περιπτωση κατασκευαστικου λαθους?παντως εστειλα email στο aftersales του to2c που το αγορασα και θα περιμενω να δω τι θα μου πουν.

• mp3 ως ήχος κλήσης

wankel13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mrvaggos: “Καλημέρα σας. Επειδή το έχω ψάξει πολύ.. Γίνεται να βάλω mp3 τραγούδι ως ήχο κλήσης;; ή είναι κάτι που δεν επιτρέπεται απο το κινητό. Έβαλα ενα τραγούδι στον φάκελο music της sd αλλά τίποτα. Ευχαριστώ” φυσικα μπορεις ρυθμισεις-ηχος κλησης-(κατω-κατω)αλλα-επιλογη τραγουδιου-επιλεγεις οποιο θες. ετσι ειναι στο mi2s μου,πιστευω κ στο δικο σου. επισης δες μηπως εχεις ενεργοποιημενο το φιλτρο ανα μεγεθος(μουσικη-ρυθμισεις).

• wi-fi

Μήνυμα

φοραει jbl21.0 stable version, 4.1.1 αλλα θα βαλω την ελληνικη εννοειται! απλα με απασχολει το θεμα wifi,ειμαι στα 2-3 μετρα απο το modem και μου λεει μετριο σημα για να καταλαβεις. ευχαριστω για την απαντηση και για τον κοπο σου στην ρομ.