Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 608.

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

efkolo - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από kostis60: “Έκανα update στο firmware και πλεον το mihome δεν συνδεετε με την καμερα. Μετα το barcode scan φορτωνει αλλα στο 89% γράφει time out. Μόνο με direct access μπορώ να δω εικόνα, σε hotspot δηλαδή στο wifi της κάμερας. ” πως ακριβώς γίνεται αυτό το direct access μπορείς να μου δώσεις λίγο πιο αναλυτικά την διαδικασία;

• Παράθεση από x3000x: “☺️ ένα ασχετακι.. Το βλουτουθ μου το της xiaomi όταν το αγόρασα μιλούσε σαν κινεζακι. Ξαφνικά άρχισε τα αγγλικά. Τελευταία θυμήθηκε την μητρική του γλώσσα. Έχει σχέση με της ρομ που κάθε βδομάδα αλλάζω; πως κάνει την αλλαγή γλώσσας μόνο του; ” Έχω δύο bluetooth της xiaomi ένα χρόνο τώρα και κανένα από τα δύο δεν μίλησε ποτέ αγγλικά. Πιστεύω πως έχεις μπερδέψει την συσκευή. Πουθενά στο διαδίκτυο δεν έχω διαβάσει για αγγλική γλώσσα σε αυτά τα Bluetooth. Και έχω διαβάσει πολύ.…

• μπράβο παιδιά, νοιώθω πάντα υποχρεωμένος.

• καλή τύχη σε όλους

• το backup του titanium από που το είχες; από παρόμοια ρομ, από άλλη συσκευή από XTRV από τι; Εγώ θα σου πρότεινα απεγκατάσταση της εφαρμογής και ξανά εγκατάσταση ή wipe cache και αν δεν φτιάξει wipe data

• μπορεί να έχει θέμα ο server κάνε λίγο υπομονή, κάποιες φορές θέλει λίγο χρόνο να ενημερωθεί ο κωδικός ανάμεσα στους server της miui Εγώ θα ξαναδοκίμαζα τους κωδικούς που άλλαξαν μετά από 20 λεπτά. Είναι και κάποιες φορές που επειδή άλλαξες πολλές φορές τον κωδικό σε κλειδώνει απ'έξω για 24 ώρες

• Λογικό να σου βγάλει σφάλμα, είναι κάτι που δεν γίνεται

• Στην εφαρμογή Λογαριασμός Mi αφού την ανοίξεις επιλέγεις αποσύνδεση αυτό είναι όλο

• Στην εφαρμογή mi fit πηγαίνεις profile -> mi band -> και κάτω κάτω επιλέγεις unpair Στην εφαρμογή Λογαριασμός Mi αφού την ανοίξεις επιλέγεις αποσύνδεση Τα υπόλοιπα όπως κάθε android συσκευή, αν σε αφήνει να αφαιρέσεις το email σου το αφαιρείς, αλλιώς εργοστασιακές ρυθμίσεις. Είτε μέσα από τη συσκευή είτε μέσα από το recovery Δεν χρειάζεται να φορτώσεις ξανά από την αρχή ρόμ από τη στιγμή που το τηλέφωνο λειτουργεί σωστά.

• Παράθεση από instant_diver: “@bzanios Θεωρώ ότι δεν είμαστε οι μόνοι κάτοχοι Redmi Note 3 (hennessy) σε αυτό το φόρουμ αλλά ούτε στην xiaomi eu & China από όπου οι 'μάγειρες' μας παίρνουν τις ρομ και τις φέρνουν στα Ελληνικά μέτρα . Εάν υπήρχε θέμα bluetooth εδώ και πολλές ρομ όπως αναφέρεις, είμαι σίγουρος ότι θα είχε βουίξει το εξωτερικό από παράπονα και θα είχαν ληφθεί μέτρα. Ας μην ξεχνάμε ότι η συσκευή μας είναι από τις μοσχοπουλημένες λόγω σχέσης τιμής/τεχνικών προδιαγραφών. Ίσως στην δική…

• Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λυθεί. Το βάζεις αγγελία και το δίνεις πολύ εύκολα.

• Παράθεση από fotis_lyk: “Γειά σας παιδιά. Λοιπόν έχω το κινητό ένα 6μηνο περίπου. Πολύ ευχαριστημένος. Έχω μείνει στην ρομ gtv 6.10.20 developer. Δεν κάνω πολύ συχνά ενημερώσεις. Για να περάσω την καινούρια την xiaomi-miui-hellas-7.0_hydrogen_V8_XTRVbeta1_7.2.24.zip (New) Χρειάζετε να κάνω κάτι παραπάνω πχ να τα σβήσω όλα η την περνάω όπως τις άλλες κατευθείαν χωρίς να σβηστεί τίποτα; ” Εγώ έβαλα 6.12.22 και μετά πήγα στην τελευταία χωρίς factory reset και χωρίς να σβηστεί τίποτα

• Όλα ΟΚ σε Mi_MAX hydrogen Έκανα ακριβώς ότι λέει στην πρώτη σελίδα: Από 6.12.22 πήγα στην καινούρια με flash από TWRP Χωρίς factory reset. Από πρώτη εντύπωση πολύ καλή αίσθηση, θα επανέλθω αν χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ τους συντελεστές.

• Παράθεση από mike: “παιδια καλησπερα!τι λεει το Mi max?εχω ακουσει πολυ καλα λογια!οσον αφορα αυτονομια πως παει?ισχυει οτι ειναι πολυ δυνατο?κατοχος rn2 και παω για νεα αγορα.εχω και αυτο στα επιθυμητα:) ” αξίζει πραγματικά, και από αυτονομία είναι απίστευτο το θέμα είναι να διαλέξεις πόσο αποθηκευτικό χώρο/ραμ χρειάζεσαι.

• Παράθεση από bzanios: “Από χθες που την έβαλα στο Redmi Note 3 (Hennessy), όλα καλά. Αυτό που παραμένει είναι τα προβλήματα του bluetooth. Τελικά μήπως είναι hardwear το πρόβλημα; Τις επόμενες μέρες θα δούμε τα υπόλοιπα πω πάνε. Καλή δουλειά παιδιά. ΜΠΡΑΒΟ. Μήπως κάποιος ξέρει; 1) Στο Hennessy θα αλλάξουμε έκδοση Android; 2) XTRVBeta2 θα αργήσει ή δεν θα βγει. Ξέρω, συνέχεια τα ίδια σας ρωτάνε, γι' αυτό και ζητώ συγνώμη. Να είστε καλά. ” Έχω κι εγώ Redmi Note 3 (Hennessy) και είμαι σίγουρος πια …

• σε Mi MAX hydrogen με XTRVbeta1-6.12.22 από που ξεκινάω; φλασάρω κατευθείαν; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31044/

• Παράθεση από dimitrisdmtriou: “Κάποια βοήθεια με τα κινέζικα παρακάτω? Είναι όταν πάω να κάνω σενάριο με την 1080 την φθηνη. Την έκδοση mihome του Playstore έχω και έχω συνάντηση κινέζικα στο ircontroler και σε αυτήν την κάμερα.. Στο ircontroler μετά από δοκιμές βγάζεις άκρη.. Εδώ με την κάμερα δύσκολα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει από φωτογραφία κινέζικα και να τα μεταφράζει? Όπως μπορείς να κάνεις με κάποια scanner τις υπόλοιπες γλώσσες? ” εδώ είσαι, πολύ εύκολο

Μήνυμα

ξαναρωτάω: την ίδια στιγμή στην ίδια οθόνη χωρίς να κάνεις κάτι περιισότερο βλέπεις και τους δύο χώρους;

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Εγώ προσωπικά τα κατάφερα έκανα απεγκατάσταση του δικού μας mi home και εγκατάσταση από το play store και βλέπω και τις δύο κάμερες και την 1080p και την yi κανονικά Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” βλέπεις και τις δύο κάμερες μαζί; Μπορείς να ανεβάσεις κάποια εικόνα; screenshot από το τηλέφωνο να καταλάβουμε;

• @Dourios δεν φαίνεται να έχεις δώσει κάποια απάντηση μόνο η επισύναψη του μηνύματός μου φαίνεται