Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 608.
-
μια ερώτηση παρακαλώ και πάλι. Ο διακόπτης μπορεί να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το συναγερμό στο smart kit ή χρησιμοποιείται μόνο για σενάρια. Αν όχι τότε ο συναγερμός απενεργοποιείται μόνο από το τηλέφωνο ή και από τη βάση του; , Είναι καλή η τιμή των 45,89 $ για το κιτ, ή βλέπετε κάπου καλύτερη; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30414/ (Το κατάλαβα μετά την ανάρτηση ότι ο διακόπτης δεν είναι αυτό που δείχνει το βέλος, είναι το μεγαλύτερο στρογγυλό στα δεξιά.)
-
Παράθεση από sportage: “Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το πρόβλημα στη κάμερα) και πήγα να την περάσω, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω σε recovery είναι σαν να έχει χάσει το TWRP. Μετά από πολλές προσπάθειες να περάσω το TWRP, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Ούτε με flashily, ούτε κάνο…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από efkolo: “Υπάρχουν και μερικοί που δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν. Αλλά καλό είναι να ελπίζεις. ” Ακόμα τίποτα να υποθέσω ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μετά από δύο μήνες από ντουλάπι σε συρτάρι και πίσω, έβαλα αγγελία και το πούλησα σε κάποιον που δεν ήθελε ξεκλείδωτο τηλέφωνο. Ο τύπος χάρηκε κι εγώ ησύχασα.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΥπάρχουν και μερικοί που δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν. Αλλά καλό είναι να ελπίζεις.
-
Εμείς με τα hennessy και Μι Μax ας κάνουμε μια ομαδική παραγγελία σποράκια και να κάτσουμε να βλέπουμε τι ωραία που είναι να μην έχεις αναβάθμιση. (Hidden Content)
-
Ψήφισα κατά καιρούς από 2 λογαριασμούς 1602074397 287236232
-
Remote controler
ΜήνυμαΈχει καταφέρει κανείς να χειριστεί αποκωδικοποιητές OTE TV (kaon) και Nova;
-
Παλεύω με ένα ΜΙ_ΜΑΧ hydrogen και όπως λέει ο τίτλος Η εφαρμογή Google photos δεν συγχρονίζει τις φωτογραφίες. έκανα πολλές προσπάθειες. Ήμουν σε έκδοση GTV-6.9.29 και δεν συγχρόνιζε. Αναβάθμισα σε V8_XTRVbeta1_6.12.22 το πρόβλημα συνεχίζεται. - Κατέβασα παλιότερες εκδόσεις της εφαρμογής αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. - Έκανα εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. - Έκανα καθαρισμό davlink cache & cache all;a το πρόβλημα συνεχίζεται. Όταν πάω σε κάποια φωτογραφία και επιλέξω…
-
Παράθεση από jefm: “Δοκίμασες με την V8.1.1.0.MHRMIDI_20161202.0000.00_6.0_global και δεν σου ξεκλέιδωσε; Περίεργο, εμένα στον ενα λογαριασμο που έχω μου εβγαλε ότι θέλει πάλι αίτηση και στον άλλο ξεκλέιδωσε αμέσως, αλλά δεν έχει περάσει μήνας οπότε νομίζω δεν μπορει να ξεκλειδώσει και άλλο τηλέφωνο (αν κάνω λάθος να κοιτάξω τι στοιχέια έχω μέσα) ” Έχω την τελευταία developer αλλά θα την κατεβάσω να δοκιμάσω, δεν χάνω τίποτε. Ευχαριστώ ότι κι αν γίνει.
-
πόσες προσπάθειες ακόμη να κάνω; έχω τρεις λογαριασμούς. Έχει κάποιος λογαριασμό που ξεκλείδωσε και δεν έχει προσωπικά δεδομένα να δοκιμάσω;
-
Παράθεση από jefm: “Δώστου μια ακόμα ευκαιρία με την τελευταία stable ξεκλειδώνει official way ” δεν έχω άλλη υπομονή. δύο μήνες στο ντουλάπι είναι αρκετοί
-
Λοιπόν, επειδή βαρέθηκα να ασχολούμαι με το ξεκλείδωμα και επειδή το δικό μου Kate δεν ξεκλειδώνει (ή δεν κατάφερα να το ξεκλειδώσω) το δίνω να ησυχάσω. Όποιος ενδιαφέρεται ας δει στις αγγελίες.
-
Ευχαριστούμε, άρχισε το κατέβασμα
-
Πέτυχε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24583/ Πέρα από τα ευχαριστώ για την ιστορία θέλω να πω πως μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια έκανα επανεκκίνηση
-
Τώρα το βρήκα, sorry
-
τα ίδια forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24580/
-
Το λινκ το μπλοκάρει το antivirus μου