@spideman3 παιδια εχω δοκιμασει τα παντα,περιμενω να δοκιμασω και αυριο,σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλε σας
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
@mixxalis δες μια στο 2o link της υπογραφής μου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Υπάρχουν και μερικοί που δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν. Αλλά καλό είναι να ελπίζεις.
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Υπάρχουν και μερικοί που δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν. Αλλά καλό είναι να ελπίζεις.
Ακόμα τίποτα να υποθέσω ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@takisfrag tα ίδια και σήμερα...από έναν έλεγχο που έκανε ο @NasDriver εχθές όλα ήταν μια χαρά ,απλά έχει φάει κόλλημα,από ότι διάβασα στο αγγλικό forum πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα και μετά από 3 - 4 ήμερες απλά ''έγινε" και όπως λέει και ο @efkolo ''καλό είναι να ελπίζεις''
-
Θέλει λίγο υπομονή μερικές φορές, έχει τύχει ξανά να κολλήσουν οι servers
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H efkolo έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους ξανά,και σήμερα δεν τα κατάφερα,μήπως η ROM που έβαλα είναι λάθος και επηρεάζει το ξεκλείδωμα? Αρχικά πέρασα την Official Stable China ROM μέσω Mi PC Suite China και μετά την China Developer ROM μέσω του updater του κινητού. Επίσης μετά την εγκατάσταση της Developer ROM έκανα Reset factory settings(μέσω του κινητού και όχι πατώντας Volume up + Power)
-
Όχι μία χαρά τα έκανες όλα , και η rom είναι μία χαρά , τι στο καλό τα υπόλοιπα κολπακια τα έχεις κάνει όλα , find device 100% τον λογαριασμό σου και τα λοιπά ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εχω κάνει :
1.Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2.εγκατάσταση σαν administrator
- Universal Adb Driver
- adb στο C:
- MiFlashSetup
- MiPhone20151028
- Mi PC Suite China
4.Secutiry Check-up 100%
5.στο official Forum επιλογή της συσκευής
6.οι Drivers είναι ok
Τώρα δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο το Usb καλώδιο έχω δοκιμάσει διάφορα σε διάφορες θήρες και επισης εχω επιχειρήσει να το κάνω unlock και από άλλο pc που έχει windows 7 64bit - Universal Adb Driver
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα