Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 608.
-
Πληρώθηκε η πρώτη παραγγελία, περιμένουμε να παραλάβουν και να μας ζητήσουν τα έξοδα αποστολής. Χρησιμοποίησα την κάρτα revolut για την διαδικασία και το ποσό που δεσμεύτηκε είναι 40,29 ευρώ. Λογαριασμό θα κάνουμε με διαφανείς διαδικασίες στο τέλος. Θα δείτε όλες τις εικόνες από όλες τις συναλλαγές. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21617/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21618/
-
Ακυρώνονται όλοι όσοι δεν επικοινώνησαν ακόμη και μπαίνουν οι εφεδρικοί. @ditheo ακόμη δεν φαίνεται η κατάθεση σου. @psarros78 @Nick Choul και @sokpap71 μάλλον θα μείνουν και οι τρεις απ' έξω. Υπάρχουν δύο θέσεις ακόμη όποιος επικοινωνήσει πρώτος και κάνει την κατάθεση. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσουμε ξεκίνησα την παραγγελία για 8 θήκες. Είμαι σε μια ηλικία που δεν μπορώ να τρέχω και να κυνηγάω παιδάκια για να καταθέσουν τα χρήματα. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται θα πρέπει να μπαίνει μια φορά…
-
Τέλεια! βάλε μας και το λινκ που το διάβασες
-
Παράθεση από panastros: “sorry guys, λογω φορτου δεν ειχα μπει για καιρο... θελω σκουρο ασημι. eurobank ή Πειραιώς βολεύουν. Προλαβα? Κατάθεση κλπ περιμενω pm? ” Είσαι δεύτερος εφεδρικός, νομίζω έχεις πιθανότητες, απλά παρακολούθησε το νήμα. Θα ανεβάσω πιο αργά τη λίστα που θα φαίνεται η σειρά και η ελπίδες των εφεδρικών. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21549/ Για τους συμφορουμίτες που δεν θα εμφανιστούν μέχρι τις 11 το βράδυ που ανοίγουν στην Ταϊβάν θα πάρουν τη θέση τους οι αντικατ…
-
Σαν να έκλεισε το πακέτο. 9 ευρώ θα βάλετε για την κάθε θήκη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21513/ Τραπεζικούς λογαριασμούς έχω σε όλες τις τράπεζες. Εθνική Πειραιώς Γιουρομπανκ και Αλφα. Στείλτε μου σε ποια τράπεζα θέλετε και θα σας στείλω το IBAN. Δύο παιδιά δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν και μπορούμε να βάλουμε δύο ακόμη σαν εφεδρικούς. Αν κάποιος δεν βρίσκεται να καταθέσει, να πάρει ο εφεδρικός τη θέση του. Σας το στέλνω και με μήνυμα. Εκεί απαντήστε μου να σας δώσω αριθμούς λο…
-
Παράθεση από Nick Choul: “Παιδιά και εγώ είμαι μέσα. Flip δε γίνεται να παραγγείλουμε από ότι κατάλαβα ε??? Που καταθέτουμε και πόσα? μήπως μπορούμε να κάνουμε τη παραγγελία σαν forum όπως είπε και ο iamliakos για περισσότερη ασφάλεια? ” Αν διαβάσεις το νήμα από την αρχή θα καταλάβεις. Αν πάει καλά αυτή η παραγγελία θα πάρουμε και flip με την επόμενη. Αν θέλεις να αναλάβεις να πείσεις το φόρουμ ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το όνομά του για την παραγγελία σου και μαζέψεις και τα χρήματα κάνεις …
-
εμφανισιακά, το βλέπεις είναι δεξιά στην άκρη αριστερά έχει περιθώριο. Δεν ήξερε να το βάλει ο τύπος
-
μέτρια εφαρμογή, το έβαλε και λίγο στραβά
-
Παράθεση από Bodai: “@efkolo να έχεις υπ 'όψιν σου ότι άσχετα με το τίμημα ο τελωνειακός όταν πρόκειται για πολλά ομοειδή αντικείμενα μπορει να θεωρήσει την αποστολή εμπορευματικού χαρακτήρα και να γίνει κανονικά εκτελωνισμός. Αυτη ήταν απάντηση τελωνειακού των ΕΛΤΑ στην Θεσσαλονίκη μερικά χρόνια πίσω... ” Θα του δείξω το ποσό της αγοράς που είναι σκάρτα 30 ευρώ και θα πρέπει να μου βάλει 23% φόρο. Ας βάλει λοιπόν δεν θα μας πάρει το λαιμό!
-
8 ή 9 ευρώ θα βγει η θήκη με επιφύλαξη ότι μπορεί να πληρώσουμε τελωνείο. Είναι κάτι που έχουμε πάντα όταν αγοράζουμε από το εξωτερικό και όλοι μας που πήραμε τα τηλέφωνα από Κίνα το ξέρουμε αυτό. Ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει αλλά πάντα υπάρχει. Αυτοί οι φίλοι έδειξαν ενδιαφέρον για ομαδική παραγγελία αλλά δεν έχουν δει το νήμα. Τους έκανα tag ουσιαστικά για να το δουν αν μπουν στο φόρουμ. @panastros @z104 @ditheo @jbakog @Stelios85 @nes13 @Nick Choul @kabamarugr
-
pit13 με λίγα λόγια το επίσημο site δεν στέλνει, αλλά υπάρχει ένα άλλο που λέγεται letsgobuy και κάνει αυτή τη δουλειά. Η δουλειά χωρίζεται σε δύο τμήματα: 1. Συμπληρώνεις τη φόρμα τι θέλεις να παραγγείλεις και από που και σου βγάζουν το σύνολο της αγοράς μαζί με τα μεταφορικά και 20 δολάρια δικά τους ανά είδος και 200 ανά κατάστημα. Περιμένουν να πληρώσεις με paypal για να τα παραγγείλουν. Μόλις τα παραλάβουν σου λένε βάλε μας τώρα τα έξοδα αποστολής (με καπέλο, αλλά αν μπορείς κάνει αλλιώς) Με…
-
Παράθεση από efkolo: “Θήκη μόνο από το original κατάστημα της Ταϊβάν αλλά μόνο με κόλπο μπορούμε να παραγγείλουμε από εκεί. Μια εταιρεία που λέγεται letsgobuy και σου δίνει διεύθυνση αποστολής και μετά στα στέλνει αυτή.Λίγο αναλυτικά οι θήκες είναι δύο τύπων και 2 χρωμάτων οι flip 4 χρωμάτων η πλάτη. Μια εικόνα για να αντιληφθείτε γιατί μιλάω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21437/ Αν παραγγείλουμε δέκα το αρχικό κατάστημα δεν χρεώνει μεταφορικά αλλιώς 3 ευρώ είναι τα μεταφορικά μέσα …
-
Άνοιξα νήμα για ομαδική παραγγελία θήκες για το κινητό μας. Ομαδική παραγγελία original Θήκες για το Kate
-
Λοιπόν επειδή θέλω να υπάρχει πλήρη διαφάνεια και να μην νομίσει κανένας ότι πάω να βγάλω κέρδος σας βάζω εδώ screenshots από την επικοινωνία μου και το πραγματικό κόστος. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα βγάλει κανείς ούτε ένα λεπτό κέρδος από τη διαδικασία και αν περισέψει κάποιο μικρό ποσό θα γίνει δωρεά στο αγαπημένο μας φόρουμ xiaomi-miui.gr forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21392/ Εδώ απαιτείται η πρώτη κατάθεση για να γίνει η αγορά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21391/ Εδώ ξε…
-
Για ομαδική παραγγελία, μίλησα μόλις με το κατάστημα και οι υπολογισμοί μου ήταν λάθος. Στην καλύτερη περίπτωση η σκέτη πλάτη βγαίνει 6 ευρώ και η φλιπ που κάποιοι την κατηγόρησαν σαν κακή 8,5 ευρώ. Αυτές οι τιμές με απλό ταχυδρομείο. με EMS είναι μισό ευρώ πάνω στη θήκη αλλά αν περάσει τελωνείο; Εγώ είμαι εκτός Αθηνών και ίσως χρειαστεί να πάει κάποιος στο τελωνείο να αποδείξει ότι το κόστος είναι κάτω από 50 ευρώ. Αν μιλήσω σήμερα κατά τις 11 ίσως κάνω παραγγελία 10 θήκες μόνο πλάτη όμως με απ…