Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 608.
-
Παράθεση από iakoboss7: “οπως ειπα και στο θεμα του kenzo, περασα cm13 (με δικο μου cm13firmwrare.zip με τις τελευταιες εκδοσεις των αρχειων) και ολα πανε ρολοι! ” θα το ανεβάσεις κάπου να το δοκιμάσουμε;
-
Ένα hennessy και ένα Kate είναι απλοί θεατές
-
είναι μεγαλύτερο από 15, φαίνεται καθαρά
-
δες πόσο μικρή είναι η διαφορά, αυτό είναι kate forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21102/
-
ολόιδιο μόνο το mi κάτω από το αυτοκόλλητο γυαλίζει σε μένα, δεν είναι μαύρο
-
το κουτί είναι ολόιδιο με το δικό μου που είναι kate
-
Ακολουθώντας τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) και στο μέσον της διαδικασίας κατάλαβα ότι η συσκευή μου έχει κρυπτογραφημένα partitions Ανοίγοντας το TWRP πήρα την παρακάτω οθόνη forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21089/ την απέφυγα επιλέγοντας cancel αλλά μετά κατάλαβα ότι παρόλο που είχα φορτώσει την Ελληνική ROM δεν την έβλεπα από το TWRP Και το sideload έβγαλε σφάλμα, Unable to mount storage έστειλα την ROM με adb στη συσκευή την έκαν…
-
Παράθεση από Astrovilos: “Λοιπόν, τα κατάφερα! Το μόνο που με φοβίζει ότι η συσκευή αργεί να φορτώσει... λίγο λιγότερο από λεπτό κάνει... Έβαλα την official twrp, η οποία δεν άλλαξε και πολλά. Η encryption παρέμεινε. Οπότε γύρισα σε fastboot και έδωσα τις εντολές "fastboot format system" και "fastboot format userdata". Επανεκκίνησα με recovery και άνοιξε κανονικά! Έκανα wipe cache, data, dalvik/art και φλάσαρα την ελληνική ρομ από την εξωτερική sd card. Η πρώτη εκκίνηση του συστήματος, χωρίς πλά…
-
Παράθεση από demakhs: “Άλλο θέμα έχει μάλλον ο φίλος, ΠΡΟΣΟΧΗ!! Μάλλον έχει το kate και oxi το kenzo, αλλά του χουν φυτέψει rom για το kenzo. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα: Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition ” χοντρή απάτη
-
Δώσε μας το σφάλμα που σου βγάζει. Στο τέλος μην ξεχνάς ότι μπορείς να φλασάρεις με edl αλλά με πιθανότητα να χάσεις το unlock που πιθανόν να έγινε με ανορθόδοξο τρόπο.
-
@iakoboss7 Δεν το αναγνωρίζει όταν το αφαιρέσω και το ξανασυνδέσω. Μου βγάζει άγνωστη συσκευή usb forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21042/